Igen ám, de az utóbbi időben szinte nulla az esélye, hogy elfogadjon egy "Explore"-t

A "search"-ben ugyanez a helyzet, most is van 3 darab de egyik sem megy, csak néha mikor adja azt a "taxatorneyt" vagy micsodát

15 fölött van ma isatiss írta:explore megy valakinek? Egész nap szivat csak....
azóta még 8 .......... mi nem sikerül?atiss írta:atiss írta:
explore megy valakinek? Egész nap szivat csak....
15 fölött van ma is
nekem is de csak 3 vagy 4 sikerült...nem akkar össze jönni...
Dec 30 óta várom a pénzem...gaizkaneu írta:ma sikerült kikérnem a következő 10$-t , kiváncsian várom mennyi ideig várakoztatnak
Szerintem a sa7balklala111-es a problémás.gaizkaneu írta: azóta még 8 .......... mi nem sikerül?
Az igen. Meg van egy másik is ami nem működ sosem. Majd beírom ha találkozok vele. Régebbi mint ez a sa7balklala111.idlig írta:Szerintem a sa7balklala111-es a problémás.gaizkaneu írta: azóta még 8 .......... mi nem sikerül?
Ray81 írta:Béreltem "pár" refet.
Valahol összegzi a keresetüket majd? Vagy nekem kell összeszámolgatni?
Hova fogom kapni az összegzést?gaizkaneu írta:Ray81 írta:Béreltem "pár" refet.
amikor lejár az 1 hét akkor fogsz kapni egy összegzést az aktívakról (én is azt másoltam be ide a topicba)
My account/History of Account Activity: , ugyanoda ahová az összes aktivitást meglehet nézniRay81 írta:Hova fogom kapni az összegzést?gaizkaneu írta:Ray81 írta:Béreltem "pár" refet.
amikor lejár az 1 hét akkor fogsz kapni egy összegzést az aktívakról (én is azt másoltam be ide a topicba)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég