Bitcoin Double - Duplázz! :)
Re: Bitcoin Double - Duplázz! :)
én ma hat körül kaptam
Nekem 200000 dogenál 10 van a confban és 3 napja várok rá.
Kettő 20000-res doge megjött gond nélkül.
Kettő 20000-res doge megjött gond nélkül.
A mait kűldte
Ha néha elúszik egy-két befizetés, az még belefér. A lényeg hogy ne menjünk minuszba!
Most egy olyat próbálok, hogy egyenlő összeget teszek be minden nap (800 ezer sato), két hetente növelem egy picit az összeget. Meglátjuk mi sűl ki belőle
Ti hogyan próbálkoztok:)

Most egy olyat próbálok, hogy egyenlő összeget teszek be minden nap (800 ezer sato), két hetente növelem egy picit az összeget. Meglátjuk mi sűl ki belőle

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joncy77 2016.01.13. 19:03-kor.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Üdv!
Egyenlőre úgy néz ki ami conf-ban 1 vagy 2 az bukta, ami ettől több az eddig megjött.
Egyenlőre úgy néz ki ami conf-ban 1 vagy 2 az bukta, ami ettől több az eddig megjött.
http://bitsrapid.com/?refid=118256 - free 15KHS = 10500/nap
https://hashocean.com/?rid=234890 - free 15KHS = 10800/nap
- coiner
- Aktív tag
- Kapcsolat:
joncy77 írta:A mait kűldteHa néha elúszik egy-két befizetés, az még belefér. A lényeg hogy ne menjünk minuszba!
Most egy olyat próbálok, hogy egyenlő összeget teszek be minden nap (800 ezer sato), két hetente növelem egy picit az összeget. Meglátjuk mi sűl ki belőleTi hogyan próbálkoztok:)
coiner írta:ha csak végig gondoljuk, akkor semmi esély arra, hogy mindig duplázzás a pénzt. miből és hogyan? a veszteség-türéshatáron belöl mozognak, annyira, hogy azért legyen új befizetés. (nem kaptam meg, de majd hátha legközelebb megkapom...) dogecoin befizetés nem olyan sok, azt kifizetik. más oldalakon volt 20e doge befizetésem is, az sem jött meg. ezek az oldalak nem a mi hasznukra vannak.
érdemes több címről befizetni, több címre kikérni, több IP címmel menni, de akkor sem sokat. aki nagy összeget 0.5-1 BTC fizet be, inkább utalja nekem, cserébe kap egy sört. tőlem legalább kap, tőlük semmit.
macisajt81 írta:Üdv!
Jó, jó, de mi az a conf? Tudja valaki? Nekem idáig 2 befizetésből 2 megjött, az egyiknél 3, a másiknál 5 volt a conf...
Conf=blockchain confirmation(blokklánc konfirmáció)
És vajon mitől függ, hogy mikor mennyi konfirmáció van egy-egy befizetéshez?bazsy írta:Conf=blockchain confirmation(blokklánc konfirmáció)
Szerk.: Nem értem mitől függ, most 2 óra alatt meglett a 3 conf a mostani befizetésnél
Hat ma oriasi meglepetes fogadott engem reggel.Kaptam a blockchainra ket kifizetest es nem tudtam hogy honnan erkezett.De a vegen rajottem hogy innen a duplazotol.

Peddig mar elveszettnek hittem mivel az osszeg amit befizettem masnapra eltunt a szamlarol.

Koszonom Wander! Ez jo kis befektetes volt.

Peddig mar elveszettnek hittem mivel az osszeg amit befizettem masnapra eltunt a szamlarol.

luci írta:Hat ma oriasi meglepetes fogadott engem reggel.Kaptam a blockchainra ket kifizetest es nem tudtam hogy honnan erkezett.De a vegen rajottem hogy innen a duplazotol.
![]()
![]()

Használnátok a ref linkemet befizetéskor? Már egy jó ideje nem kaptam ref jutalékot, de lehet az oldal hibás.
Köszönöm!

Köszönöm!

En azt hasznaltam amikor befizettem remelem megkaptadwander írta:Használnátok a ref linkemet befizetéskor? Már egy jó ideje nem kaptam ref jutalékot.
Köszönöm!![]()

Nem, sajnos nem kaptam semmit.luci írta:En azt hasznaltam amikor befizettem remelem megkaptadwander írta:Használnátok a ref linkemet befizetéskor? Már egy jó ideje nem kaptam ref jutalékot.
Köszönöm!![]()

Hat azt nagyon sajnalom ezekszerint az oldal nem mindig fizet reffjutit.wander írta:Nem, sajnos nem kaptam semmit.luci írta:En azt hasznaltam amikor befizettem remelem megkaptadwander írta:Használnátok a ref linkemet befizetéskor? Már egy jó ideje nem kaptam ref jutalékot.
Köszönöm!![]()
![]()
Meg gondolkodok egy befizetesen hatha abbol fogsz kapni.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Üdv!
Ami Conf 1, 2, 3, az nálam nem jött meg, és mivel szinte ezek sorba egymás után vannak így ha a következő 3 befizetésből sem jön be semmi akkor én nem gazdagítom tovább a rendszert.
A reflink kifizetése gondolom szándékosan nem történik meg, hiszen az azt jelentené 210%-ot termelnek ki minimum amibe a saját profitjuk még nincs is benne.
Ami Conf 1, 2, 3, az nálam nem jött meg, és mivel szinte ezek sorba egymás után vannak így ha a következő 3 befizetésből sem jön be semmi akkor én nem gazdagítom tovább a rendszert.
A reflink kifizetése gondolom szándékosan nem történik meg, hiszen az azt jelentené 210%-ot termelnek ki minimum amibe a saját profitjuk még nincs is benne.
http://bitsrapid.com/?refid=118256 - free 15KHS = 10500/nap
Nekem nem jön be az oldal 

Koszi hogy szoltal mar beakartam fizetni.
A reflinkedet használom én is!wander írta:Használnátok a ref linkemet befizetéskor? Már egy jó ideje nem kaptam ref jutalékot, de lehet az oldal hibás.
Köszönöm!![]()
És visszajött!!!!!
Visszajött, de az esedèkes doge-ot nem kűldte, pedig sok volt a Conf 

Én már lemondtam a sajátomról lassan egy hete várok rá pedig 10 conf van a 200k dogeom.joncy77 írta:Visszajött, de az esedèkes doge-ot nem kűldte, pedig sok volt a Conf
Nekem ma este lenne esedékes, de már nem bízom benne....
mennyit késett?
Semennyit, ez időben jött. Ami késik, azt már nem kapjuk meg 

Este én is megkaptam 0.02 BTC-t.