Kis kerettörténet: Tapasztaltabb Ptc, - és egyéb online pénzkeresettel foglalkozó tagjaink nyilván már tudják, hogy hirdetni nem 1 reflinket érdemes, hanem egy egész "portfóliót". Egy szép és mutatós oldalt, amin a kedvencek szerepelnek, pár szavas leírással ( nem Blogot szeretnék, hanem a 3 mp-es csábítás művészetét gyakorolni)

Amikor belevágtam ebbe az egészbe, a mentorom az EH4U ingyenes splash készítő programját ajánlotta amit ki is használtam, és amennyi munkám benne volt, olyan ronda lett az oldalam, de hirdettem egy ideig. Nyilván nem gyerekjáték a weblap készítés, de mint minden, ez is megtanulható....Egy idő után elkényelmesedtem és elkezdtem CashNhits blogot használni, ugyanis a legjobb ajánlólevél a kifizetési bizonylat, és ott szépen sorban fel is töltögettem ezeket - hogy milyen hatékony hirdetési mód volt, elmondani se lehet. De lassan nekem is be kell látnom hogy CNH-nek befellegzett, és kavics már több mint egy éve megmondta: Kicsit aggasztó amikor egy Ptc oldaltól függesz, azaz azon keresztül hirdetsz. ( akkor még Ő is ezt a blogot használta).
Tegnap xenosz2 aláírásából leloptam az Emoneyspace linket és bele is fogtam a szerkesztésbe, de újra belefutottam az én nagy bánatomba: Hova tegyem a kifizetési bizonylatokat?
Tudom hogy van itt a fórumon nem is egy olyan ember aki Szeret segíteni és tudja hogy én is igyekszem mindig viszonozni. A kérdésem tehát: Milyen programot ajánlotok, ami lehetőleg ingyenes, megbízhatónak ítélitek meg, egy humán beállítottságú de tanulni képes ember is meg tudja szerkeszteni és nem utolsó sorban van lehetőség a bizonylatok feltöltésére is? Tudom, itt is csak függeni fogok egy oldaltól, de mégse egy Ptc-től ami akármikor beadhatja a kulcsot, mondjuk éppen akkor amikor 6000 kreditet költesz rá egy TE oldalon. (A host, domain, szerver szavakkal ne is próbálkozzatok nálam, olyan mint a tofu, mandulaliszt, laktózmentes macskatej - tudom hogy léteznek vagy kva drága vagy nem értem, nem érdekel)
Itt szeretném ÚJRA megjegyezni, mennyire hiányzik a Kifizetési Bizonylatok Topik...És egyben egy javaslat: Nem-e lehetne-e

Tehát a kérdésem komplex: Hol hirdessek? Támogatna valaki az új kategória kiharcolásában?