Admin. Az egyenlegemnél legyél szíves levonni a 2.10$-t,
mert ha több sört iszom mint kéne, esetleg kikérem mégegyszer.
Jobb a bajt megelőzni.

Hát ezt előszőr nem vettem komolyan, de rá kellett jönöm,Admin írta:Köszönöm, hogy szóltál. Kérd ki nyugodtan
Mivel eladja, nyilván nem akar vele foglalkozni többet. Reméljük olyan vevő lesz rá, aki tudja tovább folytatni.ffookkaa11 írta:Ez sem jön már be???
FRU5T írta:Mivel eladja, nyilván nem akar vele foglalkozni többet. Reméljük olyan vevő lesz rá, aki tudja tovább folytatni.ffookkaa11 írta:Ez sem jön már be???
A nevében nem beszélhetek, de szerintem pénzt innen se kell várni senkinek.xenosz2 írta:1 hete kértem ki fizetést,de még nem jött meg. az,hogy nincs ideje nem jelenti,hogy ne fizetne szerintem. vagy ha nem,akkor azt máshogy hívják,nem időhiánynak
FRU5T írta:Mivel eladja, nyilván nem akar vele foglalkozni többet. Reméljük olyan vevő lesz rá, aki tudja tovább folytatni.ffookkaa11 írta:Ez sem jön már be???
Nálam bejön a KlikkstartCashDouble írta:Az összes oldalára már a netbiznisz fórum van beállítva!
Akkor elfogyott a pénze? Mondjuk ajánlatokon rengeteg refje volt/van, Traffic Monsoonon is jó pénzt zsebelhetett be,hogy lehet ez? Rossz helyre fektetett be,vagy mi? Arról nem is beszélve,hogy még mindig kapja majd a fizut az oldalakról,tehát ha nem fizet most,attól még később megtehetné,legalább azoknak,akik buktak. De ahogy olvasom a kommunikáció is kevés. Szerintem,ha valaki becsületes,akkor nem titkolózik,hanem előadja mi a helyzet.Gisell írta:Xenosz2 bejön hát, csak már nem fizet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég