Hali mindenki!
Updates on the fly -- Dec 17, 2015:
1) Dashboard page (all data in one place) | 100% Done.
2) Support page (lots of info) | 100% Done.
3) Account Settings (change your data) | 100% Done.
4) Tips and tricks page | 15% Done.
Végre elkészült a Dashboard, és látható a részvény eladás-vételi grafikon
Indulhat a trade hamarosan miután megjelenik a withdraw ,számlafeltöltési adatok is
Bár nekem fura kicsit, hogy a banki tranzakcióra vonatkozó adatokat nem lehet kitölteni, nálam legalábbis. Azt gondoltam hogy elég paypal v. skrill számlát megadni
Ti hogy álltok ezzel a bankszámla kérdéssel, az oké hogy megnyílt a GAS Share számla de én semmi olyat nem találok ami a bankszámlaszámra vonatkozó adatokra utalna, vagy ez is olyan levegőbe utalás lesz aztán vagy beszívod vagy nem?
És ami még érdekesebb hogy még mindig csak két pipa van meg a verifikálásból közben már megjelent minden adat a dashboardon, a bank account kivételével.
Javallom addig ne csináljon senki semmit míg nem lehet megadni hova utaljanak, de már látom ez is olyan lesz ha befizetsz, utána kifizetnek
De gondolkozzatok reálisan van x-számú törzstagja az oldalnak, minket beleértve akik ugyebár az előszervezési időszakba gyűjtöttek átlagba 500 részvényt , mondjuk nekem jóval kevesebb majdnem 200db mivel később jutottam be, és ugyebár ennek napi részvényárfolyama változó de átlag 25$/részvény , 500 részvénnyel számolva 12500$ ami közel 3,5 milka, Érdekes lenne ha nem kötnének semmi feltételeket és ennyit kiperkálnának koponyánként, de csak átlagba beszélek.
Istenem de szép lenne ha szószerint igaz lenne ahogy írtam