Elite Alliance - nem hyip (BEZÁRT TÉMA)
Re: Elite Alliance - nem hyip
Beszéltem most a csaj testvérével. Ő azt mondta,hogy volt már ilyen eset és hétvégén meg ünnepnapokkor nem dolgoznak. Egyébként külön kérésre szívesen elküldöm a beszélgetést privibe csak nehogy az legyen,hogy én találom ki ... : )
sziasztok
én még csak most hallottam erről a "buliról" de olvasva a forumot egész megbízhatónak és jónak tűnik. Van már meghívom is, betudok szállni akkor? Ha jól értem a másodlagos jelszót majd a rendszer fogja küldeni és arra mostanában sokat kell várni? Megköszönnék pár hasznos egyéb infot még!
Üdvözlettel: Gábor
én még csak most hallottam erről a "buliról" de olvasva a forumot egész megbízhatónak és jónak tűnik. Van már meghívom is, betudok szállni akkor? Ha jól értem a másodlagos jelszót majd a rendszer fogja küldeni és arra mostanában sokat kell várni? Megköszönnék pár hasznos egyéb infot még!
Szia!hgabor99 írta:sziasztok
leehet én vagyok a h@lye de a másodlagos jelszót te adod meg regisztrációkor! nem szabad ezt sem elfelejteni,mert a belső irodában pár bulinál ezt a jelszót kéri és nem az "alapot"...

+annyit tudok javasolni,hogy eddig nagyon megbízható volt a cég és jelenleg is az...ha nagyban gondolkozol,akkor érdemes az AP-n(alertpay) Personal Pro számlát nyitnod,hogy a későbbiekben ne legyél pipa a korlátozások miatt,,,,,,magyarul necsak egy 3gömbös fagyi árát tudd kivenni

(persze az AP utáni utalásról most nem mondok semmit mert az függ a bankártyádon lévő napi korlátrol is,ebben még nem merültem el de van ilyen is,nekem speckó napi 100 a korlát szal igy már nincs probléma)
Gondlom ez az AP a PayPalhoz hasonló dolog akkor!
Amúgy hogy vannak ezek a be ill kifizetések?Minden ezen az AP keresztül történik? Igazából nagyon kíváncsi vagyok de egyenlőre egy 10 dodós bulival indítanék:)
Amúgy hogy vannak ezek a be ill kifizetések?Minden ezen az AP keresztül történik? Igazából nagyon kíváncsi vagyok de egyenlőre egy 10 dodós bulival indítanék:)
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Gyere gmail chatre ha van gmailed, elmondok mindent Ea-ról, ugyis én vagyok benne legrégebben itt!
hgabor99 írta:Gondlom ez az AP a PayPalhoz hasonló dolog akkor!
Mindenki segít abban amiben tud,de menj dumcsizz Patrasz-al,mert ő egyszerre elmond sokmindent

Amit én javaslok +ként,hogy először nézz utána googléba egy "alertpay regisztráció"-nak,találsz tökéletes magyar leírást...mindezt kb 15-20perc megcsinálni,átfésülni,megtanulni.ez a te online bankod,ha mondhatni igy. ezután jöhet az EA. :)mert hiába EA,ha a pénzed nemtudod kezelni =) Sok sikert!
ok van gmail-em. Mi a neved akkor felvennélek!
köszi
köszi
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na ez jó, még hogy nem fizetnek hétvégén! Ilyen hamar még nem is kaptam meg a pénzt, 1,5 óra alatt! Ráadásul 2x küldte el! Már bánom hogy csak a hozamot kértem ki! EJ!

VAN KÖZTE VAGY 20 MP!

VAN KÖZTE VAGY 20 MP!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patrasz 2011.06.12. 10:26-kor.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
zsoti78@a többit tudod
Én is megkaptam, ezek szerint jó volt a 2nd password is!

Sziasztok!
Most kaptam meg a pénteken kikért jutimat
Most kaptam meg a pénteken kikért jutimat

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Igen úgy látszik most kezdtek el fizetni!
Szaisztok!
Én is megkaptam hasonló módon mint patrasz, azaz duplán. 103dollár helyett 206dollárom van.
Remélem nem ez lesz a végzetük!
Én is megkaptam hasonló módon mint patrasz, azaz duplán. 103dollár helyett 206dollárom van.
Remélem nem ez lesz a végzetük!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na akkor te jól jártál, ha mindenkinek duplán fizetnek bedől! lehet írni kellene nekik hogy valami gáz van!
Hát lehet az lenne a helyes.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Úgy látom nem mindenkinek duplázott viszont!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
na azért írtam egy support ticketet a biztonság kedvéért, mert ha utólag észreveszik és nem szólt senki azért az gáz lesz!
patrasz írta:na azért írtam egy support ticketet a biztonság kedvéért, mert ha utólag észreveszik és nem szólt senki azért az gáz lesz!
szerintem mindenki nevében köszönjük...ha nem szóltunk volna,úgyis mi szívtuk volna meg a későbbiekben.
sőt mi több...én vissza is utalnám...mert ők most ezt a veszteséget lehet tudják fedezni...csak nehogy a kárán legyen valaminek...de ez csak saját vélemény.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én megvárom hátha reagálnak valamit, aztán ha kell majd visszaküldöm a lét! De mint nézem a facebookot nem mindenkinek lett dupla!
Megvárom mit írnak neked, addig nem merem visszatenni a pénzt.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:

egyik drágám csak megjött 4 órája
van valamelyikötőknek entropay virtuális card Eurós alapúan ?
Grat. a duplákhoz!
Remélem nem az enyémből ment! Én ugyanis a péntek délelőtti kikérésem nem kaptam meg.
Az Alert-ról a folyószámlára utalás idejéről és költségeiről tud valaki konkrétat?
Üdv
Remélem nem az enyémből ment! Én ugyanis a péntek délelőtti kikérésem nem kaptam meg.

Az Alert-ról a folyószámlára utalás idejéről és költségeiről tud valaki konkrétat?
Üdv
800Ft a díja, és kb. 4 munkanapon belül megkapod a számládra a pénzt.szotyka21 írta:Az Alert-ról a folyószámlára utalás idejéről és költségeiről tud valaki konkrétat?
Köszönöm!
Én is duplán kaptam meg de hülye voltam nem figyeltem automatikusan lekötöttem ami volt ott,most írjak nekik,vagy Ők jelentkeznek nem akaropm hogy cigánynak nézzenek,mi az email cime a supportnak na most mi van duplán kapó tesók?:)
800Ft a díja, és kb. 4 munkanapon belül megkapod a számládra a pénzt.
Kérdezem ez a legfrankóbb módja apénz visszarántásának ennek nyoma van nem nem egészséges szerintem!?
Kérdezem ez a legfrankóbb módja apénz visszarántásának ennek nyoma van nem nem egészséges szerintem!?
Szerinted mi a megfelelő módszer a pénzünk kikérésére??borcsok1 írta:Kérdezem ez a legfrankóbb módja apénz visszarántásának ennek nyoma van nem nem egészséges szerintem!?
HÁT EZT BIZTOS NEM VÁLASZTOM CSAK HA KORBÁCSOLNÁNAK:)
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
borcsok1 szerintem írjál egy support tickettet, és írd le mit csináltál, aztán majd eldöntik mit tesznek! legalább védve leszel hogy szóltál!
OKÁS MI A CIME A SUPPORTNAK ÉS IRD LE 1 MONDATBAN NEKEM ANGOLUL TESÓ meghálálom,köszi!