LifeClix - új

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

LifeClix - új

Hozzászólás Szerző: jerdei »

Egy újabb gyöngyszem a sok közül :)
Az oldal a mai napon 2015.11.07-én rajtolt
Regisztrációkor Golden tagságot kapunk 1 hónapra és 1$-t Purchase Balanceba
A kereset jelenleg: $0.074
E-bankok között egyenlőre Paypal és Bitcoin aktív, várhatóan lesz még Payza és PerfectMoney is
A kikérési minimum: fix 2$ - elvileg 7 napon belül fizet
Az oldalnak nem 1 adminja van, hanem egy (gondolom baráti) csoport üzemelteti
A klikkelésen kívül van PTSU, Head and Tail (Fej vagy írás) és persze Grid (25 lehetőség van 10 centesekre vadászni)

Aki hirdetni szeretne az is jó helyen jár, egész jó árak vannak:
Lifeclix advert.jpg
upgrade tábla:
Lifeclix up.jpg
aki csatlakozna:
Kép

köszönöm
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: LifeClix - új

Hozzászólás Szerző: Laci »

Hello.
Én is rátaláltam erre az oldalra már 1-2 napja.
Viszont azt hozzá tenném hogy mint mostanában divatba jött sajnos (sok más oldalnál is) a ref katt a közelében sincs az oldal ígéretéhez képest! ugye ajándék tagsággal 100% ígért az oldal... ehhez képest nem hogy a felét még a harmadát sem kapjuk meg ---> jelenleg a kereset 0.07+ cent ehhez képest a refek után én csak 0.01$ kapok. :bad:
jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

igen, a ref kereseti problémát felvetették az ottani fórumon is, remélhetőleg admin kijavítja majd...
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: idlig »

Nagyon kevés az olyan oldal, ahol a refjutalék minden hirdetésre vonatkozik. Szóval valószínűleg a 100% csak bizonyos hirdetések lekattintása után jár.
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Idlig ezt én nem hiszem hisz mint mondtam a kereset 0.075$ kb és 0.01$ kaptam ref jutalékba... akkor cak egy reklámért osztana az oldal refjutit? :D Az is gyönyörű akkor.
Az a baj hogy ezt a "cselt"/átverést rengeteg oldal csinálja és nekem úgy tűnik hogy ez mostanában angyon nagy divat lett. :bad: Ez persze azon túl hogy az új oldalak 95% nem fizet vagy csak 1 hónapig húzza :bad:
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Igy van... Es erdekes hogy ezen kivul meg 3 szinte ugyan ilyen kinezetu oldalt teszteltem mar jo ideje... 2 n mar csak par cent kelett a kikereshez a 3.on meg ki is kertem tegnap elott es szinte egyszerre mind a 4 ilyen oldal meghalt :XD:
Ezeken kivul meg tovabbi 6 tesztelt oldalam tunt el ugyan igy... ugyan azon a napon.
Szoval osszesen kb 10 oldalam tunt el. Ez tobb mint erdekes :XD:
jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Laci írta:Igy van... Es erdekes hogy ezen kivul meg 3 szinte ugyan ilyen kinezetu oldalt teszteltem mar jo ideje... 2 n mar csak par cent kelett a kikereshez a 3.on meg ki is kertem tegnap elott es szinte egyszerre mind a 4 ilyen oldal meghalt :XD:
Ezeken kivul meg tovabbi 6 tesztelt oldalam tunt el ugyan igy... ugyan azon a napon.
Szoval osszesen kb 10 oldalam tunt el. Ez tobb mint erdekes :XD:

hasonló képpen jártam én is, 21 oldalból lett 12...
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: idlig »

Tudom, hogy kevés a jó oldal és az ember próbálkozik, de nagyon sok esetben már első blikkre látszik egy oldalon, hogy lopott vagy újrafelhasznált a design, ilyenkor szerintem nem érdemes vele vacakolni, mert vagy mániákus csaló van mögötte, vagy valami tizenéves hülye gyerek, esetleg olcsójános, a lényeg, hogy egyikből se lesz semmi.
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: FRU5T »

Telepakoljuk a megfigyelt szekciót a már megszokott évvégi SCAM kezdeményezésekkel. Ezt már teljesen megszoktuk. Decemberben még több hasonló nyílik majd, és januártól áprilisig megint majd szenvedünk, hogy mire regisztráljunk, mert semmi nem indul és minden megszűnik.
Válasz küldése