- han.JPG (72.83 KiB) Megtekintve 8387 alkalommal
Az angolt eléggé töri tho
Sikerült a 'költözés' de még nem működik teljesen az oldal.peterson093 írta:A "Your adpacks" menü még mindig nem működik, de az oldal már megy.
Így van. Nálam is működik minden szépenpeterson093 írta:Nálam már valamennyi funkciója működik az oldalnak. Az aloldalak is jóval gyorsabban betöltenek mint költözés előtt, szóval megérte kivárni azt a néhányy napot
Elvileg?idlig írta:Ha minden igaz, akkor az Admin PayPal számláján limit van, így a kikérések nagyságát is lekorlátozták, elvileg csak átmeneti jelleggel.
Azért mégiscsak hozzátartozik az információkhoz, és jó, ha figyelembe vesszük ezt is. Egy profitmegosztónál ez is fontos szempont.sony1029 írta:Hűha!? 'Csak' 100$-t lehet kikérni 24 óra alatt? Szerintem ennél nagyon gondunk ne legyen.
Igen sajnos még vannak problémák, néha nekem se tölt be elsőre. Viszont még mindig fizet, adja a jutalékot ( hol pontosan és sokat, hol kevesebbet) de fizet!Laci írta:Azt irtatok hogy az oldal szerver koltozes utan mar jol mukodik...
Hat nekem azota is akadozik alig birok belepn... Vmikor csak az 5. probalkozasra sikeru.
Es ma (most este) egyszeruen be se tolt a login pontig... ez kezd mar nagyon idegesito lenn...
Megint voltak gondok az oldallal, de mára helyre pofozták.lacy83 írta:2nappal ezelőtt vásároltam Blockchain-ról packot,de még ma reggel nem láttam az fiókomban.
Tegnap írtam a supportnak onnan sem jött még semmi.
Jelenleg(Website is currently in maintenance mode, please check back in a few minutes.
This message is on the New Server)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég