Useclix - Bezárt
Re: Useclix - $0.06 naponta, Fizetett
Már rendesen működik.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Most speciel be sem jön az oldal. 

Jelen pillanatban is jó.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na hát ahogy nézem, 16 órával a refek lejárta előtt, összességében bőven profitos a bérlés normál tagként is.
1$-ba kerültek , és 233 katt-nál járnak, az meg 1,165$.
1$-ba kerültek , és 233 katt-nál járnak, az meg 1,165$.
regi chrome alatt nem jön be a hirdetes resze. be tudtam lépni. azt írja átirányítási körbe értem.
Firefox alatt jó.
Firefox alatt jó.
Nyilván nem a régi Chrome az első egy normális PTC oldalon, hogy a tagok ki tudják trükközni a hirdetések megnézését.xenosz2 írta:regi chrome alatt nem jön be a hirdetes resze. be tudtam lépni. azt írja átirányítási körbe értem.
Firefox alatt jó.

Az infót persze köszönjük.
Egyébként Chrome alatt is jó (mármint normális Chrome alatt).
hát igen ,mivel fókuszos kénytelen kelletlen meg kellett várnom míg lefutnakidlig írta: hogy a tagok ki tudják trükközni a hirdetések megnézését.![]()

Re: Useclix - $0.06 naponta, részvény - Fizetett
Megjelent egy új oldal, crownclix(.com) néven, ami úgy hirdeti magát, hogy a Useclix társoldala. Ez viszont nem igaz.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az első meg is jött nálam is:

Nekem azért van egy kis problémám, de lehet, hogy ez jár a Standardoknak aztán csumi.
Belső egyenlegből felviszem olyan 50-60-70 -re a bérelteket (Autopay bekapcsolva van) és azt veszem észre, hogy kis működés után elkezdenek rohamosan fogyni. Mire észbekapok máris 25-30 béreltem marad, és kezdhetem elölről az építkezést. Hol a hiba? Az építkezés mellett természetesen kikérek is. Ez általában úgy néz ki, hogy $5 béreltekre visszaforgatok, $5 kikérek, és ha kell feltöltöm belső egyenlegből a PB -t is. Mégis lefogyok mindig. Ötlet?
Belső egyenlegből felviszem olyan 50-60-70 -re a bérelteket (Autopay bekapcsolva van) és azt veszem észre, hogy kis működés után elkezdenek rohamosan fogyni. Mire észbekapok máris 25-30 béreltem marad, és kezdhetem elölről az építkezést. Hol a hiba? Az építkezés mellett természetesen kikérek is. Ez általában úgy néz ki, hogy $5 béreltekre visszaforgatok, $5 kikérek, és ha kell feltöltöm belső egyenlegből a PB -t is. Mégis lefogyok mindig. Ötlet?
Ezt neked kell látni, hogy milyen átlagot hoznak, mennyi marad a kifizetésekre. Valószínűleg az építkezéshez képest többet kérsz ki, mint ideális lenne. Szoktad vezetni esetleg valahol a statisztikát? Autopay mellett is le tudnak járni a béreltek, ami azért nem jó móka, mert itt ezért van levonás, standardként asszem 2 cent per bérelt.FRU5T írta: Belső egyenlegből felviszem olyan 50-60-70 -re a bérelteket (Autopay bekapcsolva van) és azt veszem észre, hogy kis működés után elkezdenek rohamosan fogyni. Mire észbe kapok máris 25-30 béreltem marad, és kezdhetem elölről az építkezést. Hol a hiba? Az építkezés mellett természetesen kikérek is. Ez általában úgy néz ki, hogy $5 béreltekre visszaforgatok, $5 kikérek, és ha kell feltöltöm belső egyenlegből a PB -t is. Mégis lefogyok mindig. Ötlet?
(részemről még kicsit korai lenne, de ha eljutok oda, ahova szeretnék, akkor lökök egy bővebb statisztikát a béreltekről tagság esetén)
Igen, azt észrevettem, hogy 2 centet veszítek minden bérelt lejártakor, valószínűleg ez okozza nálam a stagnálást.idlig írta:Ezt neked kell látni, hogy milyen átlagot hoznak, mennyi marad a kifizetésekre. Valószínűleg az építkezéshez képest többet kérsz ki, mint ideális lenne. Szoktad vezetni esetleg valahol a statisztikát? Autopay mellett is le tudnak járni a béreltek, ami azért nem jó móka, mert itt ezért van levonás, standardként asszem 2 cent per bérelt.FRU5T írta: Belső egyenlegből felviszem olyan 50-60-70 -re a bérelteket (Autopay bekapcsolva van) és azt veszem észre, hogy kis működés után elkezdenek rohamosan fogyni. Mire észbe kapok máris 25-30 béreltem marad, és kezdhetem elölről az építkezést. Hol a hiba? Az építkezés mellett természetesen kikérek is. Ez általában úgy néz ki, hogy $5 béreltekre visszaforgatok, $5 kikérek, és ha kell feltöltöm belső egyenlegből a PB -t is. Mégis lefogyok mindig. Ötlet?
(részemről még kicsit korai lenne, de ha eljutok oda, ahova szeretnék, akkor lökök egy bővebb statisztikát a béreltekről tagság esetén)
GRATULA
Standars tag vagy vagy Prémium?
nekem sose adott eddig semmit grid... még 10 centest se
Standars tag vagy vagy Prémium?
nekem sose adott eddig semmit grid... még 10 centest se
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Semmit nem nyerek rajta én sem, eddig 0 vagy 2 hónap alatt kb. 

Én úgy fél éve regisztráltam az oldalra. Minden egyes nap szorgalmasan lekattoltam a gridet. Soha, egyetlen alkalommal sem nyertem semmit. Aztán, úgy három hete vettem prémium tagságot. Azóta? Nyolcszor adott 0,1$-t, kétszer 0,25$-t, kétszer 0,5$-t és egyszer 1$-t. Több alkalommal volt, hogy nem is egyszer nyertem egy nap. Következtetés: tagság kell az üdvösséghez.
Itt van eggyel feletted a példa, hogy standard is nyerhet $5-t. Én is nyertem standardként $5-t meg jó sok kicsit annak idején. Aztán upgrade után is volt egy nagyon jó időszakom, az utóbbi hetekben viszont tagság ide vagy oda semmit nem nyerek. Ez van.lumberg írta:Én úgy fél éve regisztráltam az oldalra. Minden egyes nap szorgalmasan lekattoltam a gridet. Soha, egyetlen alkalommal sem nyertem semmit. Aztán, úgy három hete vettem prémium tagságot. Azóta? Nyolcszor adott 0,1$-t, kétszer 0,25$-t, kétszer 0,5$-t és egyszer 1$-t. Több alkalommal volt, hogy nem is egyszer nyertem egy nap. Következtetés: tagság kell az üdvösséghez.
nekem továbbra is nulla a grid-nyeremény

Re: Useclix - $0.06 naponta, Instant Fizet, Jó béreltek
Már itt is alig aktívak a reffek, 22.-én hosszabbítottam 30 napra, de így nem lesz gazdaságos...
igaz, csak 10 bérencem van, de akkor is, így nem érte meg beáldozni 1.9$-t...
igaz, csak 10 bérencem van, de akkor is, így nem érte meg beáldozni 1.9$-t...
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nálam egész jók a refek, bőven visszahozzák az árukat majd.
Sajnos ilyen szempontból nem tudok saját tapasztalatról beszámolni, lekopogom, de nálam a tagság mellett nagyon jó átlagot hoznak a béreltek (0.90-0.95 között, ami ugye a dupla jutalék miatt olyan, mintha standardként 1.80-1.90 között mozognának). Fórumban láttam 1-2 standard statisztikát, azok is rendben voltak. Én mondjuk minden 7. nap bérlek (most már csak 3-at, mert a célt elértem), és minden nap teszek valamekkora pénzt a vásárlói egyenlegre plusz hosszabbítok is. Autopay bekapcsolva, cserélni nem szoktam.
Újabb instant kifizetés:

Regisztráció:

Újabb instant kifizetés:

Regisztráció:
Én standar tag vagyok, és nekem sincs panaszom a bérenceimre!
Már 90db-ot sikerült összegyűjtenem és elég jól hoznak a konyhára. Jelenleg hosszabítgatom őket, de nemsokára összegyűjtök egy kikérésre valót!
Már 90db-ot sikerült összegyűjtenem és elég jól hoznak a konyhára. Jelenleg hosszabítgatom őket, de nemsokára összegyűjtök egy kikérésre valót!