hoparduc írta:Én igen. Nem volt gond.aranycsepp írta:van valaki aki 2 hónapra szokta lekötni?nem volt gond?
ezt én is köszönöm!
hoparduc írta:Én igen. Nem volt gond.aranycsepp írta:van valaki aki 2 hónapra szokta lekötni?nem volt gond?
Miért nem forgatod vissza két hónapra? Akkor nincs AP levonás. Én egy részt bent hagyok, a többit kiveszem. Én a több lábon állás elvét követem, több helyen van egyszerre pénzem.ls600h írta:Hópárduc!
Holnap kikérem a lóvét (25$) vasárnap ha minden jól megy meg is kapom,aztán vissza teszem.
Így te is megkapod a 2,5$ jutalékot!
Mostanában olyan rendes vagyok!!!![]()
Nekem nincs levonás,mert sima Alert számlám van.hoparduc írta:Miért nem forgatod vissza két hónapra? Akkor nincs AP levonás. Én egy részt bent hagyok, a többit kiveszem. Én a több lábon állás elvét követem, több helyen van egyszerre pénzem.ls600h írta:Hópárduc!
Holnap kikérem a lóvét (25$) vasárnap ha minden jól megy meg is kapom,aztán vissza teszem.
Így te is megkapod a 2,5$ jutalékot!
Mostanában olyan rendes vagyok!!!![]()
Én már több mint három hónapja kezdtem.patric22 írta:ki mióta fektet be egyébként a cégnél?leginkább azokra lennék kíváncsi,akik már akár hónapok óta.? : )
az a durva,hogy láttam ma 888dolláros kifizetést is,meg 2300dollárosat is.nem packáznak ők sem. ez jól fel lett építve. lekopogom,tartson még száz évighoparduc írta:Én már több mint három hónapja kezdtem.patric22 írta:ki mióta fektet be egyébként a cégnél?leginkább azokra lennék kíváncsi,akik már akár hónapok óta.? : )
Itt vannak a fizetési bizonylataim, de ez csak egy része mert nem tettem fel az összeset:
http://keresete.gportal.hu/gindex.php?pg=30225788
tiha69 írta:
Én is eddig kipróbáltam az összes befektetési lehetőséget, eddig gond nem volt (több, mint egy hónapja vagyok itt, természetesen nekem személyesen a 2 hónapos még nem járt le).
Van itt valaki, aki már 1000 dollár felett jár? (vagy még több?)
Zsir! : )gabesz1982 írta:Szia Patric22!
Én kb 4 hónapja vagyok benne és nagyon jól muzsikál a dolog:)
Nekem is volt már mindegyik lehetőségbe pénzem gond nélkül megkaptam mindet!
A legutóbbi 190 dollár volt:)Azt hiszem fel is tettem ide...
Szóval én is csak biztatni tudok mindenkit ,hogy használja mert komoly lehetőség!!!
Ish600 addig örülj még starter a számlád:)Aztán jönnek a levonások...
Na mindenkinek sok dollárt:)
Jelentsük egymásnak mindig ha valakinek megjött a kifizetése összeget nem kell írni ha nem akar:)
Tartsunk össze alkossunk és alakítsunk egy elite klubbot:)
Szia!csari írta:Szerintetek?
Olyan régen regeltem EA-ra, hogy nem tudom, adtam-e meg másodlagos jelszót. Lejárt egy befektetésem, kikértem, megadtam azt a jelszót, amit amúgy másodlagosként - ha megadok egyáltalán - valószínűleg megadhattam. A rendszer küldött egy üzenetet, hogy kikértem a pénzt, várjam AP-re, ez volt tegnap délben. Azóta semmi nem jött.
Szerintetek lesz ebből pénz?
Csari!csari írta:Szerintetek?
Olyan régen regeltem EA-ra, hogy nem tudom, adtam-e meg másodlagos jelszót. Lejárt egy befektetésem, kikértem, megadtam azt a jelszót, amit amúgy másodlagosként - ha megadok egyáltalán - valószínűleg megadhattam. A rendszer küldött egy üzenetet, hogy kikértem a pénzt, várjam AP-re, ez volt tegnap délben. Azóta semmi nem jött.
Szerintetek lesz ebből pénz?
radeway írta:Természetesen nem kell újra regisztrálnod, csak az alertpay fiokon belül rámész a Profile-ra, aztán ott a Personal alatt van olyan , hogy downgrade/upgrade account. Rámész, a következő oldalon meg rákattintasz a personal pro-ra hogy: upgrade now.
ineedadollar írta:szerintem 7végén már nem..
face-en mások is várnak tegnap óta..
alertpay visszakérésről:aki többet vett ki mint amit betett az ne várjon sokat alertpaytől..
plussmunka írta:ez a mostani hétvége mitől különleges a többi eddigihez képest ?
eddig is hétvégén megkaptam amit elindítottam kifele
most mi lesz
ha több napig nem fizetnek mekkora lemaradásuk lesz
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég