Adfiver - Nem ajánlott
Adfiver - Nem ajánlott
Az oldal nem ajánlott, maximum ingyenes tagként a kifizetésre (erre jó lehet), ugyanaz a bérelt rendszer, mint a Zapbux, Fusebux, Probux esetében, a csókosoknak profitos, a többieknek akár a nullára leeshet az átlag (több száz béreltnél is, ha érzi a rendszer, hogy nem akarsz többet visszaforgatni vagy befizetni). Ezen kívül bizonyítottan lejárató kampányt folytat a Neobux ellen, összejátszva a kamu ptc-investigation oldallal (innentől pedig egyértelmű, hogy milyen Adminnak van dolgunk).
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára idlig 2015.12.17. 21:23-kor.
Re: Adfiver - $0.05 naponta - Regisztrált amerikai cég
ment 1 reg, remélem jó lesz, most nagyon hirdetik
azért azt mondhattad volna, hogy adfocus is van
Bocs és köszi, ez kimaradt, pótoltam. Mondjuk nem igazán értem ezt a nagy Adfocus kerülést. 2,5 perc naponta és van egy rakat másik oldal, amikkel lehet együtt nyomni.jerdei írta:azért azt mondhattad volna, hogy adfocus is van
Most ettől függetlenül, annyira kevés oldal indul, aminek akár csak kisebb esélye is van, hogy mondjuk elérje a fél éves kort, hogy ennek nem lenne szabad tényezőnek lenni.
brutális átlag? hmm, tudnál egy statisztikát (képet) betenni?
A 100 bérelt ($20-ba kerül egy hónapra) tegnap 193-at kattintott (ami $1.93-at jelent). Ma már 115-nél vannak. Fórum alapján másnál is ennyi (gondolom azért nem sokáig), mondjuk nekem upgrade is van, standardként nem tudom mi a helyzet (ha valaki megpróbálja, akkor kérem, hogy írja be).
Van már referál verseny is, az első 10 legjobb toborzó kap nyereményt (így új bannerek is készültek).
Érdemes még figyelni a fix hirdetéseket, jelenleg $10 egy napra, és az Admin állítása szerint az első két napon 20000 tag regisztrált, ami rekord lenne (utóbbit mindenesetre simán el is hiszem). Így a fix hirdetés és a napi kereset is több lett az indulás óta.
Érdemes még figyelni a fix hirdetéseket, jelenleg $10 egy napra, és az Admin állítása szerint az első két napon 20000 tag regisztrált, ami rekord lenne (utóbbit mindenesetre simán el is hiszem). Így a fix hirdetés és a napi kereset is több lett az indulás óta.
Re: Adfiver - $0.055 naponta - Regisztrált amerikai cég
A mai kereset standardként is már $0.07 felett volt.
Re: Adfiver - $0.06 naponta - Regisztrált amerikai cég
Fórumban már van bizonylat is (instant Payza kifizetésről). PayPal esetében kicsit lassabbak a kifizetések (48 óra, bár azok is vannak már a fórumban), mivel itt az Admin pénze fokozatosan lesz hozzáférhető, így aki most a kikérés helyett azt választja, hogy vár 14 napot, az 10%-ot kap majd pluszba. Ennyi a legutóbbi hír lényege.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára idlig 2015.10.25. 01:16-kor.
Béreltek esetében még talán érdemes várni az esetleges cserékkel (fórumos statisztikák alapján jelenleg nem is nagyon kell), minden oldalon más a jó taktika, de ehhez idő kell, amíg az ember rájön (néha több, néha kevesebb).
Van már Proof menüpont is (igaz, hogy a fórumra vezet, de ez is valami). Standardként a béreltek a fórum alapján 1.8-2.0 közötti átlagokat hoznak, ami nagyon jó. A béreltek egy része nem aktív, de amíg összességében ilyen átlagok vannak, addig szerintem nem kell cserére költeni. Persze mivel nagyon új oldal, így az óvatosság nem árt.

Nem nagy meglepetés, itt is ünnepi akció van (tagság és hosszabbítás).
beindult a grid! 20 lehetőség a standard (free) tagoknak, 10 centeseket lehet nyerni
majdnem sikerült bérelnem, de add funds résznél a 20$ befizetésre további 2$ fee-t kell fizetni, így 22$ a teljes befizetés... sajnos 21$-om van.. ez kicsit bosszantó 

Re: Adfiver - $0.06 naponta - Regisztrált cég - Fizetett
wow, grat, szép kis lekérés
1 kérdés: mivel úgy látom PP nem vesz le, van-e levonás az oldalon kikéréskor?
1 kérdés: mivel úgy látom PP nem vesz le, van-e levonás az oldalon kikéréskor?
Igen, van (pontos százalék vagy ilyesmi nincs megadva, de én pl $75-t kértem ki eredetileg).jerdei írta:1 kérdés: mivel úgy látom PP nem vesz le, van-e levonás az oldalon kikéréskor?
még 1 kérdés, nálad az összes bérelt aktív? 3 napja sikerült bérelnem, de 70-en semmit nem csinálnak :S ez kicsit aggaszt
Nem, sok az inaktív. de eddig minden nap bőven a határátlag felett hoztak, szóval egyelőre nem piszkálok semmit.jerdei írta:nálad az összes bérelt aktív? 3 napja sikerült bérelnem, de 70-en semmit nem csinálnak
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
doqxstudio írta:hány % a refjutalék?
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
köszi! ezt a táblázatot nem sikerült második nekifutásra sem elővarázsolnom...
ezek a fránya bérencek az istenért nem akarnak aktívak lenni
Standard tag vagyok, nagynehezen sikerült 200 reffet venni, de az átlagukkal nem vagyok megelégedve
nem tudom megérné-e Platinum tagságot venni így...
Standard tag vagyok, nagynehezen sikerült 200 reffet venni, de az átlagukkal nem vagyok megelégedve
nem tudom megérné-e Platinum tagságot venni így...
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Standardként a refek nálam vagy 5 napja teljesen leálltak, közel 0 szaldós de még egyenlőre az sem.
hát, nemtom, nekem 1.6$-2.3$ között hoznak, de csak 100-an... a másik 100 biztos nyaral, még...
Az utóbbi pár napban én is próbáltam a végére jutni a bérelteknek, és azt látom, hogy nem egyenlő a rendszer. Van akinél folyamatosan tartják összességében a jó átlagot, másnál kicsit belassulnak és van akinél totál meghalnak. Csak még nem jöttem rá, hogy milyen rendszer alapján megy a szelektálás, ha megtudok valamit, akkor persze jelezni fogom.