6 mp-es reklámok vannak, és korlátlan számú tekinthető meg. Az első száz reklám után a 0,8 a kredit, 101-től 150-ig 1,00, 151-tól 200-ig 1,6, 200-tól 1,8 kredit a szorzó. Napi átlagban 1500 - 1800 reklámot néztem meg, így a keresetem ma reggelre elérte 5,79 dollárt, amit kérés nélkül azonnal kifizetett.
A minimális kifizetés 5 dollár Paypal-ra fizet.
Az admin a kifizetésre vonatkozó szabályokat - állítólag ideiglenes jelleggel - az alábbiak szerint módosította:
Minimális kifizetési összeg: 30 $
Fizetési napok: hétfő, péntek
Ígéri, hogy a változtatásig kikért kisebb összegeket folyamatosan kifizetik
A reklámozásra fel nem használt kreditek beválthatók
100 kredit 2 cent
1000 kredit 30 cent
10000 kredit 3 dollár
Szerver idő reggel 9 óra. A belépésért bónusz jár, ami lehet pénz és kredit is.
Szörfözés közben is van jutalmazás naponta többször. Itt volt 1 dollár nyereményem is. Ilyenkor egy kulcs jelenik meg, amivel a kincses ládát kell kinyitni. Általában minden 50. reklámnál jelenik meg a kulcs. Néha előfordul, hogy a kulcs nem nyitja a ládát. Természetesen ilyenkor nincs bónusz jutalom.
Az oldalon van lehetőség prémium tagság vásárlására. Ennek a neve: Király pro tagság. Ára 1 hónapra: 19,99 dollár. Keresetből vásároltam tagságot. Úgy látszik megérte a vásárlás
Ha valaki regisztrál alám, azt előre is köszönöm. (Akinek bármi kérdése lenne a regisztráltak részéről az oldal használatával kapcsolatban szíveskedjen üzenetet küldeni, természetesen segítek)
Keresetem és kifizetésem bizonyítéka:

A kifizetés utáni tételek a mai kereset. Eddig 81 cent