Ma én is fejest ugrottam a mély vízbe!

Próba cseresznye alapon, megvettem a 7$-os Elit tagásgot, és beinvesztáltam még 3$-t refbérlésre.
Szót fogadtam "kavics" kollégának, és addig ütöm a vasat amíg meleg!

Ha folyamatosan lesz bérelhető ref, akkor szerintem nem lesz belőle gond!ferikekingus írta:Sziasztok
Az oldalon egy elég fontos változás van.
Ma reggel hosszabitani szerettem volna tovább béreltjeimet de nem tudtam. Ugyanis ez a funkció mától nem elérhető. Admin válassza: Sok gond volt a hosszabitgatással és ezzel a programmal nem igazán működik. Én személy szerint nem örülök de kiderül majd mi lesz.
onnan sehogypimmi írta:hogy lehet a Purchase Balance ból kivenni, vagy átteni az accountba, mert onnan lehet kikérni, köszi
nincs, de az első kikérés előtt be kell fizetni $4-t.pimmi írta:Kikérésnél van bérelt reff kötelezés? hogy hány legyen? standardban.
sehogy. refet bérelhetsz vagy hirdethetsz belőle.pimmi írta:hogy lehet a Purchase Balance ból kivenni, vagy átteni az accountba, mert onnan lehet kikérni, köszi
köszi, a 4 dodo csak egyszer kell vagy minden kikérés elött? és lehet belsőböl is fizetni?doqxstudio írta:nincs, de az első kikérés előtt be kell fizetni $4-t.pimmi írta:Kikérésnél van bérelt reff kötelezés? hogy hány legyen? standardban.
sehogy. refet bérelhetsz vagy hirdethetsz belőle.pimmi írta:hogy lehet a Purchase Balance ból kivenni, vagy átteni az accountba, mert onnan lehet kikérni, köszi
ferikekingus írta: Szipolyozák az oldalt. És lenne ötlettem. Nem egyszeri 4$ befizetése hanem kötelező tagságvásárlás. igy aki 200 directel is dolgozni illetve kapni akar fizessen.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég