érkezett: 2015/07/26 INSTANT

nempimmi írta:vége?
Szerintem a szokásos "pillantanyi elmezavar" ami megesett párszor...Ha helyre is jön szerintem max jövő hét elején, ha nem akkor meg úgy köszönök el tőle mint a tesójától: Köszönöm, szép volt, szerettem veled, és a refjutidat mind visszasírjuk majd...lazaboy írta:Mi van pár napja az oldallal,hogy nem ad hírdetéseket akármennyit szörfölök?
valami infód van?diebeni írta:nempimmi írta:vége?
nincs csupán továbbra is instant fizet ezért nem értem mér mondhatnánk rá hogy végexenosz2 írta:valami infód van?diebeni írta:nempimmi írta:vége?
pár napot nyílván érdemes várni,hátha megint valami gixer az oka... másképp már eddig is csoda volt,hogy fizetett... az adminról régebben írták,h korábbi nemfizető oldal tulaja volt úgy emlékszem...
Azért az elmúlt napok nem voltak túl fényesek. Most viszont 10 cent értékben sorakoznak a hirdetések: lehet folytatni..diebeni írta: ezért nem értem mér mondhatnánk rá hogy vége
mindig volt h hol keveset hol sokat adott. nem kell mindig problémázni ha épp kevés vanBoguli írta:Azért az elmúlt napok nem voltak túl fényesek. Most viszont 10 cent értékben sorakoznak a hirdetések: lehet folytatni..diebeni írta: ezért nem értem mér mondhatnánk rá hogy vége
szerintem senki nem mondta hogy vége, én annyit kérdeztem hogy vége?Boguli írta:diebeni írta: ezért nem értem mér mondhatnánk rá hogy vége
jó akkor én mondtam valaha is h minden szuper ?Boguli írta:Egyrészt egy szóval sem mondtam hogy vége, másrészt egyszer sem problémáztam amikor keveset adott. De úgy tenni sem kell mintha minden annyira szuper lenne.
hát tudod én már átéltem egyet s mást . most visszajött,de lehet egyszer nem fog,és mivel semmiféle fórum nincs az oldalon,ahol követni lehetne az eseményeket,illetve az admin megírná,hogy pontosan mi a helyzet,csak sötétben tapodunk. vannak megbízható oldalak,amiknál nem aggódom,ha ilyen van,itt egészen más a helyzet,úgy gondolom idő kérdése mikor zár be. ezt a pénzt nem lehet hosszabb távon fizetni józan ésszel. ugynaaz ,mint probux. már-már mindenki elhitte hogy mégiscsak megbízható,aztán...diebeni írta:
attol mer pár napig nem ad cashlinket nem kell egyből megijedni...
A napokba nekem is többszöri probálkozás után sikerült,de akkor aztán szépen is adott! Közbe közbe vannak fenn akadások,de megoldódikpatrasz írta:Nem igazán lehet belépni az oldalra.
paypal van csak beállitva, az összeg meg 3 kérhető minimum és 7 van kérve........xenosz2 írta:1$-al emelkedik a kikérésenként,de gondolom,akkor kikérni se tudnád...
másik: én jártam már úgy az elején,hogy a payza is meg volt adva és arra kértem ki tudtomon kivül,mert azt tette be elsőnek.... de ugye mivel arra nem fizet befizetés nélkül...
más ötletem nincs
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég