War of clicks - Az online PTC játék (18x fizetett)
Re: War of clicks - Az online PTC játék (16x fizetett)
Most fél napig jött az "instant" de ideért...

Re: War of clicks - Az online PTC játék (18x fizetett)
Hát végül is hivatalosan sosem volt instant.Boguli írta:Most fél napig jött az "instant" de ideért...
Gratulálok.
Múlt hónapban én is majdnem egy napot vártam.
Két apróság:
Egyik egy tegnapi bejegyzés a 'captain'-tól. Már két warcoint ér az 'affiliate' link.
Ennek ellenére nem látok változást a darabszámban.
A másik azt hiszem még nem volt fentebb leírva. Mármint, hogy a befizetések,
vásárlások után járó csillagok egy év után elévülnek.
Így pl én egy hónap múlva elveszítek egyet.
Még egy megjegyzés, a béreltek teljesítménye továbbra is 10 és 30 százalék között ingadozik.
Nálam már szépen fogy a darabszámuk. Még jó, hogy a lejárt refekért nem vonnak le semmit.
Pedig ez most jó bevétel lenne nekik. Remélem nem olvasnak magyar fórumot.

A betyárját, köszi szépen, ezek bizony fontos infók!
Amint sikerül 2 percnél hosszabb időre letennem a sejhajom módosítom is a nyitó hozzászólást, mert pl az achievementek is változtak már.
Amint sikerül 2 percnél hosszabb időre letennem a sejhajom módosítom is a nyitó hozzászólást, mert pl az achievementek is változtak már.
Nekem is pár óra volt a legutóbbi kifizetésem, de ha jól emlékszem ez korábban is ingadozott (legalábbis eleinte biztosan, aztán én tartottam egy nagyobb szünetet). A béreltek nálam se acélosabbak, a grid viszont az utóbbi 1-2 hétben elég szépen ad.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ptp rész az akkora kamu mint a ház, dupla annyit ér és fele annyit ad, ugyan már. 

Ptp ebben a szezonban megjavult nálam, eddig 4-5szöröse az előző szezonénak.
Jönnek a részvények itt is: 50$ hirdetésvásárlás után 55$ visszaosztás. Igyekszem alaposabban utánajárni, mindenesetre engem ez a veszély nem fenyeget, máshol fialtatom a pénzem. Trafficmonsoon 50 dolcsis csomagja sem tudta 96 fölé nyomni a vérnyomásomat. Nem igazán Örülök amúgy.
Jönnek a részvények itt is: 50$ hirdetésvásárlás után 55$ visszaosztás. Igyekszem alaposabban utánajárni, mindenesetre engem ez a veszély nem fenyeget, máshol fialtatom a pénzem. Trafficmonsoon 50 dolcsis csomagja sem tudta 96 fölé nyomni a vérnyomásomat. Nem igazán Örülök amúgy.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nálam nem, semmi változás ptp szinten, pedig már jóval több helyen megy a link. Amúgy végül is mindegy, sok mindenre ugy sem lehet felhasználni.
Átváltani a ptp-s warcoint nem lehet pénzre, refek meg brutál rosszak.
Átváltani a ptp-s warcoint nem lehet pénzre, refek meg brutál rosszak.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Azért most figyelem a szezon végével érdekesen számolja a ptp-t nálam, az oldal szerint:
192+116+168 =238?????

192+116+168 =238?????

Szia, a profilkép alatt nekem is csak 300at ír, de 2x annyi lett jóváírva felül a Balance-ban. Biztosan tudom mert épp tegnap költöttem az utolsó 40et cserére, és most 601-et mutat, a Previous Season Earnings-ben pedig 300,88 szerepel. Nyilván bug, ami a 2 Warcoin per Unique Visitor változással függ össze, ÉÉÉÉS amit ÉN nem tudok orvosolni, de ha az ottani fórumba írnál, vagy supportot, talán történne is valami.
Így van, rosszat mutat, de jól számolta el.
Mostanába hány napra fizet a oldal? Már 4 napja várom de eddig még nem fizetet 

Én most kikérni sem tudom.deejayfly írta:Már 4 napja várom de eddig még nem fizetet
Csak kiírja, hogy "Wait until the pending request has been complete"
és jól nem történik semmi.
Lehet hogy csak nekem tűnt fel most, de a kikérési oldalon, az eddigi
megkapott kifizetéseim mellett, mindegyiknél a 'pending' felirat díszeleg.
Ha jól emlékszem, eddig a 'complete' felirat volt ott.
Az tény, hogy döglődik az oldal, és az is tény, hogy nagyon fog hiányozni,
de már megszoktam. Addig is írtam nekik 'support'-ot,
és várom sokat mondó válaszukat.
Na szép...
Akkor átparkolom a megfigyeltbe, köszi az infókat!
Remélem hamar kiderül a sorsa, mindenesetre nagyon fog hiányozni ha ennyi volt....

Akkor átparkolom a megfigyeltbe, köszi az infókat!
Remélem hamar kiderül a sorsa, mindenesetre nagyon fog hiányozni ha ennyi volt....

Közben magamtól is rájöttem, hogy egy 'bug'-ról van szó.kopasz írta:Lehet hogy csak nekem tűnt fel most, de a kikérési oldalon, az eddigi
megkapott kifizetéseim mellett, mindegyiknél a 'pending' felirat díszeleg.
Nem mindenkinél jelzi 'pending'-nek,
viszont egy mai fórum bejegyzás alapján van akinél már több mint 2 hónapja (!) ez a helyzet.
Amíg van pending kifizetésem, nem kérhetek másikat.
És nekem most 11 kifizetésem pendingel.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nálam is mind pending, bár én még odébb vagyok a kifizetéstől.
Nekem is a eddigi kifizetéseimnél Pending van
Pozitivum történt most nézztem és kifizetet a oldal 5 nap után 

Válasz jött. Elnézést kértek a kellemetlenségért,
a technikai csapat már dolgozik a hibán.
a technikai csapat már dolgozik a hibán.
Grat. De az 5 nap azért már elég durva.deejayfly írta:kifizetet a oldal 5 nap után
Az admin végre írt a fórumba, miszerint javítják ezt a "pendinges" hibát és utána újra lehet kikérni.
Hiszem ha látom, persze mint elfogult topicgazda azért reménykedem is...
Elkezdtem 240 napra hosszabbítani a refeket, amire nem futja warcoinból azokat hagyom lejárni. Az aktivitásuk katasztrófa, ezért kipróbálom ezt a módszert. Fórumban ajánlgatják, hát lássuk...

Elkezdtem 240 napra hosszabbítani a refeket, amire nem futja warcoinból azokat hagyom lejárni. Az aktivitásuk katasztrófa, ezért kipróbálom ezt a módszert. Fórumban ajánlgatják, hát lássuk...
Pár hozzá szolásal feljebb irtam engem kifizetet 5 napra. Ugy hogy tölem kap még egy esélyt. Holnap teszek fel bizitBoguli írta:Az admin végre írt a fórumba, miszerint javítják ezt a "pendinges" hibát és utána újra lehet kikérni.Hiszem ha látom, persze mint elfogult topicgazda azért reménykedem is...

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
27 refből 3 "dolgozik", azért ilyen ptc oldalra nem is emlékszem ahol ennyire semmit nem értek a refek. Döglődik az oldal már több hónapja, ezek a kamuhibák nem véletlenek, sajnos. 

Na ja, az Affiliate Program keretében megnövelték a kiosztott Warcoinok számát, aztán pedig elértéktelenítették az egészet a még gyengébb botokkal. Ez pedig elég kezdő hiba... Mondjuk a fizetés kérdése jelenleg érdekesebb.
Ma írtam egy ticketet, ahol eljátszottam a mit sem sejtő "bad english"-t, anyuka vagyok icipici de pörgős gyerekkel, meg egy csomó frusztrált Discovered Mines-sal, meg enyém a legnagyobb magyar Earning Forum War of Clicks Topicja és ha nem enged kikérni akkor ennek a Fórumnak az adminja SCAM-nek fogja titulálni az oldalát hamar. Szóval mint egy jó feleség, minden problémámat másra hárítottam, de közben én vagyok a szenvedő alany, miközben imádnivaló maradtam. Vissza is írt hamar, hogy "javítjuk, türelem" . Azért elég nagy HP lennék azt hiszem ha ezt elhinném neki, ennek ellenére továbbra is fenntartanám a helyet itt, a megfigyeltek közt, hisz ennél nyomorultabb, gagyibb oldalak is kaptak már TÖBB türelmi időt. Mindenesetre azt hiszem, utolsó kifizetéseinkért küzdünk épp. Annyira, de annyira sajnálom...
Nekem ez fizikai fájdalmat okoz. Azt mondták, ne szeressek oldalakat, mert megárt. De én bonyolult nő vagyok és ezt az oldalt bizony szerettem. A hiánya pedig fájni fog. Nincs másik ami ezt az "élményt" egyediséget adni tudná. A szponzorom a megmondhatója, akkor éjjel amikor megmutatta nekem (doqstudio) azt kérdezte tőlem: " Tényleg ennyire tetszik? Szerinted bejön?" - Akkor 40 perc alatt írtam egy villám-leírást az oldalhoz, 1 óra alatt 87 direktet toboroztam, 140 felett volt másnap, persze sokan abbahagyták, de éreztem a szikrát, hogy EZ az oldal KELL nekem. Szerencsés véletlen volt számomra hogy nadint véletlenül kitörölte az előző WOC topicot, amit szerencsére olyan tag indított aki tojik a topicjaira, így engedélyt kértem és új topicot indítottam az oldalnak.
Nyilván ez a monológ az olyan tárgyilagos tagokat mint patrasz, aki minden hibára felhívta a figyelmem - hidegen hagy, de úgy gondoltam, szálljon úgy sírba ez az oldal, hogy tudjátok, MÉG HA NEM IS AZ ÉN DIREKTJEIMKÉNT PANASZKODTOK IS , én szerettem, mindent megtettem, fáj az elvesztése.. Tudom hol a helyem.Tehát patrasz, köszönöm....! Ez az oldal egy fos és ezt már hónapokkal ezelőtt elkezdted közvetíteni, remélem most hogy bebizonyosodott jobb lesz minden
Hajrá, és köszönöm mindenkinek az eddigi kitartást.

Nyilván ez a monológ az olyan tárgyilagos tagokat mint patrasz, aki minden hibára felhívta a figyelmem - hidegen hagy, de úgy gondoltam, szálljon úgy sírba ez az oldal, hogy tudjátok, MÉG HA NEM IS AZ ÉN DIREKTJEIMKÉNT PANASZKODTOK IS , én szerettem, mindent megtettem, fáj az elvesztése.. Tudom hol a helyem.Tehát patrasz, köszönöm....! Ez az oldal egy fos és ezt már hónapokkal ezelőtt elkezdted közvetíteni, remélem most hogy bebizonyosodott jobb lesz minden

Én is bírtam az oldalt, jópofa volt, kicsit más, mint az átlag, de ha vége lesz, akkor nincs mit tenni. 1 éves már elmúlt, nagyon szépen lehetett keresni vele, bőven átlagon felül. Az Admin hibái látszódnak, így utólag még jobban is. Lenyomtam a 24 hirdetést, hogy aktív legyek ebben a seasonban, de amúgy kivettem a könyvjelzők közül.
Több mint egy hete nem lehet kikérni.
A fórumon még csak pár napja kezdtek lázadozni. Marren85 és gamerx kb 1 hete még leidiótázta a kételkedőket, de most már ők is csalódottságról tanúskodnak.És nagyjából azon a véleményen vannak mint én: különleges oldal volt, nem keveset fizetett ki, cserébe minden nap kattoltuk. És hirdettük mindenütt. (Érdekes hogy az affiliate program most milyen jól ad) A Ticketre automatikus üzenetet kaptam, és azóta sem volt reakció. A topicot nem adom át, de áthelyezem, és figyelem még egy darabig az oldalt, most 10 $-om parkol benne, rosszabbkor nem is jöhetett volna ez a "veszteség". De nem akarok mohó lenni. A mérlegem 18 kifizetés, kb 100 $ értékben, 32 $ befizetés, PAC hirdetéseimre fizető direktek érkeztek innen, panaszra nincs okom, de akkorát csalódtam hogy nem igaz!
Epekedve várom a gagyi utánzatokat, amik 2 hónapig se bírják majd, de mindenki úgy hirdeti majd hogy a WOC testvére és itt az új War of Clicks!
Köszi az eddigi figyelmet, nagy csoda lesz ha ez az oldal visszatornázza magát a fizetők közé...Hú de mérges vagyok....
A fórumon még csak pár napja kezdtek lázadozni. Marren85 és gamerx kb 1 hete még leidiótázta a kételkedőket, de most már ők is csalódottságról tanúskodnak.És nagyjából azon a véleményen vannak mint én: különleges oldal volt, nem keveset fizetett ki, cserébe minden nap kattoltuk. És hirdettük mindenütt. (Érdekes hogy az affiliate program most milyen jól ad) A Ticketre automatikus üzenetet kaptam, és azóta sem volt reakció. A topicot nem adom át, de áthelyezem, és figyelem még egy darabig az oldalt, most 10 $-om parkol benne, rosszabbkor nem is jöhetett volna ez a "veszteség". De nem akarok mohó lenni. A mérlegem 18 kifizetés, kb 100 $ értékben, 32 $ befizetés, PAC hirdetéseimre fizető direktek érkeztek innen, panaszra nincs okom, de akkorát csalódtam hogy nem igaz!
Epekedve várom a gagyi utánzatokat, amik 2 hónapig se bírják majd, de mindenki úgy hirdeti majd hogy a WOC testvére és itt az új War of Clicks!

Köszi az eddigi figyelmet, nagy csoda lesz ha ez az oldal visszatornázza magát a fizetők közé...Hú de mérges vagyok....

Engem agusztus 30 fizetet ki szerintem még nem kéne scamolni
Igen de azóta megszűnt a kikérés lehetősége, tegnap végre engedte, de 10 napot ír határidőnek. Ha kifizet, visszateszem megfigyeltbe.deejayfly írta:Engem agusztus 30 fizetet ki szerintem még nem kéne scamolni
Hát kacifántos egy oldal.
Tegnap fél 4 körül kikértem.
Pending, várjak kb 10 napot.
Hajnali 4-kor kifizetettnek jelölte.
Délelőtt 9-kor néztem a számlát, pénz sehol.
Levél megint ment. Mi a hiba?
Egy óra múlva válasz: Vizsgálják a problémámat.
Nyolc perc múlva újabb válasz: Kifizetés megtörtént.
Probléma megoldva, "ticket' lezárva.
Megnéztem. Tényleg.
Még egy apróság: refekkel már nem foglalkozom. (Teljesítmény 10%)
Múlt hónapban, amennyire a warcoinom engedte, 40-et meghosszabbítottam 4 hónapra.
Utána egyenes út a kukába.
A tizenkettedik:

Tegnap fél 4 körül kikértem.
Pending, várjak kb 10 napot.
Hajnali 4-kor kifizetettnek jelölte.
Délelőtt 9-kor néztem a számlát, pénz sehol.
Levél megint ment. Mi a hiba?
Egy óra múlva válasz: Vizsgálják a problémámat.
Nyolc perc múlva újabb válasz: Kifizetés megtörtént.
Probléma megoldva, "ticket' lezárva.
Megnéztem. Tényleg.
Még egy apróság: refekkel már nem foglalkozom. (Teljesítmény 10%)
Múlt hónapban, amennyire a warcoinom engedte, 40-et meghosszabbítottam 4 hónapra.
Utána egyenes út a kukába.
A tizenkettedik: