Egyre többször jön ez be? Beirom a captchát többször helyesen és újra ugyanez bejön.

Igen véges, nem lehet végtelenségig BTC-t bányászni, ez igaz. Azt hiszem, akik itt vannak, nyugodtan mondhatom, hogy nem rendelkezünk bányászási kapacitással, tehát ez a része érdektelen is. Az összes BTC nagyon soká lesz kibányászva, de igazán ez sem érdekes, mert a BTC forgalma nő, egyre több világcég fogadja el (és persze sok kis sufni-cég), illetve fekteti be ilyen-olyan céllal.FRU5T írta:Állítólag a dolog véges, nem fenntartható a végtelenségig. Nem értek hozzá nagyon, nekem nagyon kusza ez az egész Bitcoin téma, és az átláthatatlansága és a könnyű gyűjtögetés miatt ennek valami hatalmas buktatója lesz. Persze, üssük/üssétek a vasat míg meleg. Nekem sajnos nincs kapacitásom, sem időm, sem energiám.coiner írta:hogy érted azt, hogy "míg ki nem merül" ?FRU5T írta:Egy ideje rá nem néztem egyik Bitcoin oldalra sem.
Pedig jó volna folytatni, míg ez a Bitcoin biznisz ki nem merül.
Senkit nem akarok lebeszélni, sem rémhíreket terjeszteni, lehet tévesek az infóim. Ennyi
Ezért használok blockchaint.kriszti92 írta:Hát ez volt majdnem 10%. Ezek szerint elég kiszámíthatatlan.
Nekem is blockchain tárcám van. De most már végképp nem értem ezt a díjat... 11294 satoshi volt a díj és csak 120.000-et utaltam és ezzel lenullázta a számlám. Ha több lett volna rajta, lehet hogy azt is levonja.... Na mindegy, kíváncsi vagyok legközelebb mennyit von le.janototh írta:Ezért használok blockchaint.kriszti92 írta:Hát ez volt majdnem 10%. Ezek szerint elég kiszámíthatatlan.
10.000 satoshi minden esetben.
Teljes mértékben egyetértek. Azonban a legtöbb "tőzsde" oldalhoz szükség van egy alap tőkére, legtöbb esetben minimum befizetés 0.05. Azonban egy currency tőzsde oldalon ahol jelenleg vagyok, egész szépen lehet keresnicoiner írta:Alapvető félreértések.
Sok oldalt ajánlanak, amire kiteszik a cimkét, hogy "bányász oldal". Többféleképpen lehet BTC-t szerezni, akik foglalkoznak ezzel, tudják.
Na most ami bányász oldal, (valódi), ott legalább egy startum címnek kellene lennie, hogy a gépeddel csatlakozz, és bányászhass te is. ilyen pl a http://eligius.st/. Ahol ilyen nincs, azt megpróbálják cloud mining bányának feltüntetni, de sajnos a legtöbb esetben ez sem igaz. Vannak régóta üzemelő cloud mining oldalak (pbmining, stb), de ezekről sem lehet tutira tudni, hogy valójában nem-e ponzik. nemrég dőlt be a cloudminr.io is, mint kiderült kamu volt az is.
Játékok, faucetek, ponzik, duplázók meg végképp nem bányásznak semmit, ahhoz kevés egy torrentről leszedett php script.
Az én tapasztalatom az, amit már sokan felvetettek, hogy NE tegyetek sok pénzt ezekbe az oldalakba, mert vagy nem fizet ki, vagy előzetes befizetést kér a kifizetéshez (ez vicc, pl surfreturn.com), ami persze lényegesen több, mint amit keresel vele.
A duplázók is fizetnek egy darabig, lehet látni, hogy néhány nagyobb kifizetés van, nekem is volt, de aztán végül vagy eltűnik, vagy csak simán nem fizet. Support nincs, sokan buknak keveset, és annyi. Addig nem gond, ameddig tanul belőle az ember és nem fizet be többet. ez egy folyamat, eleinte senki sem hiszi el, hogy kamu, utána már igen, de a világ minden részéről fizetnek be és a hír lassan terjed el, hogy kamu, illetve ha terjed is, nem hiszik el. Sajnos ezt nem lehet kivédeni.
Bejegyzett cégek? Ugyan hová? Ciprus, Dominika, meg ilyen offshore helyek. Vicc.
Véleményem szerint akkor ér legkevesebb veszteség, ha a megkeresett BTC- vagy egyéb kripto-t tőzsdére viszed. Vannak ingadozások, de ott tudsz belőle valódi pénzt csinálni.
Hol tudtad továbbadni a bitcoinodat ? Én is szeretném PayPalra váltani. Köszi a választ.janototh írta:Egy gyors megjegyzés. Tegnap este eléggé jó árfolyamon tudtam továbbadni a bitcoinomon (PayPal-ra váltottam).
Preev árfolyam + 10%-ot rátettek.
Privát fórumon, de vannak megkötések a Marketplace használatához. Pl.: 500 bejegyzés, 1 éves tagságmsziszi írta:Hol tudtad továbbadni a bitcoinodat ? Én is szeretném PayPalra váltani. Köszi a választ.janototh írta:Egy gyors megjegyzés. Tegnap este eléggé jó árfolyamon tudtam továbbadni a bitcoinomon (PayPal-ra váltottam).
Preev árfolyam + 10%-ot rátettek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég