Neobux - 10 éve Instant fizet
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Neobux
Sajnos semmit, illetve ha összejött 30 ezer pont, akkor vehetsz belőle golden tagságot.
Akinek kevés béreltje van, az egész jól elmenedzselheti őket pontokból: csere és hosszabbítás.doqxstudio írta:a Neopontokkal mit lehet kezdeni a béreltek meghosszabbításán kívül?
Másokkal ellentétben én inkább ezt javaslom, mint a goldenre gyűjtést, mert a 30ezer pont az rengeteg, közben többet keresek azzal, hogy hosszabbítok néhány béreltet.
Arról már nem is beszélve, hogy nem nagyon éri meg itt a golden

De másra tényleg nem jók a pontok
End of the story
Valaki be tudná írni, hogy a bérelteknél a hosszabbítások (nem csak a 30 napos, hanem a többi is) és a csere mennyi pontba kerül? Kösz!
Szerintem a Golden jobban megéri a pontokból. Csak a saját katt majdnem 33 dollár egy évben, nagyobb a mini jobs utáni bónusz, és már egy darab aktív standard direkt 7 dollár felett hoz egy év alatt. Plusz a potya Goldennel már simán lehet komolyabban bérelni, és ügyes taktikával kihozni a dolgot profitosan.
Egyelőre nem nagy mértékben, de kipróbáltam a refbérlést, és nem olyan rossz a helyzet, ahogy azt több helyen is olvastam. Korrekt átlagokat hoznak, persze hosszabb távra kell hosszabbítani, és nagyon óvatosan kell cserélni, de ez már csak ilyen. Illetve tagság esetén a bérlés se okoz gondot, a megadott időpontokban gyakorlatilag mindig van elérhető bérelt.
Sziasztok.Már majdnem elértem a kifizetési minimumot és egyszer csak 2$-t átrakott a direct purchases balanceba.Tudja valaki miért van ez.Már 8$-om van ott.Én nem hagytam jóvá semmi ilyesmit,és nem is állítottam el semmit.
7 éves lett a Neobux, ezért néhány kedvezménnyel szeretné megköszönni az Admin a tagjainak a bizalmat.
Bérelt ref hosszabbítási akció:
30 napos: 8%
60 napos: 13%
90 napos: 20%
150 napos: 27%
240 napos: 32%
Kedvezmény új Golden tagság vásárláshoz vagy hosszabbításhoz:
Golden $15 kedvezmény = $75
Kedvezmény új Golden Pack vásárláshoz:
Emerald $5 kedvezmény = $285
Sapphire $5 kedvezmény = $285
Platinum $15 kedvezmény = $475
Diamond $15 kedvezmény = $475
Ultimate $30 kedvezmény = $860
Kedvezmény Golden Pack megújtáshoz:
Emerald $5 kedvezmény = $265
Sapphire $5 kedvezmény = $265
Platinum $15 kedvezmény = $430
Diamond $15 kedvezmény = $430
Ultimate $30 kedvezmény = $770
A kedvezményes időszak vége Március 30. 18:00 (szerver idő szerint).
Bérelt ref hosszabbítási akció:
30 napos: 8%
60 napos: 13%
90 napos: 20%
150 napos: 27%
240 napos: 32%
Kedvezmény új Golden tagság vásárláshoz vagy hosszabbításhoz:
Golden $15 kedvezmény = $75
Kedvezmény új Golden Pack vásárláshoz:
Emerald $5 kedvezmény = $285
Sapphire $5 kedvezmény = $285
Platinum $15 kedvezmény = $475
Diamond $15 kedvezmény = $475
Ultimate $30 kedvezmény = $860
Kedvezmény Golden Pack megújtáshoz:
Emerald $5 kedvezmény = $265
Sapphire $5 kedvezmény = $265
Platinum $15 kedvezmény = $430
Diamond $15 kedvezmény = $430
Ultimate $30 kedvezmény = $770
A kedvezményes időszak vége Március 30. 18:00 (szerver idő szerint).
Köszönöm!
Sziasztok!
Működik valakinél az oldal? Nálam Access Denied tegnap este óta.
Igen, jól működik!renegat írta:Sziasztok!
Próbáld másik böngészővel, vagy töröld az előzményeket, gyorsítótárat.
Szerk.: Bár, ha acces denied, akkor lehet téged tiltottak ki valamiért, nem vétettél a szabályok ellen? (több regisztráció, mobilról kattintás....stb)
End of the story
Sziasztok!
Még mindig nem sikerül a belépés a neobux-ra. Szabályok ellen nem vétettem, vagy nem tudok róla. Ami érdekes, hogy egy referáltam is ennél az internet szolgáltatónál van és ő sem tud belépni. Ráadásul olyan is van aki szintén nem tudja megnyitni az oldalt pedig nincs is regisztrálva. Beteszek egy képet:

Náluk más az IP cím, viszont kiírja náluk is a proxy ip-t, holott nincs proxy. Tud valaki tanácsot adni?
Még mindig nem sikerül a belépés a neobux-ra. Szabályok ellen nem vétettem, vagy nem tudok róla. Ami érdekes, hogy egy referáltam is ennél az internet szolgáltatónál van és ő sem tud belépni. Ráadásul olyan is van aki szintén nem tudja megnyitni az oldalt pedig nincs is regisztrálva. Beteszek egy képet:

Náluk más az IP cím, viszont kiírja náluk is a proxy ip-t, holott nincs proxy. Tud valaki tanácsot adni?
Ezt a neo megnyitásakor vagy a belépési próba után írja?
Olyanról már hallottam, hogy bizonyos szolgáltatok, egyes IP tartományokat tiltanak.
Erről a szolgáltatódnál kell érdeklődni
Illetve kipróbálhatod még azt, elmész egy ismerősödhöz, aki tuti nem neozik, másik szolgáltatónál van, és onnan megpróbálsz belépni.
Olyanról már hallottam, hogy bizonyos szolgáltatok, egyes IP tartományokat tiltanak.
Erről a szolgáltatódnál kell érdeklődni
Illetve kipróbálhatod még azt, elmész egy ismerősödhöz, aki tuti nem neozik, másik szolgáltatónál van, és onnan megpróbálsz belépni.
End of the story
Szia!
Már az oldalt sem engedi megnyitni. Másik szolgáltatónál beenged és le is tudom kattolni.
Már az oldalt sem engedi megnyitni. Másik szolgáltatónál beenged és le is tudom kattolni.
Akkor a szolgáltatódnál kell reklamálni.renegat írta:Szia!
End of the story
Szia!
Köszi, akkor náluk reklamálok.
Köszi, akkor náluk reklamálok.
Továbbra is profitosak a béreltek, kellemes csalódás eddig a dolog (de persze ez csak a saját tapasztalatom).
Wow
Kezdő vagyok, 15-16 napja neózok 

Sziasztok! A Neobux szórakozhat vagy a szolgáltatóm? Múltkor "Acces Denied" volt, most meg ez:

A szolgáltatóm azt mondta írjak a neonak, mert náluk minden jó. Vicces mivel ez jön be az oldal helyett. Az angol egyébként sem erős oldalam. Bocsi a nagy képért nem tudom kicsinyíteni.

A szolgáltatóm azt mondta írjak a neonak, mert náluk minden jó. Vicces mivel ez jön be az oldal helyett. Az angol egyébként sem erős oldalam. Bocsi a nagy képért nem tudom kicsinyíteni.
A szolgáltatód ilyeneket nem fog adni, úgyhogy ők nem hazudtak.renegat írta:Sziasztok! A Neobux szórakozhat vagy a szolgáltatóm?
Mikor valami olyan linkre kattintasz, ami nem létezik NeooBuxon, a szokásos Not Found szöveg mellett eltűnt emberek jönnek be. Ez valami együttműködés, lehet hogy egyszerű jóindulat, de lehet, hogy a notfound.org fizetett nekik ezért.
Kipróbáltam: http://www.neobux.com/teszt
(Olyan, hogy teszt, nem létezik Neon -n)
Ez egy nagyon jó ötletl.
Szia! Ismerősöknél akik szintén ennél a szolgáltatónál vannak, ugyanúgy ez jelenik meg a neobux. com oldalt helyett. Két házzal odébb másik szolgáltatónál lévő emberkénél meg simán bejön az oldal.
Ha linkre kattintasz? --> http://neobux.comrenegat írta:Szia! Ismerősöknél akik szintén ennél a szolgáltatónál vannak, ugyanúgy ez jelenik meg a neobux. com oldalt helyett. Két házzal odébb másik szolgáltatónál lévő emberkénél meg simán bejön az oldal.
Szia!Az jön be mint amit linkeltem kép csak a nevek változnak rajta. Először vírusra gyanakodtam, de akkor csak nálam lenne, de nem mert másnál is ugyanez a helyzet.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ha a saját laptopodat vitted a tesztelésre, akkor lehet vírus. én arra gyanakodom legjobban.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Jelenleg kedvezményesen lehet bérelteket hosszabbítani (még nagyjából két napig), érdemes kihasználni az akciót!
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Sütik törlése? Lehet a böngésződ a ludas.renegat írta:Szia!Az jön be mint amit linkeltem kép csak a nevek változnak rajta. Először vírusra gyanakodtam, de akkor csak nálam lenne, de nem mert másnál is ugyanez a helyzet.
De mint fentebb írtam, nem, ez nem vírus, ugyanis nálam (és mindenkinél) megjelenik ha nem létező oldalt akarsz megnyitni a neo -n.
Szia!
Sütiket is töröltem, de mint írtam ismerősöknél is ugyanez a helyzet. Ők is ennél a szolgáltatónál vannak, nekik is ez jön be a neobux helyett.
Sütiket is töröltem, de mint írtam ismerősöknél is ugyanez a helyzet. Ők is ennél a szolgáltatónál vannak, nekik is ez jön be a neobux helyett.