Kicsit több mint 2 hete ástam bele magam a Bitcoin gyűjtésbe és az az igazság van benne potenciál, PTC oldalakhoz képest sokkal többet lehet velük keresni, szinte egyik oldalra sem kell regisztrálni, illetve 1-2 van amin kell, de azok komolyabb oldalak amik már hosszú ideje működnek, sajnos a faucet oldalak sem örök életűek, van olyan ami eltűnt 1 nap alatt, hát igen nem volt túl hosszúéletű

Egy kis segítség annak aki szintén nem rég ásta bele magát a satoshi gyűjtésbe. Ha ilyet látsz: Insufficient funds. Akkor az oldal finanszírozása kimerült, ilyenkor még nem kell temetni, általában pár óra vagy 1-2 nap alatt újratöltik, ha nem akkor törölni szoktam, de egy jó oldalt nem érdemes eldobni azonnal mert épp kimerült a keret. A másik ha ilyet látsz: Invalid API key. akkor annak az oldalnak vége, ilyenkor általában eltűnnek az oldalról a hirdetések is, mert valószínű abból finanszírozták az oldalt, ezt az infót én is nem rég kaptam. Ha bármi más kérdésed lenne nyugodtan keress meg, ha több oldal is érdekel, akkor az aláírásban megtalálod azokat az oldalakat amiket én csinálok és naponta frissítem a listát.