SportsPlays -Sportfogadás és még több:))
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: SportsPlays -Sportfogadás és még több:))
Ma is alkotni kéne valamit. Egy bacsinszky +tsonga esetleg.
Hat timi jo lehet, de Tsongat en nem teszem es tennem a helyedben.
Tsonga az utobbi idoben nem igazan van formaban illetve muller nem egy rossz jatekos.. de engem inkabb az zavar h iden meg nem jatszott fuvon Tsonga... Mig muller igen. Ez sosem jo elojel. Lehet nyer siman Tsonga (bar nem hinnem h sima meccs lenne)
De en kihagyom az tuti
Tsonga az utobbi idoben nem igazan van formaban illetve muller nem egy rossz jatekos.. de engem inkabb az zavar h iden meg nem jatszott fuvon Tsonga... Mig muller igen. Ez sosem jo elojel. Lehet nyer siman Tsonga (bar nem hinnem h sima meccs lenne)
De en kihagyom az tuti

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na akkor bacsinszky. Tsongát amúgy 3,5 o ra tettem volna , de hát itt ilyet nem lehet.
Ja az ugy mar mas aztchittem sima Tsonga gyozelmet akarsz
Amugy hogyne lehetne... Nem egyszer tettem mar szettre, csak itt jatek over/under de igazabol majdnem ugyan az.
Jelen esetben 42.5 az opcio (bar ez kicsit neccesebb... adhattak volna kicsit kevesebbet is) de sztem 100% h 3 szettnel tobb lesz... ha csak 6-4 kel szamolok az mar mondjuk 40 jatek de sztem lesz magasabb szett is es sztem az 5 szett sem kizart
De Georgessel hoztak ossze aki iden nagyon jol jatszott akar csak timi. Illetve timi nem indult el iden szinten fuves tornan, ami mindig veszelyes lehet. Sajnos a salak es a fu annyira kulonbozo hogy sokszor az nyer aki sokkal hatrebb van a ranglistan, es csak azert mert o bemelegitett par versennyel wimbre, illetve vki szereti es megy neki fuvon vki utalja es nem igazan tud rajta jatszani. Na Timit meg csak salakon lattam jatszani... Sztem en kihagyom

Amugy hogyne lehetne... Nem egyszer tettem mar szettre, csak itt jatek over/under de igazabol majdnem ugyan az.
Jelen esetben 42.5 az opcio (bar ez kicsit neccesebb... adhattak volna kicsit kevesebbet is) de sztem 100% h 3 szettnel tobb lesz... ha csak 6-4 kel szamolok az mar mondjuk 40 jatek de sztem lesz magasabb szett is es sztem az 5 szett sem kizart

Na megneztem Timit is... hat azonnal elbizonytalanodtam. Elsore csak a nev miatt mondtam es a tudasa miatt h tuti nyer.Na akkor bacsinszky
De Georgessel hoztak ossze aki iden nagyon jol jatszott akar csak timi. Illetve timi nem indult el iden szinten fuves tornan, ami mindig veszelyes lehet. Sajnos a salak es a fu annyira kulonbozo hogy sokszor az nyer aki sokkal hatrebb van a ranglistan, es csak azert mert o bemelegitett par versennyel wimbre, illetve vki szereti es megy neki fuvon vki utalja es nem igazan tud rajta jatszani. Na Timit meg csak salakon lattam jatszani... Sztem en kihagyom

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Még nem raktam semmit ! 

Hát én meg el PTC tem az időt... és lemaradtam az első körröl (12. órási meccsekről) most meg nincsenek túl jók de azért csak tettem vmit...
Pospisil - Millot H
Tomljanovic - Koukalova V
Querrey - Sijsling 37. over
2.83 odd Hajrá
Pospisil - Millot H
Tomljanovic - Koukalova V
Querrey - Sijsling 37. over
2.83 odd Hajrá

Viszont marha érdekes... hogy a TV egy meccset sem ad Wimbről... de olyan foci meccset amit már 3szorra látok az megy orrba szájba... illetve kerékpár, boksz és stb jobbnál jobb "sportok"
Remélem azért a Döntőt láthatom a TVbe is

Remélem azért a Döntőt láthatom a TVbe is

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Tévedés. A digin 1-2 ön orrba-szájba megy a tennisz.
Sajna ahol élek a UPC kivásárolta magát és nem enged be semmi mást a környékre -.-
Szóval Eurosport és sport tv van csak -.-
De eddig mindig a Euro adta... most mi van?
Szóval Eurosport és sport tv van csak -.-
De eddig mindig a Euro adta... most mi van?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ma querrey + bacsinszky ment. Az amcsi már okés.
Patrasz... Szted az ATS fogadási opció mit jelenthet? pl -2.5 / + 2.5
Ez sztem a játékot akarja jelőlni de nem vagyok benne biztos. Kinéztem Andersont -2.5 de kicsit sokallom az oddsot érte... lehet hogy itt mégsem játékra lenne a fogadás hanem szettre?
Ez sztem a játékot akarja jelőlni de nem vagyok benne biztos. Kinéztem Andersont -2.5 de kicsit sokallom az oddsot érte... lehet hogy itt mégsem játékra lenne a fogadás hanem szettre?

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem tudom mi a franc az én sem. 

Hat en sem... Mert pl Djokonal -9 volt ez a szam ez ugye logikusan sztt nem lehet
Viszont pl Andersonnal maga az alap odds olyan 1.06-08 lehetett... de a -2.5 opcioval mar majd 1.90 volt z odd ami tul sok.
Szoval itt valoszinuleg meg szettre gondoltak... Erdekes ez, akkor jo lesz erre oda figyelni
Szeretnem megkoszonni akik csatlakoztak a linkemen keresztul az oldalhoz. Egy keveske bonusz penzt ezzel is kerestem
Viszont mivel latom minden alam regelt tag fogadasat, egyenleget... ezert adnek egy tanacsot azoknak akik meg nem nagyon ertik ennek az oldalnak a mukodest
Ahogy lattam 2 felekeppen fogadtatok....
Paran fogadtak egyet es be is fejeztek (mondjuk ezt sem ertem mert...melyik sportfogado iroda terit vissza minden egyes vesztes fogadasnal penz
) de nem gyozkodni akarok senkit csak az ingyen penz, csak ingyen penz mindenkinek
Viszont lattam olyan tagokat akik aktivak es fogadnak... de csak par centel merik ezt megtenni.. inkabb nekik mondanam azt, hogy az elejen all in- tok, mivel ha bukod a fel-1$t vissza adjak amint le ment a fogadas!!!!
Tehat ha van 0.50$d az egyenlegen tedd fel mindet egy meccsre...sot akar tobbre
Aztan akar meg egyszer egeszen adig amig el nem ersz egy hatart amit kituzol... Ez nekem pl 3$ volt.
Mivel az elejen visszakapod a kezdo 0.50$t sztem nem eri meg centekkel fogadni... De ez csak az en velemenyem

Viszont pl Andersonnal maga az alap odds olyan 1.06-08 lehetett... de a -2.5 opcioval mar majd 1.90 volt z odd ami tul sok.
Szoval itt valoszinuleg meg szettre gondoltak... Erdekes ez, akkor jo lesz erre oda figyelni

Szeretnem megkoszonni akik csatlakoztak a linkemen keresztul az oldalhoz. Egy keveske bonusz penzt ezzel is kerestem

Viszont mivel latom minden alam regelt tag fogadasat, egyenleget... ezert adnek egy tanacsot azoknak akik meg nem nagyon ertik ennek az oldalnak a mukodest

Ahogy lattam 2 felekeppen fogadtatok....
Paran fogadtak egyet es be is fejeztek (mondjuk ezt sem ertem mert...melyik sportfogado iroda terit vissza minden egyes vesztes fogadasnal penz

Viszont lattam olyan tagokat akik aktivak es fogadnak... de csak par centel merik ezt megtenni.. inkabb nekik mondanam azt, hogy az elejen all in- tok, mivel ha bukod a fel-1$t vissza adjak amint le ment a fogadas!!!!
Tehat ha van 0.50$d az egyenlegen tedd fel mindet egy meccsre...sot akar tobbre

Mivel az elejen visszakapod a kezdo 0.50$t sztem nem eri meg centekkel fogadni... De ez csak az en velemenyem

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én kenem mint gép! 

Hát ez kemény... a kedvenc teniszezőm 0ázta le az egyenlegem (ebben a hónapban már 2.rra)
Gratulálok Lopez... hogy képes voltál kikapni egy világ ranglista 153.!!! helyezettől Wimbledonban.... meg is érdemled *********
Sebaj megyünk tovább

Gratulálok Lopez... hogy képes voltál kikapni egy világ ranglista 153.!!! helyezettől Wimbledonban.... meg is érdemled *********

Sebaj megyünk tovább

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ja én is buktam ma, de tán egálban zárok.
Én majd 15$ körül lehettem volna már persze ha Lopez nem *****

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
32$ om van, ami ment annyi jött is vissza, picit több is. 

Véletlen egy aug1.-es meccsre tettem, és most addig oda a bónuszom :/
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na visszaestem 9$-ra, hát ez elég lehetetlen vállalkozás sajnos. A bónusz egyenlegből meg sokszor nem is enged fogadni. 

Én is 0ra a multkor semmi gond... "ingyen pénz"
Sztem a lottót megnyerni még lehetetlenebb mégis sokan megnyerték már és megint pár napja is nyert vki 5 Milliárdot (állítólag
) 

Sztem a lottót megnyerni még lehetetlenebb mégis sokan megnyerték már és megint pár napja is nyert vki 5 Milliárdot (állítólag

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na teljesen 0-án vagyok (kösz wavrinka). Én nem tökölődök vele tovább.
Patrasz azt még elfelejtettem mondani... hogy azért azt tegyük hozzá... hogy most nincs szezon. Azok a meccsek amikre lehet fogadni hogy is mondjam... Brazil 1-2, Svéd, Norvég és finn bajnokik, hát finoman fogalmazva kicsit távol állnak tőlem.
Esetleg próbáld meg pihentetni pár hetet, néha néha lépkedj be fogadj akármire nehogy töröljön a rendszer, aztán ha beindúl az Eu futbal illetve Bl akkor próbáld meg újra. Sztem nem lesz ez rossz, de azért lesznek ennél olyan napok is amikor jó kínálat lesz terítéken
De nem rábeszélés képp írtam, csak sztem én ezt fogom tenni
Esetleg próbáld meg pihentetni pár hetet, néha néha lépkedj be fogadj akármire nehogy töröljön a rendszer, aztán ha beindúl az Eu futbal illetve Bl akkor próbáld meg újra. Sztem nem lesz ez rossz, de azért lesznek ennél olyan napok is amikor jó kínálat lesz terítéken

De nem rábeszélés képp írtam, csak sztem én ezt fogom tenni