Név: Premiere PTC - premiereptc.info
Indulás: 2015.03 körül
Átlag napi kereset: $0.04~ (21 hirdetés volt ma. le lehet szörfölni. 2db 1 centes a legnagyobb.
Minimum kifizetés: $4
Támogatott E-bankok: Payza (Neteller is van,de ott 5$)
Regisztrációs link: http://www.premiereptc.info
Induláskor emlékeim szerint 2$ volt a min,de már régóta 1$. A kereset mostanában valamivel magasabb is egy ideje. A refjutalék valószínűleg 5% körül lehet.Aurora oldalaknál nem írják ki a tagság nélkülit általában.
Fórum külön nincs,de belül van egy egyszerübb. Néhány bizonylat van benne. Admin nem aktív rajta.
A hírek rovatban egy hírt találtam.Máj 24-i: A két hetes tagsághoz,ami 2$-ba kerül 5000 link kredit is tartozik,ami elég jó ár ömagában. Máskülönben nagyon drága a hirdetés.Kifizetést kaptam az oldalról egyszer,amit Jun 30-án kértem ki és egy óra alatt megjött:Hi members. New memberships have been added/prices reduced. Only $2 for weekly membership and receive 5000 link ad credits plus 10% downline earnings!Check out the other memberships!
tagságok:
Premiereptc.info - Scam
Premiereptc.info - Scam
Mivel a minimum drasztikusan felment 4$-ra,így ezt már nem folytatom...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2015.07.23. 14:11-kor.
Re: Premiereptc.info 2015/03 Aurora minimum:1$ Payza
Az oldalnak jelenleg majdnem 300 tagja van most.24db kifizetés 32$ értékben.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az egyetlen bajom az ilyen oldalakkal a relatíve magas "fee" 
1/4 részét (25%) a fizetésednek sajnos lenyelik (és ez engem személy szerint borzasztóan frusztrál). Mindannyian tudjuk mi munka van azért a 0.25 USD-ért is (majd 7 napig csupán a banknak kattingatsz).

1/4 részét (25%) a fizetésednek sajnos lenyelik (és ez engem személy szerint borzasztóan frusztrál). Mindannyian tudjuk mi munka van azért a 0.25 USD-ért is (majd 7 napig csupán a banknak kattingatsz).
Megértelek,de ez az esetek 95%-ban ez nem a ptc stb oldalak hibája,így ezt el kell fogadni,mást nem tehetsz.A Payza ebből a szempontból az egyik legrosszabb bank.Én nem is használom,csak ahol más nincs.Nem is tudom mire használni,csak ha befizetek valahova,de mivel verified accot se tudok csinálni,de bankszámlára kiutalni ,így erősen kolátozott a haszna,így általába befizetek,ahol nem követelik a verified-ot,vagy elcserélem valakivel..Természetesen vannak oldalak,akik lenyelik a fee-t,de ez nyílvánvalóan nekik veszteség,amit ki kell gazdálkodni.
De minden eset egyedi. Itt pld 4 cent felett van a kereset (lekopogom) és ha le is vonod a fee-még úgy is bőven megéri - ha fizet - és mivel szörfös csak egyet kell kattolni és megy tovább. Ezért szeretem az Easyhits4you oldalt pld,mert annak ellenére,h csak 0.0003$-t ad hirdetésenként könnyű haladni.
Itt is csak 20 link van kb.
A PTC oldalakat egészen más szemmel kell nézni kereset szempontjából,nem szabad a befektetős oldalakhoz hasonlítani. Ref nélkül ennyi kereset elég jó. Ha nem változik kevesebb ,mint egy hónap a min.
Visszatérve a Fee-re: Általában van egy fix minimum levonás a bankoknál ,így minél magasabb a kikérés annál kisebb százalékosan ,ami kb 10% körül állandósul. Az már nem olyan vészes.
Perfect Moneyt ezért szeretem ott alig van valami,akár pár centet is nyugodtan kikérhetsz.
Bitcoin is jó ebből a szempontból,de az még nincs olyan sok oldalon,meg az árfolyam is elég bizonytalansági tényező hosszabb távon,és mivel nem hivatalos elfogadott fizetőeszköz így elég bizonytalan ,bármikor megszünhet,történhet valami baj a piacán. Meg azt kicsit macerás átváltani dollárra és kikérni sztem ,bár nem használom mostanában.
Mondjuk ez a bizoytalanság a PMre is igaz,meg Payzara. Egyedül a Paypal a biztos.
De minden eset egyedi. Itt pld 4 cent felett van a kereset (lekopogom) és ha le is vonod a fee-még úgy is bőven megéri - ha fizet - és mivel szörfös csak egyet kell kattolni és megy tovább. Ezért szeretem az Easyhits4you oldalt pld,mert annak ellenére,h csak 0.0003$-t ad hirdetésenként könnyű haladni.
Itt is csak 20 link van kb.
A PTC oldalakat egészen más szemmel kell nézni kereset szempontjából,nem szabad a befektetős oldalakhoz hasonlítani. Ref nélkül ennyi kereset elég jó. Ha nem változik kevesebb ,mint egy hónap a min.
Visszatérve a Fee-re: Általában van egy fix minimum levonás a bankoknál ,így minél magasabb a kikérés annál kisebb százalékosan ,ami kb 10% körül állandósul. Az már nem olyan vészes.
Perfect Moneyt ezért szeretem ott alig van valami,akár pár centet is nyugodtan kikérhetsz.
Bitcoin is jó ebből a szempontból,de az még nincs olyan sok oldalon,meg az árfolyam is elég bizonytalansági tényező hosszabb távon,és mivel nem hivatalos elfogadott fizetőeszköz így elég bizonytalan ,bármikor megszünhet,történhet valami baj a piacán. Meg azt kicsit macerás átváltani dollárra és kikérni sztem ,bár nem használom mostanában.
Mondjuk ez a bizoytalanság a PMre is igaz,meg Payzara. Egyedül a Paypal a biztos.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Abban viszont igazad van, hogy azok az oldalak ahol nincs levonás (fee) ott viszont meg nem keres az ember 4 cent felett ... ott olyan 1-2 cent közötti a hozam. Ez is igaz tényleg!
A kereset ma: 2 centes 2 feles 9 tizedes 7 huszados ez valamivel több,mint 4 cent
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Köszi
Igazából nem tudom meddig fog fizetni,de aki esetleg kicsit vállalkozóbb szellemű megpróbálhatja. Tag még kevés van,teház az adminnak,ha le is lép majd még nem okozhat gondot a kifizetések összege egyelőre,így okoskodom,de sose tudni...

- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én is ezt látom benne. Itt nem hiszem hogy 6+ hónapra kell tervezni, szerintem ha van benne 1-2, max. 3 hónap fizetésügyileg, azt lehet meglovagolni. Aki hamar lép, még tán ki is fizetik 

nem tudom mi lesz. ezeke az oldalak nem tartanak örökké,de akár még sok hónapig is elmehet,vagy akár holnap lelép,fogalmam sincs mit gondol az admin erről. én mondjuk azt hittem hamarabb lelép ezért gondoltam,hogy megpróbálom.
köszönöm a regeket. az utóbbi napokban csak egy kifizetés jelent meg a listán,de talán ez is azt jelenti,hogy fizet még.Én jelenleg fél dollárnál tartok.
ujabb kifizetések jelentek meg. bizonylatokat nem látok ugyan,de sztem fizet. nem kérek regeket,mert sztem minél többen vagyunk annál hamarabb lesz csaló 
na csak vicceltem félig,de úgy tünik az admin nem akar lelépni,így még egy ideig fizethet akár.

na csak vicceltem félig,de úgy tünik az admin nem akar lelépni,így még egy ideig fizethet akár.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Gáz van ... 4 USD-re felvitte a min. kifizetést Payza esetében
(((
Kb. 2 napra vagyok az 1 USD-től

Kb. 2 napra vagyok az 1 USD-től

kösz az infót,akkor ezt már nem kattolom így.