Sportfogadó társaim figyelem!!

És persze PTC-s társaim is mert lehet ez a lehetőség érdekel majd titeket is

Ma regisztráltam erre az igen csak érdekes, összetett és egyben kicsit bonyolult "sportfogadó" oldalra .

Először is azzal kezdeném hogy, még csak ma regisztráltam és még el is kellett mennem itthonról jó pár órára... szóval én is csak tesztelem és nézegetem a lehetőségeket:) Rengeteg minden van az oldalon amivel lehet pénzt keresni... tehát mindenre én sem jöttem még rá, de majd ahogy minél többet tudok úgy frissítem a topicot

Ha minden igaz akkor az oldal már 2009 januárja óta működik!!! Több ezer kifizetést fizetett ki és azt írták hogy sosem volt még elmaradt kifizetésük (persze írni sok mindent lehet, de majd ha megkapom a kifizetést akkor 100%os az oldal)
De az biztos, hogy az oldal 1$ regisztrációs bónuszt ad (első regisztrációkor)

Sőt!! Ha igaz az információm 0.5$-t adnak minden nap sportfogadásra, amit minden nap fel kell tenned egy eseményre (de ezt akárhányszor veszíted el, mindig azonnal visszakapod mint kezdőtőkét). Ez nem annyira sok pénz a sportfogadásban (főleg a min kikéréshez viszonyítva...), de jó tippekkel el lehet érni a minimum kifizetést és ki tudod venni a pénzt.
Ez az oldal nem csak egy szokványos sportfogadással, hanem több érdekes és összetett funkcióval rendelkező oldal, és több féleképpen tudunk pénzt keresni. 3 féle számlával rendelkezünk, Balance, Bónusz és videó on.
A GET CASH menüpont alatt katt a Ways To Get cash, itt láthatjuk, hogy több féleképpen gyűjthetjük a jövedelmünket.
1, Make Pick: a megszokott módon fogadsz a sportesemények kimenetelére.
2, View Forum: Minden nap ha beírsz a fórumba (angolul) akkor kapunk 0.02$ a bónusz egyenlegünkbe.
3, View Cash Accelerator: itt videók megtekintésével (Virool, Supersonic videók stb...) kereshetünk 0.01$-kat. Illetve a jól ismert Offersekkel még többet, 10-en centeket (Matomy, Personal Fly. stb...) Ezt az összeget szintén a bónusz egyenlegbe kapjuk. (Azt ne kérdezzétek mi köze a videóknak és az Offersnek a Sportfogadáshoz

A Trivia menüpont alatt feladatokat dobálhat be a rendszer. Mert regisztráltam egy oldalra... és cserébe 1$ kaptam a bónusz egyenlegemre

4, Reffer Friends: Refferáltak után is kapunk pénzt. Azt nem találtam hogy mennyit én nem is szereztem még egyet sem... talán majd ez után az ismertető után...

5, Daily Contest: itt rengeteg sportfogadási feladatot láthatunk, amit ha teljesítünk különböző jutalmakat kaphatunk... 2$-tól egészen 200$ akár (persze vannak benne olyan feladatok ahol rengetegszer kell fogadni, vagy épp nagyon magas összeggel). De erről sem nagyon tudok még nyilatkozni.
További keresetek:
Ezeken a kereseteken kívül, a főoldalon vagy a sportfogadás részen (PLAY), jobb oldalt időről időre dobál be a rendszer videókat (ezek általában játékok reklámjai, nem fókusz kötelesek, szóval nyugodtan kattintgathatsz más oldalt mellette...igazából csak az a lényeg hogy lemenjen és meg hallgasd) Ehhez csak ON módba kell állítani az Earn Cash From Videó ablakot (jobb oldalt) 5 db videó megnézése után 0.01$ összegű bónuszt kapunk a Video On egyenlegünkre (0.002$ egy videó). Én pár órája regisztráltam, de már 0.046$ kerestem csak ebből

Az oldalon lehetőség lenne Upgradelni is

De Azt olvasom, hogy MO-ról jelenleg ez a funkció nem működik.
Továbbá van egy aktivítás rész is még az oldalon ( Views rank ), vagyis hogy,minél többet fogadsz annál több bónusz pénzt kapsz és feljebb kerülsz... Azt hogy hova fizet ki az oldal azt sajnos még nem találtam meg (számlára, vagy esetleg E-bankokra is vagy talán Skrillre) de ha megtudom írni fogom.
Viszont ha jól értettem, akkor a bónusz egyenlegünket nem kérhetjük ki... viszont abból tudunk fogadásokat tenni. Ami elég nagy valószínűséggel a rendes számlánkra megy (ezt is letesztelem holnap)
Viszont öröm az ürömben... van itt 2 dolog...
Az egyik a kifizetési minimum 200$!!!!
Ez első hangzásra igen soknak tűnik és kicsit nevetségesen hangzik, de ha megnézem hogy pár óra alatt az 1$ reg bónusszal, az 1$ feladattal, a videókkal, és 2 db 1.5 odds-os fogadással már 5$ felett vagyok... akkor talán még sem olyan lehetetlen

A másik, hogy a nyereményszorzók nem a megszokott 1.25, 2.7 odds formában vannak, hanem az amerikai vezióban.
Pl: +260, -120,... Ez lehet pár embert nem zavar, de nekem át kell állnom erre és nem egy nap lesz az is biztos

itt minél inkább Plusszban van a nyereményszorzó annál inkább úgy gondolja, hogy kisebb az esélyed a nyerésre így annál többet fizet, s minél inkább mínuszban van a szám annál inkább úgy gondolja, hogy tutira az az esélyes, így annál kevesebbet is fizet
Nem állítom, hogy 100% hogy fizetni fog az oldal (hisz látjuk sorra jönnek-mennek a PTC oldalak is pillanatok alatt, és lassan már azt sem lehet elhinni amit kérdeznek az Adminok (tisztelet a kivételnek) nem még amit kiírnak az oldalra), de rengeteg bizonylatot láttam, fórum van rengeteg aktív tag ír be (már csak a bónusz miatt is) és igazából egy sportfogadó oldal tud fizető képes lenni még ha nem is annyira ismert vagy világhírű mint a Bet

Ha kipróbálnéd az oldalt akkor kérlek itt csatlakozz

http://www.sportsplays.com/toscanaa13.html
Köszönöm!