Bankszámlája ahova mentek a pénzek, attól még a cég nem biztos , hogy az ő nevén volt, na ezen lehet gondolkodni egy csöppet.

Elvileg 2009-ben amikor átvette a Hunbuxot (de csak elvileg ) akkor körözési listán volt .
Valahova a befizetett pénzek eltűntek. Nem hiszem, hogy az összeset fölélték.dolcebaby írta:Sziasztok!Amikor megtudtam,hogy nincs tovább az oldal megmondom őszintén lehűltem egy kicsit.
Mivel nekem is bennt maradt majd 2500-3000 $ om megmondom őszintén nagyon bosszant a dolog.
Főleg azért mert ha februárban meghalt akkor miért húzták még áprilisig a dolgot,mert minnél többet ki lehessen szedni az emberekből.Nekem az egész akkor lett gyanús amikor már 3 napja nem lehetett belépni az oldalra,írtam emailt de erre természetesen senki nem válaszolt.
Szerintem viszont valamit akkor is lehetne tenni ugyanis a befizetések többségét én személy szerint paypalra fizettem Putz László nevére és a megjegyzésben mindig bele van írva hogy mire.PL:mini csomag,kifizetési limit...stb
Az is igaz hogy 2 éve nem kaptam meg az akkori szuper csomagot sem amikor rákérdeztem akkor az a válasz jött vissza hoy először azokat fizetik ki akik segítenek...
De nekem pl megvan az összes levelezésem a hunbuxal.
dolcebaby mint az oldalon
Angol adatok alapján a HunBux a jelenlegi formájában 2012 júliusában alakult !!!babos77 írta:Miért vagytok abban olyan biztosak ,hogy Putz volt a tulaj, lehetett csak irányító is aki szépen keverte a szálakat .
Bankszámlája ahova mentek a pénzek, attól még a cég nem biztos , hogy az ő nevén volt, na ezen lehet gondolkodni egy csöppet.![]()
Elvileg 2009-ben amikor átvette a Hunbuxot (de csak elvileg ) akkor körözési listán volt .
Úgy tudom, hogy az ÁSZF elfogadás után is többször egyoldalúan módosítva lett.idlig írta:Sose voltam benne ebben az oldalban, szóval csak egy sima kérdés: valakinek meg van az Általános Felhasználói Szerződés a Hunbuxról? Ezt ugyanis gyakorlatilag senki nem olvassa el soha, viszont a regisztrációval elfogadtátok. Nem vagyok jogász, de gondolom azért releváns, hogy miket is tartalmazott. Az oldal ugye már nem elérhető, de elképzelhető, hogy valakinek le van mentve. Talán ezzel kellene kezdeni.
Igen, és ez általában bele is van foglalva, hogy megtehetik (lásd nagyobb PTC oldalak).fcseh írta:Úgy tudom, hogy az ÁSZF elfogadás után is többször egyoldalúan módosítva lett.idlig írta:Sose voltam benne ebben az oldalban, szóval csak egy sima kérdés: valakinek meg van az Általános Felhasználói Szerződés a Hunbuxról? Ezt ugyanis gyakorlatilag senki nem olvassa el soha, viszont a regisztrációval elfogadtátok. Nem vagyok jogász, de gondolom azért releváns, hogy miket is tartalmazott. Az oldal ugye már nem elérhető, de elképzelhető, hogy valakinek le van mentve. Talán ezzel kellene kezdeni.
Lehet ez is,de lehet,hogy nem. Te milyen infók alapján jelented ki teljes határozottsággal,hogy esélytelen. ChatMagus programozó volt,hogy látna bele a pénzügyekbe,pénzmozgásokba? Ha nem próbáljuk meg,akkor még az esélyét is elvesztjük,hogy megtudjunk többet. Én ezt nem értem,miért ne lehetne megpróbálni?kavics13 írta:Zoli szerintem hagyd, semmi értelme
ChatMagus, aki itt bárkinél többet tud a dologról, elmondta a lényeget.
Nem tudják, vagy nem akarják megérteni
Inkább szélmalomharcot folytatnak úgy, hogy még szélmalom sincs......
De én pontosan megjósolom a folytatást, páran pörögnek még a dolgon egy ideig, mindenféle konkrét lépés nélkül, majd szépen lassan az egészből csak egy rossz emlék lesz és végül az egész megy a feledés homályába
Egész egyszerűen azért, mert ennek, ebben az esetben, így kell történnie
chatMagus írta:De messze nem biztos, hogy ez az utolsó ami életben volt, de nekem most csak ez van meg...
Ugyanakkor elsősorban a magyar/angol törvények az irányadóak,így egy szerződésben nem írhatsz olyan dolgokat,ami ütközik azzal. Tehát ,ha a vizsgálat gyanút talál,hogy csalás történt ezt nem írja felül az a bejegyzés az ÁSZFben.hogy mindent megtehetünk,nincs felelősségünk. Első a törvény betűje,ezért kell jogász.idlig írta: Igen, és ez általában bele is van foglalva, hogy megtehetik (lásd nagyobb PTC oldalak).
Ebben szerintem tévedsz...xenosz2 írta:Ugyanakkor elsősorban a magyar/angol törvények az irányadóak,így egy szerződésben nem írhatsz olyan dolgokat,ami ütközik azzal. Tehát ,ha a vizsgálat gyanút talál,hogy csalás történt ezt nem írja felül az a bejegyzés az ÁSZFben.hogy mindent megtehetünk,nincs felelősségünk. Első a törvény betűje,ezért kell jogász.idlig írta: Igen, és ez általában bele is van foglalva, hogy megtehetik (lásd nagyobb PTC oldalak).
Először is köszönöm a királyi többestxenosz2 írta:Lehet ez is,de lehet,hogy nem. Te milyen infók alapján jelented ki teljes határozottsággal,hogy esélytelen. ChatMagus programozó volt,hogy látna bele a pénzügyekbe,pénzmozgásokba? Ha nem próbáljuk meg,akkor még az esélyét is elvesztjük,hogy megtudjunk többet. Én ezt nem értem,miért ne lehetne megpróbálni?kavics13 írta:Zoli szerintem hagyd, semmi értelme
ChatMagus, aki itt bárkinél többet tud a dologról, elmondta a lényeget.
Nem tudják, vagy nem akarják megérteni
Inkább szélmalomharcot folytatnak úgy, hogy még szélmalom sincs......
De én pontosan megjósolom a folytatást, páran pörögnek még a dolgon egy ideig, mindenféle konkrét lépés nélkül, majd szépen lassan az egészből csak egy rossz emlék lesz és végül az egész megy a feledés homályába
Egész egyszerűen azért, mert ennek, ebben az esetben, így kell történnie
1. Összegyűjteni a tagokat.
2. Szakembert fogadni
3. Lépni és bizonyítékokat gyüjtögetni
Lehet,hogy valóban neked lesz igazad ,de senkiben nem marad rossz érzés,hogy nem próbálta meg. Azért az igazságtalanságot nem lehet csak úgy lenyelni,ahogy ti kezelitek . Vagy ti jogban jártasak vagytok?
Nekem semmi. Illetve néhány tíz cent,amit még 2 éve kattoltam össze az oldalon ,aztán hagytam sorsára. Nagyon kevés volt a kereset és a kifizetési minimumok is magasak voltak számomra. Igazából azon ritka oldalak közé tartozott ez nálam,amelyik sosem érdekelt igazán,bár elvileg sokan stabilnak állították be,de így félig megismerve nekem úgy tünt itt a lényeg a befektetés volt a tulajok számára,így alakították a keresetet és a minimumot is,hogy ne érje meg ingyenesként.kavics13 írta:
xenosz, egy dolgot árulj el nekem, neked mennyi pénzed ragadt bent?
Pár ember már most rendelkezésre áll,és hagyjatok egy kis időt arra,hogy továbbiak csatlakozzanak. Meglátod,ha lesz egy nagyobb számú társaság,még azok is esetleg meggondolhatják magukat,akik eddig azt mondták,nem érdekli őket.babos77 írta: Összetrombitálni? Nehéz lesz , mindenki a homokba dugja a fejét csak , írogat és ez lesz a vége, én szóltam pár ismerősnek , ha nem érdekli őket akkor én tovább nem erőlködöm, saját költségemre nem fogok ügyvédhez járni és a szálakat felgöngyölíteni
Ha ügyvédhez akartok fordulni engem is érdekel a dolog. De az anyagi kereteim igen szűkösek. Tehát az lenne a legjobb ha több százan vagy ezren fognánk össze. Akkor fejenként csak 1-2 ezer Ft lenne az ügyvédi költség. Az már mindenki számára elviselhető összeg. Tehát most a legfontosabb a toborzás !!!!xenosz2 írta:Pár ember már most rendelkezésre áll,és hagyjatok egy kis időt arra,hogy továbbiak csatlakozzanak. Meglátod,ha lesz egy nagyobb számú társaság,még azok is esetleg meggondolhatják magukat,akik eddig azt mondták,nem érdekli őket.babos77 írta: Összetrombitálni? Nehéz lesz , mindenki a homokba dugja a fejét csak , írogat és ez lesz a vége, én szóltam pár ismerősnek , ha nem érdekli őket akkor én tovább nem erőlködöm, saját költségemre nem fogok ügyvédhez járni és a szálakat felgöngyölíteni
Nem muszáj most rögtön ügyvédet fogadni pár hét,hónap múlva ha összejönnek a nevek ,elérhetőségek,illetve a csoport is felduzzad elég lesz,akkor kitárgyalni ki lépjen a közösség nevében,vagy ha esetleg ismertek ügyvédeket,akik ingyen is hajlandók tanácsot adni az is megfelelő.
Legelső,hogy lefektessük azokat a helyeket,ahol összegyűlünk. Egy zárt csoport már van. Kéne még nyílt csoport,esetleg egy fórum,vagy önálló weboldal,blog,amit egyben lehet hirdetni és szépen összejönnek majd a károsultak,majd egy helyen összejönni kitárgyalni. A lényeg,hogy kis türelem kell még,amíg nem lesztek/leszünk többen.Kialakulnak a kommunikációs helyek.
Kész van a jógifórumon a HunBux károsultak topikja. Remélhetőleg jogászok is olvassák majd:xenosz2 írta:Ps:
Ez a fórum jó kiindulási alapnak,de egy saját tulajdonú oldal kell mindenképp.
Zárt csoport már van:
https://m.facebook.com/groups/753898354 ... _sidenav=1
17en már vannak.
Bár én nem vagyok éríntett,szívesen beszállok a Te általad említett összeggel havonta. Ez nem olyan sok pénz. Én reálisnak érzem a százas nagyságrendű tagságot. A szerencse a szerencsétlenségben,hogy itt nagyszámú károsultról van szó. Könnyen össze fog jönni úgy vélem,és mondom az első időben a tagok keresése a szempont. Majd,ha kezdünk elegen leszünk/lesztek bele lehet fogni az első ügyvédi díj összeszedésébe. Továbbá az ügynek egy összefoglalása is jó lenne,amit kitehetnénk netre, Pld egy blogon + károsultak csoportjának elérhetőségei. Érdemes lenne ezen is gondolkozni közben,h milyen kommunikációs csatorna lenne a legmegfelelőbb. Egyelőre úgy gondolom ez a zárt csoport legyen,aztán meglátjuk mennyiben felhasználóbarát.fcseh írta: Ha ügyvédhez akartok fordulni engem is érdekel a dolog. De az anyagi kereteim igen szűkösek. Tehát az lenne a legjobb ha több százan vagy ezren fognánk össze. Akkor fejenként csak 1-2 ezer Ft lenne az ügyvédi költség. Az már mindenki számára elviselhető összeg. Tehát most a legfontosabb a toborzás !!!!
Ez mind a jogászra vár sztem,de amit mondasz nagyon is kézenfekvő,hisz MO-on össznépi játék az adócsaláskercsike írta:Mit gondoltok, mi a helyzet a NAV-val? ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég