3Dclix - 3x fizetett!
Re: 3Dclix - PB-ba ad 2$ reg. bónuszt!
Mivel még mindig vannak akik haladnak az oldalla és nem tiltotta ki őket, kérésre a problémásak közé helyeztem a topicot.
Köszönöm Harmonia -nak az észrevételt.
Köszönöm Harmonia -nak az észrevételt.
Többek közt engem sem tiltott ki, sőt kiváló RR átlagot hoz az oldal. Én nem magyarországi ip-ről és nem refback oldal alá regisztráltam.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem értem mi a gondja a refback-el az oldalnak???
Én is tiltva vagyok.
Én is tiltva vagyok.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én tegnap kértem kifizetést, bár lehet hogy kivág mert én is refback alá regeltem. Na majd kiderül.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
2 nap alatt ki is fizetett:

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Másnak sem működik az oldal két napja, vagy a hiba az én készülékemben van?
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Reggel még ment, most már nálam sem..na nem baj még úgyis kellett volna vagy 30 cent a kikéréshez 

Az oldal továbbra is fizet, attól függetlenül, hogy az elején kitiltott egy rakat embert (főleg azokat, akik refbacken keresztül regeltek)
Visszaraktam a fizetők közé.
Visszaraktam a fizetők közé.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
5 napja várom az első kifizetésemet Paypalra... Várható, hogy azért kifizetik előbb-utóbb? 

Sziasztok!
Egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmét azoknak akiknek még van bérelt reffjük!
Már jó ideje, hogy megszünt az oldalon a refbérlés, és a refhosszabítás sem működik sajnos!
Viszont az Autopay funkció működik!
Tehát ha még van olyan reffetek amelyiknek több mint 20 napja van hátra, akkor érdemes bekapcsolni az Autopay-t, így azokat ilyen módon tudjátok hosszabítani!

Már jó ideje, hogy megszünt az oldalon a refbérlés, és a refhosszabítás sem működik sajnos!
Viszont az Autopay funkció működik!
Tehát ha még van olyan reffetek amelyiknek több mint 20 napja van hátra, akkor érdemes bekapcsolni az Autopay-t, így azokat ilyen módon tudjátok hosszabítani!
Re: 3Dclix
Az oldalon 9 nap kihagyás után újra vannak friss kifizetések, köztük az enyém is!
1. kifizum 25 nap alatt ért a számlámra!

1. kifizum 25 nap alatt ért a számlámra!

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Grat a fizetésért. Nekem már kétszer dobódott vissza a kikérésem, minden értesítés nélkül. Vajon mi lehet a probléma?
Köszi!stevenke1234 írta:Grat a fizetésért. Nekem már kétszer dobódott vissza a kikérésem, minden értesítés nélkül. Vajon mi lehet a probléma?

Csak verifikált (ellenőrzött) Paypal vagy Payza számlára küldenek kifizetést.
Talán az lehet a gond, hogy a te számlád nem verifikált. Olyankor szokta visszatenni a "Balance"-ba a kikért összeget.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Köszönöm a választ. Elnézést a tudatlanságomért, de azt, hogy lehet véghez vinni?
Utánanéztem, de hogy még ez is pénzbe kerül.
Utánanéztem, de hogy még ez is pénzbe kerül.

Nem egy kegyetlen összeg, szerintem ennyit simán érdemes beáldozni, érdemes verifikálni, mert (eddigi tapasztalatok szerint) egyre több oldal kéri a verifikált PP/PZ -t.stevenke1234 írta:Utánanéztem, de hogy még ez is pénzbe kerül.
(Nekem csak a PayPalom verifikált, PayZát nem nagyon használok)
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Meg is akartam csinálni, küldött e-mailt, meg kért egy négyjegyű kódot. De az e-mailben nem volt semmi kód, így azt gondoltam, hogy az a négy kell ami a bankkártyámon van. Kétszer próbáltam és utána letiltott, most meg vagy más kártya kellene vagy papírokat kellene küldeni. A paypal az én nevemen van, de a kártya a feleségemén, nekem nincs külön. Na ilyenkor mi a teendő??? Csapda?
Vajon ha csinálok másik paypalt, ott engedélyezi ezt a kártyát?
Vajon ha csinálok másik paypalt, ott engedélyezi ezt a kártyát?
Sziasztok!
2. kifizum 8 órán belül érkezett a számlámra!
A levonás nagyon sok, de a lényeg az, hogy továbbra is fizet!

2. kifizum 8 órán belül érkezett a számlámra!

A levonás nagyon sok, de a lényeg az, hogy továbbra is fizet!

A következő kifizetésemkor az aktív direktjeim között kisorsolok 3db 0.5$-os nyereményt!
Tehát hajrá, érdemes kattolni!

Az oldal továbbra is fizet!harmonia írta:A következő kifizetésemkor az aktív direktjeim között kisorsolok 3db 0.5$-os nyereményt!

A napi Standard kereset jelenleg 6-7 cent.

Re: 3Dclix - Plussz 3x0.5$ nyerési lehetőség!
Vajon fizet még az oldal? Elég régen pendingben van a kikérésem. 

Mintha kicsit akadoznának a kifizetések, nekem is úgy tűnik. Van a pendingre panasz már fórumban is.Lilian írta:Vajon fizet még az oldal? Elég régen pendingben van a kikérésem.
Úgy tudom harmonia tán 2 hete kérte ki és az előző olyan 20 nap körül érkezett meg neki. Nekem 4 cent hiányzik az 5 $hoz felve fogom kikérni és kattolom nagyjából addig mig meg kéne kapjam de utána nincs tovább. Ezzel a pofátlan adminnal már csak ez az egy oldal kot össze es ha kifizet közszemlére is teszem, mekkora barom voltam hogy Ennyi ideig tartott 1 kikeres...
Elnézést a hibákért de telefonról irtam.
Elnézést a hibákért de telefonról irtam.
Nekem ez a 3. kikérésem, az előző kettővel nem volt gondom pár órán belül megjött. Hogy ezzel mi lesz azt nem tudom, mindenesetre várom, hátha...!
Sziasztok!
3. kifizetésem!
Kikérve: 2015.05.18.
Fizetve: 2015.06.15.

3. kifizetésem!

Kikérve: 2015.05.18.
Fizetve: 2015.06.15.

3 aktív direktem nyert 0.5$-t!
(tőlük privát üzenetben kérek paypal címet): boguli, maria55, herika