Mai kifizetésem, ezzel nincs gond:

ez így ebben a formában egyáltalán nem igaz.Ray81 írta:Kezd viccessé válni ez a Paidverts.
Második napja nincs osztás... Igazából az utolsó dswap óta elég gyér(az elején volt ugyan egy kis mézesmadzag).
De jó is volna, ha be tudnám valahogy a napi rutinba tömöríteni...doqxstudio írta: néhány kulcsszó: kitartás, napi rutin, hosszú távra tervezés, kockázatkezelés. ezek más fényben láttatnák a dolgokat!
szerintem teljesen igazam van és ez valahogy így is lehet.Ray81 írta:Doqxstudio! Igazad is van meg nem is. Ezért mondtam a mézesmadzagot, az kb az első hónap amit írtál. Viszont azt sem hiszem el hogy egy ilyen volumenü oldalon 2napig ne legyen semmi. Az is érdekes hogy 1hete váltottam ki a recycled updatet és egy darab hirdetést nem adott egy hét alatt. Egyébként meg nem sírtam, csak a jelenlegi tényeket közöltem. Ha ez így folytatódik valószínű kiszállok belőle és vagy free taggá alacsonyítom magam. Sok értelmét nem látom a bapozásnak, én nem részvényezek nem kereskedek, nem okoskodok. Pedig tudom ebben van a pénz.. De valahogy ez engem nem mozgat meg. Ez van.
BAP-ot nem érdemes (olyan 600 BAP-ért adnak majd 1 részvényt és jelenleg egy részvény értéke nincs 5 cent).kavics13 írta:Swap előtt inkább pénzt vagy BAP-ot érdemes gyűjteni?
Ezt tudom, így tornáztam fel magam gyorsan 100ezer bapigidlig írta:BAP-ot nem érdemes (olyan 600 BAP-ért adnak majd 1 részvényt és jelenleg egy részvény értéke nincs 5 cent).kavics13 írta:Swap előtt inkább pénzt vagy BAP-ot érdemes gyűjteni?
Lépj bele a cashout earnings menübe, de a levonás összegét csak akkor mutatja, amikor csinálod a kikérést. A FAQ-ban is ezt írja, de ott legalább az részletezve van, hogy melyik netbankba, mennyi a minimum kifizetés.Ray81 írta:Azt hol találom meg, hogy jelen pillanatban mire és mennyi költséggel fizet?
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég