érdeklődés
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Re: érdeklődés
jphf-n hogy lehet bérelni ref-eket? mert a purhase balance-ra tettem a pénzt,nem advertisement balance-ra :S :evil:
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
hello. ti ki birtátok kérni a pénzt moneyBux-ról? mert nekem mindig azt irja ki h : Payment couldn't be sent, please try again later, de már 3 napja ez van,alertPay-ra is meg payPal-ra is próbáltam..
szerk.
megtaláltam a gondolt..alertPay-ra csak 1 dolcsi,payPal nincs,libertin meg én nem vok
szerk.
megtaláltam a gondolt..alertPay-ra csak 1 dolcsi,payPal nincs,libertin meg én nem vok

A F.A.Q-ban le van írva, biztonsági okokból Paypal-ra szünetel a kifizetés, viszont alertpay-re és libertyserve-re azonnal fizetnek. Alertpay-re $1-től, liberty-re pedig $0.10-től.
Köszönöm!
- Eliz76
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Admin!
Az hogy lehet,hogy a Full Ptc-nél 30 a max direct referál és már 36-an regisztráltak innen? (36/30)
Szerintem valami baj lehet.
Az hogy lehet,hogy a Full Ptc-nél 30 a max direct referál és már 36-an regisztráltak innen? (36/30)
Szerintem valami baj lehet.
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
hello. nekem ignite-n már 2 napja nem volt 1 centes hirdetés. nektek volt? mert ha igy marad akk 1et se lehet beállitani.
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Én csak nevetek!

-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
hello. clickers-en nektek is 0,005ös hirdetések vannak?
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
akk mostmár a 0,005ös a standard?
Sziasztok! Miért van az sok ptc oldalnál hogy az oldalon az van kiírva hogy pl. payout minimum 1$, de ha rámegyek a request payoutra akkor meg más van kiírva pl. 10$ vagy 5$ ????? Engem már annyira idegesítenek.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Mert folyamatosan változtatják (emelik) a kifizetési min összeget miután már elég ember regisztrált náluk és kezdenék elérni azt, hogy nehogy kivehessék. Leggyakrabban ezekből az oldalakból scam oldal lesz tapasztalataim szerint.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Sziasztok! Nekem a foxbux kivállóan müködik. Ti hogy álltok vele?
Az jó lenne mert nekem is jól működik:)
Azóta engem már ki is fizetett a Foxbux. Instant:)
Remélem majd visszakerül valamikor.
Remélem majd visszakerül valamikor.
Sziasztok! Hogy kell kikérni a pénzt a ptc oldalakon?? A request payout menünél??
Hali!
Mi a helyzet a FoxBux-al?
Visszakerül még az ajánlatok közé, vagy vége van?
Mi a helyzet a FoxBux-al?
Visszakerül még az ajánlatok közé, vagy vége van?
Hali!
Engem teljesen megkavar a Neo szerverideje. Reggelente kattolok, és ma lekattoltam rajta 5 standardot, most meg megint adott egy halom hirdetést. Nem gond, ha ezt is beírom? Mert ezek szerint valamikor kimaradt egy napom. Vagy ki fog maradni. Vagy lesz valami. Vagy semmi. áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ari
Engem teljesen megkavar a Neo szerverideje. Reggelente kattolok, és ma lekattoltam rajta 5 standardot, most meg megint adott egy halom hirdetést. Nem gond, ha ezt is beírom? Mert ezek szerint valamikor kimaradt egy napom. Vagy ki fog maradni. Vagy lesz valami. Vagy semmi. áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Ari