Sziasztok!
A tegnap történteket végig követtem a forumon kivülről...
Nem is tudom hogy kezdjem
1: Azt biztos leszögezhettem hogy a "dráma" ami itt kialakult nem a Moderátorok, Admin személye miatt van.
2: Mikor ezt a szabályt létrehozták (elözményeket olvastam) ugyan ilyen módon meg lettek kérdezve a tagok a sablon kialakitása és egyébb tervek esetébe. Pár tag aki má akkor tudta mit, hogyan csinál, mit várnak el a tagok illetve azok akik éppen csak belecsöppenek ebbe a érdekes motorral müködő munkamorálba, hozzá is tették a tapasztalataikat, ötleteiket.
3: A hiba ott van, ahol a probux és társai kihaltak a emberek elvesztették a fonalat. Ezen oldalak a ptc munka valami mozgató rugói lehetek. Ezért alakult ki az a elv, mindegy mit hova hogy csak mielött a frissen indult oldal, egy netán két hét mulva bebukik szedjek ki valamit. Így történek azok a szabálytalanságok amiket én is, és sokan elkövetek. Átlátva a rendszert, azon tanakodom hogy a szabály jó hisz ennyi infót igen csak érdemes tudni egy oldalról, de pl az minek tudjam hogy a oldal mennyi időre vette a hostot vagy a domaint? Volt e már ez a dizájn másik ptc oldalon vagy más ilyen jellegű apróság.
Ami szerintem egy topic nyitásnál kötelezően ott kéne lenni:
- Oldal neve, mikor indult?
- Admin neve
- Hirdetések száma, értéke
- Bérelt reffek max száma, katt értéke, és mennyiért lehet bérelni esetleg hanyas csomagokban.
- Direkt reffek max száma és katt értéke.
- Milyen fizetési modok vannak az adott oldalon, illetve mennyitől és mennyi időn belül fizet.
- Milyen promoval indul.
- Up tábla ( bár sose voltam hive de rájöttem abbol lehet sokmindent kiszürni. Eset: Zeabux oldal up tábla kaygrid

és emelett a icebux banner

)
- Van e forum és proof lista az oldalon.
A topic nyitásának kezdö pontjátol a 15 nap elég lenne arra ha a illető nem produkál semmi ujat (pedig minden oldal 2-3 naponta szorja a uj promokat, infokat) más is nyugodtan lefoglalhassa reflinkjét abban elhelyezhesse. Tudom most jön az hogy nem mindenki ér rá nézelödni de 15 nap alatt csak van két szabad órája

)
Topikok tömkelege simán megoldható. A régebitől kezdve visszafelé haladva ahol 60 napnál nem volt aktiv a admin valószinű scam már vagy befejezte az oldalt.
Esetleg javasolnák egy olyan topic nyitását ahová a moderátorok a inaktiv 15 napnál régebbi topicocat bepakolnák és megcimezve :(pl: Topicgazda nem füzött megjegyzést xy napja

) közzé tennék, ha jelenkezik a gazda akkor meg mehet vissza, Harmadjára a topicot a topicgazdának vissza adni nem lehetne uj gazdát lehetne keresni. Így rá lehetne venni a topicnyitókat hogy 15 napon belül publikáljanak valamit.
Egy másik probléma ha a oldal scam a ember kidobja itt itt marad. Nem tudom mennyi idő lenne belépni beirni uj hsz-ba scam. és törölné a illetékes moderátor vagy aki épp itt van? Szerintem ez kb 5 perc a életből
Proof topic szerintem felesleges volt. Ugyanis ha fizet az oldal lehessen elhelyezni az a éppen neki szolo topicba ( neo proof- neobux proof) refflink nélkül. És tádám lehet dicsekedni.
Minden esetre tudom a helyesírásom borzalmas itt Kívánok mindenkinek utólag Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet!
Nikol