Úgy is te leszel az, aki megint felülbírálja a döntésem.nadint írta:Meg lennék sértve, ha az indoklásból a nevem kimaradt volna.
Semmi baj, kezdek hozzászokni.

Úgy is te leszel az, aki megint felülbírálja a döntésem.nadint írta:Meg lennék sértve, ha az indoklásból a nevem kimaradt volna.
Olyan hangnemet ütöttem meg, amilyen hangnemben kérdőre vontál.ffookkaa11 írta:Nem értem továbbra sem, ill a hangnemet sem!!!
Én normális hangnemben beszélek, kérem ezt megtartani (rangtól függetlenül!!!). Én is ember vagyok, a másik is ember és kulturált keretek közt próbálunk beszélni egymással.
Az hogy nekem fizet, igen, hisz ha utánanézel, szinte 100% hogy csak nekem van tagságom innen a fórumból, így szerintem egyértelmű hogy csak nekem tudott idáig összejönni az az összeg ami megüti a kifizetési minimumot. Én idáig mikor kikértem, meg is kaptam az összeget, így tettem is ide be az oldalra mint bizonylatot. Ha továbbmegyünk és az oldal proof menüjét megnézzük, minden nap vannak kifizetések (késedelem nélkül) így azon oldalról sem látom a miértjét a dolognak.
Sokan mondhatnak sokmindent, de nézzük már meg ki van az oldalon és ki jutott oda hogy összeget kérjen ki? Te, Ő vagy a harmadik? Nem.
Természetesen moderátori mivoltodból kifolyólag szíved szerint rakhatod ide-oda amoda az oldalt, ha megnézed az első topiknyitó hozzászólást, nem az én nevemet fogod ott találni, ergo amit teszek (hozom a bizonylatokat minden második nap) nem az én érdekemből teszem, hisz hozzám ezen bizonylatok miatt egyetlen felhasználó sem fog regisztrálni, ergo ezt a topikot sem érdekből "tolom", csupán a reális látás végett teszem mindezt.
Sosem volt és nem is lesz diktatúra, pláne nem fogok a szabad véleményed útjába állniffookkaa11 írta:Még szerencse hogy az embernek lehet szabad véleménye, ami jelen esetben nem egyezik a Te véleményeddel ... én erre megyek tovább, Te arra ... nem szükséges egy úton haladnunk.
Harag nincs (csak kérdőjelek) de a témát én itt lezártam. Részemről oda, abba a részlegbe kerül a topik, ahová Ti (Te) szeretnéd tenni.
ugyanez nálam islatattila írta:Sajnos nekem minden INVALID TOKEN !
Nem tudok belépni az oldalra!
Csak nálam van ilyen gond?
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 1 vendég