Lazytasks! Változó keresettel! Olvasd végig!
Re: Lazytasks! Visszatért! És fizet!!!
Sajnálom, hogy így gondolod!
Azt hiszem, hogy ez a kereset még mindig nem rossz!
Ne add fel!
Azt hiszem, hogy ez a kereset még mindig nem rossz!
Ne add fel!
Jaj dehogy adom fel
Még így is persze hogy jobb mint a többi átlagos oldal.
csak meglepődtem hogy tegnap nem volt 1 centes ma meg nektek igen (persze nekem is) bár hozzá teszem ha csak 0.02$ reklámok lennének akkor is bőven jó lenne az oldal 
Na de látod csak bejött amit 1-2 napja írtam...

Még így is persze hogy jobb mint a többi átlagos oldal.

Na de látod csak bejött amit 1-2 napja írtam...

kb 20 nap kell kb átlag 10 centes keresetnélCsak legalább 20 napig bírja az oldalPersze ha több...

Ezt el kell ismerni! Igazad lett!
Már csak a moderátorokat kéne meggyőzni, hogy az oldal nem a problémások közé való!
Már csak a moderátorokat kéne meggyőzni, hogy az oldal nem a problémások közé való!
Arról az idő döntlatattila írta:Ezt el kell ismerni! Igazad lett!

Köszönöm, hogy visszahelyezted az oldalt a helyére!
Remélem, hogy meghálálja a bizalmat!
Bogulinak köszöndlatattila írta:Köszönöm, hogy visszahelyezted az oldalt a helyére!

Még 2 nap és a segítségetekkel elérem a 2$-os kikérést!
Köszönet az eddigi segítségekért és így tovább!
A napi kereset továbbra is 10-12 cent!
A kifizetések folyamatosak!
Köszönet az eddigi segítségekért és így tovább!

A napi kereset továbbra is 10-12 cent!
Tegnap este indítottam a második kikérést 2$ és még az éjszaka meg is érkezett!
Sajnos a levonás elég jelentős, de továbbra is fizet ami a legfontosabb!

Sajnos a levonás elég jelentős, de továbbra is fizet ami a legfontosabb!

Jó hír... bár az a 60 cent elég csúnya

De a lényeg hogy még meglehet nyomni az oldalt

Engem is kifizetett tegnap. Ez volt a második kikérésem.(1,30 dolcsi a kikért 2,3 dollárból. Fee 35%!) A harmadik kifizetési minimum már 5 dollár és sajnos a linkek értékeit felére csökkentette. Az eddigi 0.002-es linkek már csak 0.001-et érnek. Ettől függetlenül talán érdemes szórakozni vele.
Gratulálok a kifizetésedhez!
Én nekifutok az 5$-nak is aztán majd meglátjuk!
Azt hiszem ezt az oldalt még mindig érdemes csinálni, és a mai PTC világban korrekt kis oldalnak nevezhető!
Én nekifutok az 5$-nak is aztán majd meglátjuk!
Azt hiszem ezt az oldalt még mindig érdemes csinálni, és a mai PTC világban korrekt kis oldalnak nevezhető!

Köszi!
Akkor már ketten futkározunk neki. Ha volna valami változás, akkor kérlek jelezd azonnal, ne ugy mint jó néhány topikban, ahol a kedves tulajdonos nem foglalkozik a jelentősebb változásokkal sem, csak azzal, hogy minnél több refferáltja legyen, függetlenül attól, hogy fizet az oldal, vagy majdnem.
Akkor már ketten futkározunk neki. Ha volna valami változás, akkor kérlek jelezd azonnal, ne ugy mint jó néhány topikban, ahol a kedves tulajdonos nem foglalkozik a jelentősebb változásokkal sem, csak azzal, hogy minnél több refferáltja legyen, függetlenül attól, hogy fizet az oldal, vagy majdnem.

Én eddig is leírtam mindent, az értékcsökkenést pedig nem vettem észre (több oldalt csinálok egyszerre)!
Ezért kerültünk a problémás oldalak közé is!
Ezért kerültünk a problémás oldalak közé is!
Ma ismét felére csökkentek a katt értékek. Ugy standar, mint upgrade tagoknak. Már 1 cent csak 0,0025 centiméter.
Értelmetlenné vált az egész oldal, az alacsony katt értékek, a magas 35%-os fee miatt. Ráadásul a 30 dolláros golden tagságát már meg sem merem említeni! Nézd meg jól az upgrade táblát. Ritka élményben lesz részed. Részemről az oldal kidobva!
Értelmetlenné vált az egész oldal, az alacsony katt értékek, a magas 35%-os fee miatt. Ráadásul a 30 dolláros golden tagságát már meg sem merem említeni! Nézd meg jól az upgrade táblát. Ritka élményben lesz részed. Részemről az oldal kidobva!

Sziasztok!
Nem tudok vitatkozni az előttem szólóval!
Az új upgrade tábla:

Szerintem a tulaj most jött rá, hogy túl jó volt az oldal!
Ha javasolhatok ilyet, akkor aki közel van a kikéréshez az csinálja, de új tagoknak ezekkel a feltételekkel már nem ajánlom!
Nem tudok vitatkozni az előttem szólóval!
Az új upgrade tábla:

Szerintem a tulaj most jött rá, hogy túl jó volt az oldal!

Ha javasolhatok ilyet, akkor aki közel van a kikéréshez az csinálja, de új tagoknak ezekkel a feltételekkel már nem ajánlom!
Re: Lazytasks! Romló feltételekkel!
Valaki tudná ezt értelmezni:
A legkisebb értékű reklámok ilyenre változtak!
Earn $5.0E-5
Köszi a segítséget!
Earn $5.0E-5
Köszi a segítséget!
Re: Lazytasks! Romló feltételekkel!
Ez az 50 cent tizezred részét jelenti, azaz 0,00005 centet!latattila írta:Valaki tudná ezt értelmezni:
Earn $5.0E-5
Köszi a segítséget!
Magyarábban: 20 ezer reklámot kell megnézned, hogy kapj 1 dolcsit. Jó mi?
Re: Lazytasks! Romló feltételekkel! 2-3 cent/nap
Mivel ilyen kis összeget a szkript nem tud kezelni, változatlanul 0.0001-et ad kattintásonként. Szegény admin hiába akar lejjebb menni, a szkript nem engedi. 

Azt hiszem kivettük belőle amit ki lehetett!
Még mindig több mint sok oldalnál!

Még mindig több mint sok oldalnál!
Újabb változások az oldalon!
A standard hirdetések értéke megint 0.5 cent és a kisebbek értéke is megduplázódtak!
Kapkodás indult be az admin részéről, de legalább próbálkozik!
Most talán jó irányba haladnak a dolgok!
A standard hirdetések értéke megint 0.5 cent és a kisebbek értéke is megduplázódtak!
Kapkodás indult be az admin részéről, de legalább próbálkozik!
Most talán jó irányba haladnak a dolgok!
Köszi az infót! Tuti senki sem kattolta, ezért a pozitiv változás. Akkor kattolom tovább.
Igazad lehet, most úgy 7 cent van benne! remélem kitart!
Most számoltam, pontosan 10 centet ad standardnak. Reménykedjünk, hogy az 5 dollár kikéréséig már igy marad. Ha nem, akkor ujra repül kukába. Elszórakozunk vele, nem? Mi ráérünk! 

Így igaz, ráérünk! Ez legalább fizet!
Re: Lazytasks! Mai kereset 26 cent! Olvasd végig!
A mai kereset 26 cent!
Ez hihetetlen és követhetetlen!
Hajlok afelé, hogy a napi kereset alakulása és az adott reklámok értéke véletlenszerűen van kiosztva! A standard hirdetések ma 2 centet érnek! Adfocus nincsen!
Tapasztalatokat és hozzászólásokat várnék!
Köszönöm!
Ez hihetetlen és követhetetlen!
Hajlok afelé, hogy a napi kereset alakulása és az adott reklámok értéke véletlenszerűen van kiosztva! A standard hirdetések ma 2 centet érnek! Adfocus nincsen!
Tapasztalatokat és hozzászólásokat várnék!
Köszönöm!
Üdvözlök minden ismerőst, meg persze a számomra ismeretleneket is!
A helyzet úgy hozta, hogy a fiammal megosztva nyomulok újra ebben az egyre őrültebb ptc világban. Csak lesek és ámulok, hogy mik vannak.
Rátaláltam én is erre az oldalra, tetszett, gyűjtöttük a refeket, lett is 40 db.
Kikértem egyszer, és másodszorra, ki is fizetett rendben.
Azután már nem. Időm szűkében, ha nem haragszotok, bemásolom egy másik fórumon írt bejegyzésemet, márc.19.-ei.
Pár napja kértem ki a Lazytasksot, mert elértem az 5$-t. Még reggel pendingben volt, most az előbb megnézem, hát az accountom szerint kifizetett. Sajnos nem érkezett a Paypal-számlámra semmi, és mire visszanéztem volna az oldalra, már belépni sem enged. Nem tudom más járt-e így, a tesóm tegnap megkapta az 1.30$ körüli összeget, meg lehet a kisebbeket kifizeti.
De nálam már egyértelműen SCAM ! Nem érdemes csak esetleg akkor kattolni, ha közel a kikérés, és nem az 5$-os. Sajnálom nagyon, tetszett az oldal, a hirdetései.
Mindenki maga dönti el, hogy folytatja-e, de nem nagyon érdemes szerintem. Kár érte, jó oldal is lehetett volna, más feltételekkel.

A helyzet úgy hozta, hogy a fiammal megosztva nyomulok újra ebben az egyre őrültebb ptc világban. Csak lesek és ámulok, hogy mik vannak.
Rátaláltam én is erre az oldalra, tetszett, gyűjtöttük a refeket, lett is 40 db.
Kikértem egyszer, és másodszorra, ki is fizetett rendben.
Azután már nem. Időm szűkében, ha nem haragszotok, bemásolom egy másik fórumon írt bejegyzésemet, márc.19.-ei.
Pár napja kértem ki a Lazytasksot, mert elértem az 5$-t. Még reggel pendingben volt, most az előbb megnézem, hát az accountom szerint kifizetett. Sajnos nem érkezett a Paypal-számlámra semmi, és mire visszanéztem volna az oldalra, már belépni sem enged. Nem tudom más járt-e így, a tesóm tegnap megkapta az 1.30$ körüli összeget, meg lehet a kisebbeket kifizeti.
De nálam már egyértelműen SCAM ! Nem érdemes csak esetleg akkor kattolni, ha közel a kikérés, és nem az 5$-os. Sajnálom nagyon, tetszett az oldal, a hirdetései.
Mindenki maga dönti el, hogy folytatja-e, de nem nagyon érdemes szerintem. Kár érte, jó oldal is lehetett volna, más feltételekkel.

Köszönöm a hozzászólást és a véleményt!
Ezzel a tapasztalattal sem akarok vitatkozni! Ma már semmi sem biztos!
Én vacilálok, hogy ha elérem a hirdetési összeget akkor elhirdetem, de még nem döntöttem!
Március 19 az tegnapelőtt volt! Nem próbáltál kinyomozni valamit?
Bár ha kitiltott akkor nehéz a helyzet, de egy supportot talán megér!
Köszönöm az infót!
Ezzel a tapasztalattal sem akarok vitatkozni! Ma már semmi sem biztos!
Én vacilálok, hogy ha elérem a hirdetési összeget akkor elhirdetem, de még nem döntöttem!
Március 19 az tegnapelőtt volt! Nem próbáltál kinyomozni valamit?
Bár ha kitiltott akkor nehéz a helyzet, de egy supportot talán megér!

Köszönöm az infót!
Ujra változott az upgrade tábla! Pillanatnyilag standardnak az 1 cent 0,00125 centet ér, a kifizetési minimum pedig 2 dollárra csökkent. Nem Piskóta ez azoldal kicsit sem, az admin meg jó nagy sütemény. Talán ez a 2 dolláros kifizetési minimum nem olyan elérhetetlen cél. Néztem a fórumot, ott is csak 1 dolláron aluli kifizetések vannak.
Sajnálom, hogy Ditte1958 így járt. Nem kellene hagyni, írni kellene neki egy supportot.
Sajnálom, hogy Ditte1958 így járt. Nem kellene hagyni, írni kellene neki egy supportot.
A kifizetést látom, hogy 2$-tól elérhető!
Pillanatnyilag standardnak az 1 cent 0,00125 centet ér! -ezt nem nagyon értem!
Az upgrade táblában annyi változást találtam, hogy max 40 direct lehet standard tagoknak!
Elnézést kérek mindenkitől, hogy már nem nagyom tudom követni a változásokat!
Most 1.7$-nál tartok! Ha elérem akkor tudok nyilatkozni!
Pillanatnyilag standardnak az 1 cent 0,00125 centet ér! -ezt nem nagyon értem!
Az upgrade táblában annyi változást találtam, hogy max 40 direct lehet standard tagoknak!
Elnézést kérek mindenkitől, hogy már nem nagyom tudom követni a változásokat!
Most 1.7$-nál tartok! Ha elérem akkor tudok nyilatkozni!
Helyesbítek:
Upgrade tábla szerint a standard tagok 25%-ot kapnak kattintásonként, ami 0,00125 cent.
A gold, Platinum és Diamond 100%-ot, azaz 0,05 centet.
Remélem gyorsan eléred a 2 dolcsit és okosabbak leszünk. Ritkán szoktam ennyit vacakolni egy oldalall, de most csak juszt is kíváncsi vagyok.

Upgrade tábla szerint a standard tagok 25%-ot kapnak kattintásonként, ami 0,00125 cent.
A gold, Platinum és Diamond 100%-ot, azaz 0,05 centet.
Remélem gyorsan eléred a 2 dolcsit és okosabbak leszünk. Ritkán szoktam ennyit vacakolni egy oldalall, de most csak juszt is kíváncsi vagyok.