Hát ez van, kimaradok a GTM-ből.

rachelgreenke írta:Hát,nekem hiába küldik el a meghívót, csak azt írja a rendszer, amikor aktiválni kell a regisztrációt, hogy :
We're sorry, but you are ineligible to register for GlobalTestMarket at this time.
De már 1 hónapja ezt írja.
Google térkép.Angyalszív írta:Ti honnan vesztek/vettetek angliai címet? Tudnátok nekem segíteni?
Működik. Egy probléma van vele,hogy csak csekkben fizet magyarországi címmel regisztrálva,azt viszont jelenleg nem lehet beváltani magyar bankban,mivel a tengerentúli USD csekkek megemelt költségei miatt felmondták a szerződéseket a magyar bankok. Talán akad kivétel,viszont ott is kérdéses,hogy mekkora levonást tartalmaz.raptor666 írta:Na mi a helyzet ezzel az oldallal? Működik még? Ha igen akkor pontos linket kaphatunk?
Az a helyzet hogy angliai címmel regisztrálni sem lehet és meghívni sem. Gondolom sokan kijátszották (mint ahogy én is), hogy angliába "költöztek". Sajnos már ezt sem lehet megcsinálni mert kérnek egy igazoló dokumentumot amin az angliai cím szerepel.xenosz2 írta: Más országokba fizet Paypalra,ha ilyen címet tudsz szerezni,akkor az lehet megoldás,de úgy írta itt valaki,hogy ez már nem lehetséges magyar IP-vel.
borostyan írta:Üdvözlök Mindenkit!
Kérlek szépen, hogy segítsél nekem abban, hogyan kérted ki Paypalra?
Itt látok egy Paypal, UNICEF és egy Mangós emblémát. Gondolom, hogy a Paypal mellett ki kell választani a megfelelőt.
Előre is köszönöm.
Meg minden adatot név ,lakhely is egyezzen betüre sztem és akkor nem lehet gond. az ördög nem alszik.Lili írta: Érdemes a Paypal-nál megadni/átállítani a Globaltestmarketnél használt e-mail címet ugyanarra. Vagyis, amit a GTM-nél használsz legyen a Paypal számlaszámod is, ez egyébként a MOBROG-nál is így van. Ha eltérő lenne nem gond, nekem is így volt, a Paypal számlára belépve több e-mail címet is meg lehet adni.
borostyan írta:Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget. Végre sikerült. Szép estét kívánok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég