Esclicks - Megszűnt !
- Gaiusz
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Esclicks - Megszűnt !
Az oldal a TwizSales-nek a testvéroldala, 90%ban ugyanaz a két oldal, nem sok a különbség a kettő között, még a reklámozott oldalak is ugyanazok.
Az oldal február végén,március elején indult erről nincs pontos információm, de az oldalról eddig csak jót hallottam, hónapok ótta fizet gond nélkül
Kereset: Van naponta 6 félcentes (6x0.005=3 cent), és ezen felül még a napi reklámok, ami jelenleg 6, ez összesen napi 3.6 centet jelent, csak PTC-kből. Ezen felül még nagyon sok féle kereset van az oldalon, de én csak a PTC részleggel foglalkozom személy szerint.
Van adgrid is,melynek két fajtája is megjelenik, a hagyományos, és az Esprize ezt a view ads felületen találjuk meg, minden megtekintett reklámért kapunk egy lehetőséget az adprize-hoz.
Kifizetés: 2$ az első, a többi 5$.
Az Upgraded felhasználóknak külön minimum van:
PAYZA 1$
PERFECTMONEY 0,10$
OKPAY 0,10$
PAYPAL 0,10$
A golden tagság:
Ez egy évre 90$, és van egy másik tagság is, Starter, ami lényegében ugyanez, csak azt 1 hónapra lehet venni, 9$ért, illetve vannak icipici eltérések.
Ha bárkinek kérdése lenne várom.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára nadint 2018.01.08. 19:01-kor.
Ok: Nem fizető oldal !
Ok: Nem fizető oldal !
Re: Esclicks - $0.065, Ígéretes
Változott a kikérési minimum:
Első kikérés: $0.10
Második: $2.00
Harmadik: $5.00
Ezután pedig 10$. Én egyelőre nem akarom a 10 centet kikérni, így nem tudom, hogy mi a helyzet a levonással, majd jelentkezek új infó esetén.
Első kikérés: $0.10
Második: $2.00
Harmadik: $5.00
Ezután pedig 10$. Én egyelőre nem akarom a 10 centet kikérni, így nem tudom, hogy mi a helyzet a levonással, majd jelentkezek új infó esetén.
Re: Esclicks - $0.065, minimum: $0.10
Nálam Chromeban és FFben sem elérhető az oldal. Állítólag Operaban valakinek megy nekem olyan nincs. Nem tudom másnál ez hogy van...
Nálam Chrome alatt még nem volt vele gond.
Érdekes..... Megnéztem IE, FF és Chrome böngészővel is, mindenhol ez fogadott:
End of the story
Furcsa. Google-ban rákeresve se jön be?
Közben ismét változott a minimum, free tagoknak $2 lett. Kicsit kabaré jellege van a dolognak.
Közben ismét változott a minimum, free tagoknak $2 lett. Kicsit kabaré jellege van a dolognak.
Gben sem jön be.idlig írta:Furcsa. Google-ban rákeresve se jön be?
Re: Esclicks
Egyelőre kukáztam, a topik vihető (már ha valaki szeretné). Mostanában nehezen viselem, ha egy Adminon az látszik, hogy nem tudja, hogy mit csinál.
Tehát a topic átvehető, ezzel kapcsolatban Admin -nál lehet intézkedni!idlig írta:Egyelőre kukáztam, a topik vihető (már ha valaki szeretné). Mostanában nehezen viselem, ha egy Adminon az látszik, hogy nem tudja, hogy mit csinál.
- ferikekingus
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Sziasztok az oldalnak olyan Chefbux kinézete van
a logo a fülön mikor megnyitód és a hírdetések/videó/grid is ugyan az
a logo a fülön mikor megnyitód és a hírdetések/videó/grid is ugyan az
valaki csinálja? nálam elérhető és úgy nézem fizet még mindig. az első ,aki priviben ad egy linket azt támogatom pár napi kattal egyelőre.
A topic továbbra is átvehető.
Újranyitás helyett vegyétek fel a kapcsolatot az Adminnal.
Köszönöm.
Újranyitás helyett vegyétek fel a kapcsolatot az Adminnal.
Köszönöm.
- Gaiusz
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Első.
Bár a levonás kicsit fájt, azért napi 3 centtel, 2$ minimummal szerintem elfogadható
én is kaptam
pedig most már tele van fél centessel sztem 24 óran belül megjött... érdekes egy oldal.
pedig most már tele van fél centessel sztem 24 óran belül megjött... érdekes egy oldal.
Megszünt!