1. Leírás:
Az oldal neve: Neteuros PTC.
Az oldal tulajdonosa: Stéphane TIJOU (francia illetőségű)
Az oldal indulásának időpontja: Erre konkrétumot nem találtam, 2014 közepére tehető.
.
Napi kereset: Free-ként kb. 0.02-0.025 EUR/nap (nem fókuszköteles Ad-okkal). A hirdetések 0.001 és 0.0005 EUR értékűek (kb. fele-fele arányban, timer 12sec). A nagyobb értékű hirdetések mind jóváírásra kerülnek, a kisebb, 0.0005 EUR-osak közül a magyar közönséget nem mind értékeli, azokat nem kell lekattolni legközelebb!
.
Upgrade:
Az oldalon lehetőség van tagság vételre (VIP), 2.5 ill. 6 EUR-ért (1 ill. 3 hónapra), ezért + 100%-ot kapunk PTC részen.
.
Direkt refjutalék:
Direkt refek után 20%-ot ad az oldal.
.
Pénzkikérés: PayPal (semmi levonás nincs!!!), min. 0.5 EUR!!! Nekem már volt 22 kikérésem, egyikkel sem volt gond.
.
2. Regisztráció, csatlakozás az oldalhoz:
.

.
Regisztráció menete képekben, a franciául kevésbé értők számára (mint jómagam is

.
A fenti bannerre kattintva a következő kép fogad, a lényeget lefordítottam, így ez alapján könnyen kitölthetitek Ti is:

.
A regisztrációt követően nekem aktiváló link nem érkezett a mailemre, de lehet azóta volt változás. Ha érkezik, akkor elöször azt kell aktiválni (rákattintani a levélben található linkre), ha nem (mint nekem annó) akkor egyszerűen a "Login"-re kattintunk felül, kitöltjük az adatainkat (lásd lenti kép) majd a Connexion-ra kattintva belépünk az oldalra:

.
A belépést követően az alábbi kép fogad, itt irány a PTC részleg:

.
És meg is érkeztünk, íme a hirdetések, lehet kattolni őket

.
.
KÖSZÖNÖM hogy Te is csatlakoztál!