Aces&Nudes - 16x FIZETETT!!!
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Aces&Nudes - napi $0.04+
Lehet a gyökér (már bocsánat) arab f@szi van a háttérben ... Isten ments tőle!!!
Az új hir, ha jól értelmeztem, (nyugodtan javitsatok ha tévedek), hogy mégiscsak fizet ingyenes tagoknak, átnézte a felhasználókat és arra jutott hogy a csalók zöme kinai vagy vietnámi, igy ők kiestek a "kegyeiből". További országok alatt is rezeg a léc... Az utolsó mondatot nem forditanám le, de idézem:
"For all the others that jumped to conclusions (you know who you are) and then insulted my integrity, FUCK OFF AND DIE..."
Ez inkább vall az arabra szerintem...
"For all the others that jumped to conclusions (you know who you are) and then insulted my integrity, FUCK OFF AND DIE..."
Ez inkább vall az arabra szerintem...
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
hm. ez jó hír! 
én az arabtól sem hallottam ilyen "fákoffendáj" szöveget, de eddig ez nem volt David-re jellemző...

én az arabtól sem hallottam ilyen "fákoffendáj" szöveget, de eddig ez nem volt David-re jellemző...
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
és tényleg fizet free tagoknak is, de 20 naponta lehet kikérni, (ami végül is mindegy). én is közelében járok már az $5-nak, tesztelem, amint lehet.

Remélem a topic gazda nem veszi zokon ha én tálalom a legújabb "jó" hirt: Paypal zárlat az oldalon... Amig rendezik a papirozást, Payzára lehet kikérni... 

zajlik az élet:)Boguli írta:Remélem a topic gazda nem veszi zokon ha én tálalom a legújabb "jó" hirt: Paypal zárlat az oldalon... Amig rendezik a papirozást, Payzára lehet kikérni...
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
semmi gond! mindig lekésem ezeket a híreket, mert kora reggel, amikor kattolom az oldalakat, akkor még nincsenek fent, hanem majd csak később! 

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
jelenleg 8 db $0.005-ös hirdetés van + az apró.
PayPal-ra nem fizet, de Payza-ra villámgyorsan és drágán. na mindegy, még mindig több értelmét látom, mint a Triangle, Bear Family és mostanában Twickerz oldalaknak.

PayPal-ra nem fizet, de Payza-ra villámgyorsan és drágán. na mindegy, még mindig több értelmét látom, mint a Triangle, Bear Family és mostanában Twickerz oldalaknak.

volt valami változás a kifizetésekhez használt bankszámlákkal kapcsolatban a napokban erről tudsz konkrétabbat?
6.13. I'VE FOUND A WHOLE LOT OF USERS PARTICULARLY FROM VIETNAM, CHINA, HONGKONG AND A FEW OTHER COUNTRIES, WHO HAVEN'T PUT DOWN A REAL NAME IN THEIR USER ACCOUNTS...THIS IS TOTAL BULLSHIT AND IF YOU DON'T HAVE THE GOOD MANNERS OR COMMON COURTECY TO LET ME KNOW AT LEAST WHO I'M DEALING WITH TO PAY, YOU'LL BE SUSPENDED IMMEDIATLY...AS FAR AS I'M CONCERNED, IT'S DISRESPECTFUL TO ME...I WILL NOT PAY YOU!!! IF THE NAME YOU HAVE SIGNED UP WITH DOES NOT CORRESPOND TO THE NAME IN THE PAYMENT PROCESSOR YOU USE, I WILL SUSPEND YOU!!!
6.14. IF YOUR USER PAYOUT EMAIL IS THE SAME AS YOUR USER NAME, IT'S PRESUMED YOU'VE MADE A DIPOSABLE EMAIL ADDRESS THAT CORRESPONDS TO A PAYPAL/ PAYZA ACCCOUNT OF THE SAME STANDING. e.g USERNAME; 123abc - 123abc@gmail.com or any other email extension. IF I FIND THIS IN YOUR ACCOUNT, YOU WILL IMMMMEDIATELY BE SUSPENDED!!!
6.13. I'VE FOUND A WHOLE LOT OF USERS PARTICULARLY FROM VIETNAM, CHINA, HONGKONG AND A FEW OTHER COUNTRIES, WHO HAVEN'T PUT DOWN A REAL NAME IN THEIR USER ACCOUNTS...THIS IS TOTAL BULLSHIT AND IF YOU DON'T HAVE THE GOOD MANNERS OR COMMON COURTECY TO LET ME KNOW AT LEAST WHO I'M DEALING WITH TO PAY, YOU'LL BE SUSPENDED IMMEDIATLY...AS FAR AS I'M CONCERNED, IT'S DISRESPECTFUL TO ME...I WILL NOT PAY YOU!!! IF THE NAME YOU HAVE SIGNED UP WITH DOES NOT CORRESPOND TO THE NAME IN THE PAYMENT PROCESSOR YOU USE, I WILL SUSPEND YOU!!!
6.14. IF YOUR USER PAYOUT EMAIL IS THE SAME AS YOUR USER NAME, IT'S PRESUMED YOU'VE MADE A DIPOSABLE EMAIL ADDRESS THAT CORRESPONDS TO A PAYPAL/ PAYZA ACCCOUNT OF THE SAME STANDING. e.g USERNAME; 123abc - 123abc@gmail.com or any other email extension. IF I FIND THIS IN YOUR ACCOUNT, YOU WILL IMMMMEDIATELY BE SUSPENDED!!!
Épp ma olvastam én is végig a TOS-t de sajnos pont ezt a részt nem értem kristálytisztán...De a TOS legvégén hangosan röhögtem, nagyjából: "ha olyat kérdezel support vagy fórumban ami le van ide irva, nem tudom mit csinálok veled!" Vajon mennyire idegesíthették már fel a tagok? Én azért néha próbálom magam beleképzelni egy-egy admin helyébe. Ha egyáltalán még ugyanaz az admin és nem a csupa bűbáj arab....
lenne egy kérdésem. Fizet nem verified payzara?
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
fentebb csak azzal az igénnyel áll elő "David", h az oldalon megadott NÉV és a fizetési processzornál használt NÉV megegyezzen. nincs szó verifikációról.
Köszönöm
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
továbbra is fizetget az oldal és továbbra is bizonytalan vagyok vele, de csinálom. a következő kifizetésem minimum $7 lesz.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
jó hírek!
január 31-ig a Silver tagság 1 évre $7.5-ért megvásárolható!!!
mivel $5+ volt az egyenlegem és csak $2-t kellett hozzá befizetnem kívülről, ezért úgy döntöttem, megnézem.
Silver-ként a Fixed hirdetések $0.001, a Standard-ok $0.01 értékűek, az Adult és Micro hirdetések értéke nem változik, így csak a Standard hirdetéseket figyelembe véve saját kattból visszatermeljük az árát.
plusz most vettem észre, h a pontrendszere egész jó, mert 10 pont ér $1-t. ezt hozzáadva az előzőhöz megéri leszedni a Fixed-eket is, mivel így minden hirdetés 0.03 pontot ér, amit $0.003-ért át tudunk váltani Purchase Balance-ba.
ja és a kifizetési minimumom $5-ra csökkent $7-ról és elméletileg instant lesz. erről majd akkor tudok biztos infót mondani, ha kikértem.
január 31-ig a Silver tagság 1 évre $7.5-ért megvásárolható!!!
mivel $5+ volt az egyenlegem és csak $2-t kellett hozzá befizetnem kívülről, ezért úgy döntöttem, megnézem.
Silver-ként a Fixed hirdetések $0.001, a Standard-ok $0.01 értékűek, az Adult és Micro hirdetések értéke nem változik, így csak a Standard hirdetéseket figyelembe véve saját kattból visszatermeljük az árát.
plusz most vettem észre, h a pontrendszere egész jó, mert 10 pont ér $1-t. ezt hozzáadva az előzőhöz megéri leszedni a Fixed-eket is, mivel így minden hirdetés 0.03 pontot ér, amit $0.003-ért át tudunk váltani Purchase Balance-ba.
ja és a kifizetési minimumom $5-ra csökkent $7-ról és elméletileg instant lesz. erről majd akkor tudok biztos infót mondani, ha kikértem.

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Aces&Nudes - Silver tagság $7.5/év
na kérem, rossz hírek jönnek.
1. kikértem a zsozsót, de visszakerült az egyenlegemre. MIELŐTT support ticketet indítottam volna David (?) írt e-mailt.
This message was sent from Aces&Nudes.Com Administrator
URL: http://acesandnudes.com/
YOU HAVE DEPOSITED $2.00… I CAN PAY YOU 200% OF THIS…YOU HAVE CASHED-OUT $6.0300…PLEASE DEPOSIT MORE SO I CAN PAY YOU NEXT TIME…YOU HAVE BEEN REFUNDED...
vagyis visszahelyezte, mert csak a befizetéseim 200%-át fizeti ki. és mivel én már megkaptam $6.03-at, ezért arra kér, h még fizessek be!
2. a $0.005-es hirdetések száma a felére csökkent.
szerintetek?
1. kikértem a zsozsót, de visszakerült az egyenlegemre. MIELŐTT support ticketet indítottam volna David (?) írt e-mailt.
This message was sent from Aces&Nudes.Com Administrator
URL: http://acesandnudes.com/
YOU HAVE DEPOSITED $2.00… I CAN PAY YOU 200% OF THIS…YOU HAVE CASHED-OUT $6.0300…PLEASE DEPOSIT MORE SO I CAN PAY YOU NEXT TIME…YOU HAVE BEEN REFUNDED...
vagyis visszahelyezte, mert csak a befizetéseim 200%-át fizeti ki. és mivel én már megkaptam $6.03-at, ezért arra kér, h még fizessek be!
2. a $0.005-es hirdetések száma a felére csökkent.
szerintetek?
Re: Aces&Nudes - napi $0.04 kereset
Ha bízol a manusban, és az is befektetésnek számít, akkor vegyél részvényt.
Én nemrég vettem kettőt
Ekkor lehetett sejteni, hogy nemsokára bajok lesznek az oldallal....
Én nemrég vettem kettőt
Ekkor lehetett sejteni, hogy nemsokára bajok lesznek az oldallal....

End of the story
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
senkiben nem bízok! 
lehet, h inkább hirdetést fogok venni, 7 napi fix hirdetés $7.

lehet, h inkább hirdetést fogok venni, 7 napi fix hirdetés $7.
Irtam neked ugye hogy mit találtam a TOS-ban:
"RECENTLY A LOT OF CHEATERS HAVE REARED THEIR UGLY USELESS HEADS AND TRIED TO CASHOUT TO A DIFFERENT COUNTRY'S EMAIL NETWORK, TO THE COUNTRY THEY HAVE SIGNED UP FROM. E.G. SIGNUP FROM AMERICA AND CASHOUT TO A ANOTHER COUNTRY'S EMAIL ADDRESS NETWORK. IF I FIND THIS YOU'LL BE SUSPENDED, EVEN THOUGH YOUR PAYMENT PROCESSOR IS VERIFIED."
Sajnos az én angolom kevés ahhoz hogy bármit is irjak neki, és megmondom őszintén, mire végigolvastam a TOS-t (már sokadszor) én féltem...
Olyan arrogáns ez az ember hogy hihetetlen.
Bár az éves silver BEfizetésekor nem volt gond hogy szlovákiai regisztráció és magyar paypal-om van, de azt hiszem inkább megtartom hirdetőoldalnak, hát komolyan mondom, nem merek neki irni, de kikérni meg főleg...
"RECENTLY A LOT OF CHEATERS HAVE REARED THEIR UGLY USELESS HEADS AND TRIED TO CASHOUT TO A DIFFERENT COUNTRY'S EMAIL NETWORK, TO THE COUNTRY THEY HAVE SIGNED UP FROM. E.G. SIGNUP FROM AMERICA AND CASHOUT TO A ANOTHER COUNTRY'S EMAIL ADDRESS NETWORK. IF I FIND THIS YOU'LL BE SUSPENDED, EVEN THOUGH YOUR PAYMENT PROCESSOR IS VERIFIED."
Sajnos az én angolom kevés ahhoz hogy bármit is irjak neki, és megmondom őszintén, mire végigolvastam a TOS-t (már sokadszor) én féltem...

Bár az éves silver BEfizetésekor nem volt gond hogy szlovákiai regisztráció és magyar paypal-om van, de azt hiszem inkább megtartom hirdetőoldalnak, hát komolyan mondom, nem merek neki irni, de kikérni meg főleg...

Amíg nem jönnek ennél jobb hírek, a problémásak között lesz.
Mindezektől függetlenül szerintem fizet az oldal, csak ember legyen a talpán aki nem sérti meg a TOS-t sehol... 

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:

Bogi, valahogy lejátszuk az adminnal a problémád, mert a mai TOS frissítés alapján AB-ből PB-ba nem lehet áthelyezni pénzt biztonsági okokból.
szerintem is fog fizetni amúgy... de így második nekifutásra nagyon nem tetszik ez a húzása David?-nek.

Most esik le mit irtál: nem tudok belső egyenlegből hirdetni...
Akkor tényleg össze kell majd dugni a fejünket angolozni, természetesen csak azután hogy a gyerekek meggyógyultak...Addig gyűjtögetek és fosztom a szuper-gridet

Akkor tényleg össze kell majd dugni a fejünket angolozni, természetesen csak azután hogy a gyerekek meggyógyultak...Addig gyűjtögetek és fosztom a szuper-gridet

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
átnéztem a TOS-t. néhány fontos dolog belőle:
az van benne, h kifizetni csak a befizetett összeg 200%-át hajlandó, de tervbe van véve, h ha az oldal eléri az 1 évet és stabillá válik (csalóktól mentes), akkor ez meg fog szűnni. a következő országok vannak kitiltva: ALGERIA, CHINA, HONG KONG, INDONESIA, UKRAINE, VIETNAM
a PayPal-nak verifikáltnak kell lenni és a PayPal névnek egyeznie kell a fiókban megadott névvel.
a kifizetési bizonylatot 48 órán belül fel kell tölteni, egyébként felfüggeszt, amit egyszer lehet vele e-mailben visszacsinálni.
a legkisebb gyanúra is ugrik David?, de szerintem ez jó, tekintve, h tele vagyunk csalókkal! amúgy mindent meg lehet vele beszélni nagyon gyorsan és ez is jó!
az van benne, h kifizetni csak a befizetett összeg 200%-át hajlandó, de tervbe van véve, h ha az oldal eléri az 1 évet és stabillá válik (csalóktól mentes), akkor ez meg fog szűnni. a következő országok vannak kitiltva: ALGERIA, CHINA, HONG KONG, INDONESIA, UKRAINE, VIETNAM
a PayPal-nak verifikáltnak kell lenni és a PayPal névnek egyeznie kell a fiókban megadott névvel.
a kifizetési bizonylatot 48 órán belül fel kell tölteni, egyébként felfüggeszt, amit egyszer lehet vele e-mailben visszacsinálni.
a legkisebb gyanúra is ugrik David?, de szerintem ez jó, tekintve, h tele vagyunk csalókkal! amúgy mindent meg lehet vele beszélni nagyon gyorsan és ez is jó!
Az a baj ezzel az oldallal,hogy havonta változik az admin hangulatától függően a szabályzat. Többen panaszkodnak,hogy a fizetési processzorok hol vannak,hol nem. Tegnap valaki azt mondta,h ki akarta kárni és azt írta napi limit 2.5$ miközben a legkisebb kikérhető összeg 5$,neki meg 7$. Nem tudom miert kapta ezt a limitet...
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
az a baj, h ha ez kaki, akkor a többi oldala is kaki!xenosz2 írta:Az a baj ezzel az oldallal,hogy havonta változik az admin hangulatától függően a szabályzat. Többen panaszkodnak,hogy a fizetési processzorok hol vannak,hol nem. Tegnap valaki azt mondta,h ki akarta kárni és azt írta napi limit 2.5$ miközben a legkisebb kikérhető összeg 5$,neki meg 7$. Nem tudom miert kapta ezt a limitet...

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
jelenleg az van, h egyrészről folyik a fórumon egy vita az ingyenes felhasználókról. ebben David azt veti fel, h összesen $8.500 kifizetésből $3.700-4.500 körüli összeg lett kifizetve ingyenes tagoknak, akiknek a 97%-a cseszett feltölteni a bizonylatát, így szépen ki is lett rúgva és hogy mindezek után fizessen-e ingyenes tagoknak vagy sem?
másrészről a hetente vátozó márciusi promóciók során $400 árú lifetime tagságot lehet nyerni. az első héten egy fórumtársunk a szerencsés tízben benne volt, a második héten én is jól mozgattam a szálakat, h a nyertesek között lehessek!
a heti küldetés (március 16-20 között) az, h FEATURED TEXT AD krediteket kell vásárolni legalább $0.75 értékben.
íme a lista:
$0.75 for 10000 credits
$1.00 for 25000 credits
$2.50 for 50000 credits
$3.75 for 75000 credits
$5.00 for 100000 credits
$7.50 for 150000 credits
$10.00 for 200000 credits
$12.50 for 250000 credits
$15.00 for 300000 credits
$25.00 for 500000 credits
$37.50 for 7500000 credits
$50.00 for 10000000 credits
The user who buys $0.75 worth will get 1 entry into the prize draw…
The user who buys $1.00 worth will get 2 entries into the prize draw…
The user who buys $2.50 worth will get 3 entries into the prize draw…
The user who buys $3.75 worth will get 4 entries into the prize draw…
...up to 12 entries into this draw...
másrészről a hetente vátozó márciusi promóciók során $400 árú lifetime tagságot lehet nyerni. az első héten egy fórumtársunk a szerencsés tízben benne volt, a második héten én is jól mozgattam a szálakat, h a nyertesek között lehessek!

a heti küldetés (március 16-20 között) az, h FEATURED TEXT AD krediteket kell vásárolni legalább $0.75 értékben.
íme a lista:
$0.75 for 10000 credits
$1.00 for 25000 credits
$2.50 for 50000 credits
$3.75 for 75000 credits
$5.00 for 100000 credits
$7.50 for 150000 credits
$10.00 for 200000 credits
$12.50 for 250000 credits
$15.00 for 300000 credits
$25.00 for 500000 credits
$37.50 for 7500000 credits
$50.00 for 10000000 credits
The user who buys $0.75 worth will get 1 entry into the prize draw…
The user who buys $1.00 worth will get 2 entries into the prize draw…
The user who buys $2.50 worth will get 3 entries into the prize draw…
The user who buys $3.75 worth will get 4 entries into the prize draw…
...up to 12 entries into this draw...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doqxstudio 2015.03.19. 07:53-kor.
Emberünk védelmébe: a 6. is megérkezett néhány óra alatt:

End of the story
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
erősen hajlok afelé, h máshogy közelítsem meg ezt az oldalt és javasoljam, h kerüljön át a profitmegosztó oldalak közé, de a fentebb említett vita lezárultáig ne változtassunk ezen!