PaidVerts
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Re: PaidVerts
Köszi! Kb 200K-ra.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Gratula 
Én tegnap 6k bapra megkaptam a 0.40$it
Ma pl 0.30$t kerestem 9k bappal..
Nincs upgradem.

Én tegnap 6k bapra megkaptam a 0.40$it

Ma pl 0.30$t kerestem 9k bappal..
Nincs upgradem.
Steam Profil
: steamcommunity.com/id/gery2k14

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Tudna valaki segíteni nekem,mire lehet felhasználni a bonus pontokat és ,hogyan kell 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Valamilyen új típusú reklám van az oldalon? Ha belekattintok csak 1 sor van az eddigi 3 helyett, és bár beírom a chapta kódot ha lejár az idő (15 sec) mégsem írja jóvá. (Error, please try another one.)
Már megint egy újabb hülyeség.
Többszöri próbálkozásra fogadja el nagy nehezen, ááá.
Hát ezt én is tapasztaltam de nekem nem sikerült még elfogadtatni, pedig a kódot mindig jól írom be.
Na kérem most már megy rendesen.
Nekem 2 napja nem ad visszaforgatott reklámot, pedig megvan az 5 centes csomag
End of the story
Bevezetésre került a Cheap Traffic.patrasz írta:Valamilyen új típusú reklám van az oldalon? Ha belekattintok csak 1 sor van az eddigi 3 helyett, és bár beírom a chapta kódot ha lejár az idő (15 sec) mégsem írja jóvá. (Error, please try another one.)
Cheap Traffic: Campaigns from $0.10:
Users will visit your website for 15 seconds, after typing 1 line of of copy & paste about your offering. Delivery guaranteed within 14days. 100% unique users!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
kavics13 írta:Nekem 2 napja nem ad visszaforgatott reklámot, pedig megvan az 5 centes csomag
Nálam 2 nap alatt 8 centet adott. Elég karcsú.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
hét vége miatt.kavics13 írta:Nekem 2 napja nem ad visszaforgatott reklámot, pedig megvan az 5 centes csomag
amúgy nekem 2-3 naponként újra és újra meg kell vennem 150K BAP-al.
A Fórum szerint valamit mókerásztak a szerverekkel, plusz MTV-n az instant share-jóváiráson dolgoznak /ideje/. A szokottnál jóval kevesebb reklámot kaptam én is szombat óta, nem volt recycled sem, és hétfőn-kedden már nagyon szokta osztani, most semmi. Késő estére aztán helyreállt nálam is a rend, abból gondolom hogy tetemes kompenzációt kaptam..Nyilván az elmúlt néhány nap pótlására. Most újra a szokott leosztást kapom.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na ne már...
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én tegnap kértem ki paypal-ra.
Iszonyat soká tart kifuttatnom az oldalt ... 100000 felettről indúltam, s még mindíg 40000 feletti bap-om van.
Nekem nem illik bele a napi kattingatós ritmusba az oldal ... ezért hanyagolnám már, de 40000 bap-ot csak nem hagyok ott, kattolom az oldalt.
Amúgy belegondoltatok hogy a betett összegeket hogy fogjátok, mikorra fogjátok tudni ti is majd kifuttatni? Most még tán megy a szekér, de így is szerintem vagy 2 hónapja próbálom nullához levinni a bap-ot, s így is 40000 környékén vagyok ... igaz most nem tudni mi van a paypal-al is, ha azzal gond van (lenne) na akkor gond lenne.
Iszonyat soká tart kifuttatnom az oldalt ... 100000 felettről indúltam, s még mindíg 40000 feletti bap-om van.
Nekem nem illik bele a napi kattingatós ritmusba az oldal ... ezért hanyagolnám már, de 40000 bap-ot csak nem hagyok ott, kattolom az oldalt.
Amúgy belegondoltatok hogy a betett összegeket hogy fogjátok, mikorra fogjátok tudni ti is majd kifuttatni? Most még tán megy a szekér, de így is szerintem vagy 2 hónapja próbálom nullához levinni a bap-ot, s így is 40000 környékén vagyok ... igaz most nem tudni mi van a paypal-al is, ha azzal gond van (lenne) na akkor gond lenne.
Elvileg csak egy rövid ideig nem lesz PayPal.
PayPal will be back shortly!
PayPal is temporarily offline for the ad purchase forms - we're just fixing something with the coding & it'll be back later today.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
és ez valószínűleg így is lesz.idlig írta:Elvileg csak egy rövid ideig nem lesz PayPal.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ez szerintem nem így működik.ffookkaa11 írta:Iszonyat soká tart kifuttatnom az oldalt ... 100000 felettről indúltam, s még mindíg 40000 feletti bap-om van.

a pókerben szokták mondani, h az asztalon levő pénz nem a te pénzed. PV-re lefordítva a BAP-okat ne akard kivenni, hanem a segítségükkel vegyél ki minél többet!

ahogy írod, már régóta szenvedsz vele, h kifuttasd. megkockáztatom, h ugyanennyi idő alatt, ha 96K felett tartod a BAP-okat, ugyanannyit vettél volna ki, mint így, hogy hagyod lejárni!
a ritmusról meg annyit, h szerintem nem azokat az oldalakat kell keresni, amelyek fekszenek Neked, hanem azokhoz kell alkalmazkodni, amelyek jól fizetnek. és a PV biztos, h ilyen és úgy érzem, még sokáig fogja húzni, hiszen kb. 30-40K körül lehet a taglétszám, van hova növekednie.

vedd meg inkább $10-ért a szűrőt, állítsd be 3-4 centre, mindjárt kevesebb gond lesz vele!

Viszont visszaforgatott reklámot még mindig nem kapok...kavics13 írta:Már van paypal
Pedig messze már a hétvége

End of the story
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
egyébként a CAPTCHA-nál nyugodtan ki lehet hagyni a vesszőt, felkiáltójelet, kérdőjelet, pontot, aposztrófot és mindent lehet kisbetűvel írni!
Szerintem sem jó technika, hogy kifuttatod a pénzed. Én beálltam a lv6-os szintre és csak annyit forgatok vissza, hogy ne csússzak le az 5-be. A többi pénzt kiveszem. Így mostantól már csak profitom van.ffookkaa11 írta:Én tegnap kértem ki paypal-ra.
"Amúgy belegondoltatok hogy a betett összegeket hogy fogjátok, mikorra fogjátok tudni ti is majd kifuttatni? "
Nálam a betett összeg összesen 0 $, a kivétel a mai napig $165.29.
A Bap-okat folyamatosan 180 000 felett tartom 1-2 ezerrel, meg sem fordul a fejemben a következő szint, de főleg nem az oldal leépitése, elhagyása..
A szűrőt én 1,125 centre állitottam be, napi 20 reklámnál nincs több, reggel és este töltök 15-20 percet az oldalon /igaz közben bogarászom az MTV fórumot és ha érdemes, "játszom" a részvények adásvételével, mert azok is hozhatnak némi plusz centecskét/.
Tényleg nem illik bele a megszokott oldalak közé, ahogy Ayuwage, Rain of Clicks, Masterpieces sem, DE mivel fizető oldalak /mindegy milyen lassú, én ráérek/ csinálom őket, pedig RETTENETESEN utálom mindegyiket..Annyit segitettem megamon hogy az utóbbiakat egyszerre igyekszem lekattolni.
Nálam a betett összeg összesen 0 $, a kivétel a mai napig $165.29.
A Bap-okat folyamatosan 180 000 felett tartom 1-2 ezerrel, meg sem fordul a fejemben a következő szint, de főleg nem az oldal leépitése, elhagyása..
A szűrőt én 1,125 centre állitottam be, napi 20 reklámnál nincs több, reggel és este töltök 15-20 percet az oldalon /igaz közben bogarászom az MTV fórumot és ha érdemes, "játszom" a részvények adásvételével, mert azok is hozhatnak némi plusz centecskét/.
Tényleg nem illik bele a megszokott oldalak közé, ahogy Ayuwage, Rain of Clicks, Masterpieces sem, DE mivel fizető oldalak /mindegy milyen lassú, én ráérek/ csinálom őket, pedig RETTENETESEN utálom mindegyiket..Annyit segitettem megamon hogy az utóbbiakat egyszerre igyekszem lekattolni.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Tudnátok segíteni a bónusz pontokat mire lehet felhasználni és hogy 

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Most egesz mas iranyu kerdest teszek, mint amit az itt felszolalok 95%-a erintett valaha:
5 kampanyt is probaltam a vett hirdetesekkel (nem tettem be sajat penzt, hanem csak az ingyen indulasbol osszejottet, de jo 5-6 dollaros "kampanyok" voltak) es nalam a visszajelzesek ezek alapjan ahoz amit "hirdettem" nagyon sovany erdemenynek szamitanak.
Ti hogy alltok a hirdetesi eredmenyekkel?
5 kampanyt is probaltam a vett hirdetesekkel (nem tettem be sajat penzt, hanem csak az ingyen indulasbol osszejottet, de jo 5-6 dollaros "kampanyok" voltak) es nalam a visszajelzesek ezek alapjan ahoz amit "hirdettem" nagyon sovany erdemenynek szamitanak.
Emlitésre sem méltó...
Április óta összvissz vagy 5 regisztrációt kaptam az oldalról. Nem ezért a tulajdonságáért tartottam meg..

Április óta összvissz vagy 5 regisztrációt kaptam az oldalról. Nem ezért a tulajdonságáért tartottam meg..

- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én sem igazán kaptam refet innen ... tán ha 2 emberre emlékszem aki innen reggelt hozzám.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
azt vedd figyelembe, h mérhető eredményhez vadonatúj oldalt kell reklámozni és akkor 10,000 feladott hirdetésre kapsz 5-10 regisztrációt. PV-n 1 hirdetési csomagért 50 kreditet (és 3,100 BAP-ot) kapsz. szóval teljesen normális, ha gyenge eredményeket kapunk.jerseyman írta:Most egesz mas iranyu kerdest teszek, mint amit az itt felszolalok 95%-a erintett valaha:

Sziasztok!
Paypalról lehet berakni pénzt paidvertsre?
Paypalról lehet berakni pénzt paidvertsre?