WhitePinsPlus,Napi 1 perc munka, és jól fizet
WhitePinsPlus,Napi 1 perc munka, és jól fizet
Akarsz napi 2 €-t keresni 30 napon át, napi 20-30 másodperces munkával?
A feladat: 2 képet összehasonlítasz és kiválasztod, hogy melyik tetszik jobban.
Ebből naponta 2-t kell megcsinálni, 30 napig és felírnak 2 €-t minden nap.
A következő 28 napban 3 képet hasonlítasz össze és ezért felírnak 3 €-t minden nap.
Az 59. naptól kezdve már 4 képet hasonlítasz össze (a munkaidő itt már felmegy legalább 2 percre!), és ezért felírnak 4 €-t naponta.
A 77. naptól napi 6 x 2 képet kell összehasonlítani, ezért adnak naponta 6 €-t.
A folyatatásban 2 kép összehasonlításért adnak 4, majd 6 €-t, később 3 képért 7 €-t és így tovább.
Ezek a minimum összegek. A napi kereset jelentősen nőhet továbbajánlással!
Ha érdekel, itt regisztrálj: http://whitepinsplus.com/index.php?c=register_user
Regisztráció:
Baloldalt: felhasználónév, jelszó
KÉRLEK, A BAL OLDALON LÉVŐ 3. RUBRIKÁBA ahol ez szerepel: E_MAIL Adresse des Freundles /email address of your friend: írd be ezt az e-mail címet: szabodavid9@gmail.com
Jobboldalt: Keresztnév, vezetéknév, email cím, ország.
A feladat: 2 képet összehasonlítasz és kiválasztod, hogy melyik tetszik jobban.
Ebből naponta 2-t kell megcsinálni, 30 napig és felírnak 2 €-t minden nap.
A következő 28 napban 3 képet hasonlítasz össze és ezért felírnak 3 €-t minden nap.
Az 59. naptól kezdve már 4 képet hasonlítasz össze (a munkaidő itt már felmegy legalább 2 percre!), és ezért felírnak 4 €-t naponta.
A 77. naptól napi 6 x 2 képet kell összehasonlítani, ezért adnak naponta 6 €-t.
A folyatatásban 2 kép összehasonlításért adnak 4, majd 6 €-t, később 3 képért 7 €-t és így tovább.
Ezek a minimum összegek. A napi kereset jelentősen nőhet továbbajánlással!
Ha érdekel, itt regisztrálj: http://whitepinsplus.com/index.php?c=register_user
Regisztráció:
Baloldalt: felhasználónév, jelszó
KÉRLEK, A BAL OLDALON LÉVŐ 3. RUBRIKÁBA ahol ez szerepel: E_MAIL Adresse des Freundles /email address of your friend: írd be ezt az e-mail címet: szabodavid9@gmail.com
Jobboldalt: Keresztnév, vezetéknév, email cím, ország.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára razor75 2014.09.27. 19:11-kor.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Re: WhitePinsPlus,Napi 1 perc munka, és jól fizet
szia!
mennyitől lehet kikérni? és lehet több regi 1 IP-ről?
mennyitől lehet kikérni? és lehet több regi 1 IP-ről?
Hát ha ez fizet.... nagyon kemény
nagyon kihalt a fórum!
Van valami akció ma éjfélig, de a németem pont 0-ás!
Van infótok?
Van infótok?
Elég hiányos. Ha megosztana valaki valamit annak örülnénk.latattila írta:nagyon kihalt a fórum!
Van infótok?

Kifizetési bizonylat:https://www.youtube.com/watch?v=A3geijTb89I
Ha valakinek, még kérdése vagy kételye van az keressen meg skype-on:razor7562 vagy e-mailben:szabodavid9@gmail.com
Ha valakinek, még kérdése vagy kételye van az keressen meg skype-on:razor7562 vagy e-mailben:szabodavid9@gmail.com
magad sem hizsed el szerintem,hogy ez fizet. Saját bizonylatot tölts fel egyrészt,másrészt mikor lehet kikrérni a pénzt,mennyi a minimum mire fizet?
xenosznak igaza van. Ez a YouTube videó számomra semmit nem mond, pláne hogy nem is a tied.razor75 írta:Kifizetési bizonylat:https://www.youtube.com/watch?v=A3geijTb89I
Én már abban az állapotban vagyok, hogy tudok kikérni. Meg is jelent egy lehulló menüpont, amiben be tudom írni, hogy a keresett pénz mekkora hányadát szeretném kikérni. Januárban elindítok egy kikérést és beszámolok róla. Hamarabb is megtehetném, de én a normál ügymenet hosszára is kíváncsi vagyok, ahhoz pedig nem ilyenkor kell kikérést indítani.
Mivel a bejegyzés óta többen megkerestek a problémáikkal, ezért jelezni szeretném, hogy az eredetileg ígért dologban természetesen segítek, amint megjelenik a pénz, jelzem is.
Viszont felhívom a figyelmet arra, hogy ebben a munkában is szponzor-referens viszony áll fent a regisztráláskor, ami azt jelenti, hogy a regisztráláskor megadott ajánlói e-mail címért a szponzor kap 25 extra mérföldet, amiért a munka során mindvégig támogatást nyújt a hozzá regisztrálók számára.
Tehát aki már regisztrált, az jelentkezzen a kérdéseivel annál, akinek az ajánlói e-mail címét beírta, hiszen ennek a partneri viszonynak így lesz mindkét fél nyertese. Az ajánlójától bizonyára választ is kap a kérdéseire.
Aki hozzám szeretne regisztrálni, az keressen meg privátban és megadom az ajánlói e-mail címemet, valamint segítek már a regisztrációnál is, mert már ekkor is szerezhet az újonnan regisztráló extra mérföldeket. Természetesen a munka során mindvégig kereshetnek a hozzám regisztrálók a kérdéseikkel!
Mivel a bejegyzés óta többen megkerestek a problémáikkal, ezért jelezni szeretném, hogy az eredetileg ígért dologban természetesen segítek, amint megjelenik a pénz, jelzem is.
Viszont felhívom a figyelmet arra, hogy ebben a munkában is szponzor-referens viszony áll fent a regisztráláskor, ami azt jelenti, hogy a regisztráláskor megadott ajánlói e-mail címért a szponzor kap 25 extra mérföldet, amiért a munka során mindvégig támogatást nyújt a hozzá regisztrálók számára.
Tehát aki már regisztrált, az jelentkezzen a kérdéseivel annál, akinek az ajánlói e-mail címét beírta, hiszen ennek a partneri viszonynak így lesz mindkét fél nyertese. Az ajánlójától bizonyára választ is kap a kérdéseire.
Aki hozzám szeretne regisztrálni, az keressen meg privátban és megadom az ajánlói e-mail címemet, valamint segítek már a regisztrációnál is, mert már ekkor is szerezhet az újonnan regisztráló extra mérföldeket. Természetesen a munka során mindvégig kereshetnek a hozzám regisztrálók a kérdéseikkel!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára singular 2014.12.27. 22:02-kor.
és biztos hogy fizet? a legelsö azt irta hogy naponta 1-2 db képpel lesz több de kb, 2 képpel kell kezdeni,
én 500 képet néztem meg, és annyi pontot kaptam,
de akkor sokat kellene fizetnie, amit kétlek,
meglátjuk majd,
én 500 képet néztem meg, és annyi pontot kaptam,
de akkor sokat kellene fizetnie, amit kétlek,
meglátjuk majd,
Írtam ez ügyben privát üzenetet, de mivel más valaki az ajánlód, ezért kérlek, hogy a továbbiakban az ő segítségét vedd először igénybe!
a körülményekről nem sokat tudok,ahogy a programról sem,így ez csak tájékoztató jellegű.
tehát akkor fizet,
engem az zavar hogy eléggé elterjedt, mindenfelé olvasni róla.
és a mai nehéz gazdasági helyzetben, ennyi sok eurot kifizetni, elég érdekes hogy tudják,
volt ilyen régebben ami dollárt adott filmnézés és utána vélemény, de volt akinek 100ezer dollárja volt már,
és egyszerüen bezárt
mindegy végig csinálom a 3 hónapot és kiderül,
engem az zavar hogy eléggé elterjedt, mindenfelé olvasni róla.
és a mai nehéz gazdasági helyzetben, ennyi sok eurot kifizetni, elég érdekes hogy tudják,
volt ilyen régebben ami dollárt adott filmnézés és utána vélemény, de volt akinek 100ezer dollárja volt már,
és egyszerüen bezárt
mindegy végig csinálom a 3 hónapot és kiderül,
Minden hónap 5-i és 20-i állapot alapján fizetnek. Amennyi pénzt addig összegyűjtöttünk, azt fizetik ki. Én kigyűjtöttem magamnak 31€-t. Öt munkanap alatt kell elvileg megjelenni a PayPal számlán. Ekkor az oldalon alulról eltűnik a kigyűjtött pénz, hiszen kifizették és megjelenik a profil statisztika fülén, mint kifizetés. Elvileg ezzel egyidőpen a PayPal számlán is ott kell lenni. Ez nekem január 12-e, vagy 13-a lesz. Akár megérkezik a pénz, akár nem, beszámolok a fejleményekről.
Más: A nagyobb összegek kikérésénél van egy felülvizsgálat, aminek az ideje elhúzódhat. Tehát hiába van valakinek több száz referáltja, nem fognak neki azonnal fizetni, amint kigyűjtött 3-400€-t. Ebbe a problémába jónéhányan beleütköztek, ezért a kikérésnél mértékletességre intek mindenkit. Én láttam 29€-s kikérésről videót, azért ezt az értéket céloztam meg én is.
Más: A nagyobb összegek kikérésénél van egy felülvizsgálat, aminek az ideje elhúzódhat. Tehát hiába van valakinek több száz referáltja, nem fognak neki azonnal fizetni, amint kigyűjtött 3-400€-t. Ebbe a problémába jónéhányan beleütköztek, ezért a kikérésnél mértékletességre intek mindenkit. Én láttam 29€-s kikérésről videót, azért ezt az értéket céloztam meg én is.
Köszönjük előre.
Nos, elvileg tegnap, vagy ma meg kellett volna jelennie a pénznek a PayPal számlán. Nem jelent meg.
Még várok a 20-i kifizetésig, ami 27-én kell, hogy megjelenjen (a németeknél január 15 előtt a fű sem nő. Mondjuk tél lévén máshol sem
). Ha akkor sem jelenik meg a pénz, akkor felejtős a dolog.
Még várok a 20-i kifizetésig, ami 27-én kell, hogy megjelenjen (a németeknél január 15 előtt a fű sem nő. Mondjuk tél lévén máshol sem

Nem tudok regisztrálni, azt mondja (németül) hogy nem adtam meg hány éves vagyok, de nem is kérdezte sehol, csak egy pipát kért, hogy 18+ vagyok. ötlet?
Sziasztok!
Nincs jó hírem. Tegnap meg kellett volna érkeznie a kikért pénznek (31$), de nem érkezett meg. Az eset nem egyedi, mert van két ref-em akik szintén várnak 15$-t és ők sem kaptak semmit. Kijelenthetjük, hogy ha fizetett is az oldal (többen mondták, hogy vettek ki, még december előtt), most már nem fizet.
Sajnálom, de tovább kell lépni, ezt pedig nagyon gyorsan elfelejteni.
Nincs jó hírem. Tegnap meg kellett volna érkeznie a kikért pénznek (31$), de nem érkezett meg. Az eset nem egyedi, mert van két ref-em akik szintén várnak 15$-t és ők sem kaptak semmit. Kijelenthetjük, hogy ha fizetett is az oldal (többen mondták, hogy vettek ki, még december előtt), most már nem fizet.
Sajnálom, de tovább kell lépni, ezt pedig nagyon gyorsan elfelejteni.
akkor végképp nem fizet ez ugye?
irtak mailt,
hogy töltsek fel dokumentumokat,
de minek ha nem ad pénzt?:))
irtak mailt,
hogy töltsek fel dokumentumokat,
de minek ha nem ad pénzt?:))