Facebook oldalakat lájkolsz, nyilvánRay81 írta:Az konkrétan mit takar?kavics13 írta:És újra van FB like

Én nem csinálom, de egész jól fizet, fél cent 1 lájk
Facebook oldalakat lájkolsz, nyilvánRay81 írta:Az konkrétan mit takar?kavics13 írta:És újra van FB like
Valóban, tegnap már csak 5x nyertem, összesen 10 centet, ma pedig 3x1 centkopasz írta:A hejére került a grid.
Értem ez alatt, hogy az elején gondolom rááldozott pár dollárt, hogy a beállításokkal tisztában legyen.
Volt némi zavar, de kihasználtuk.![]()
Így is jön pár cent minden nap, és a napi tíz cent feletti kereset nem rossz. (Tagság 6$/év)
Köszi. Csak a szolgáltatóval vannak gondok.kavics13 írta:(kopasz jó a bannered és az oldalad is)
Köszönöm a tanácsot.kopasz írta:A három hónaposat ref nélkül ne vedd meg.
Az éves tagsággal (CNH V4 Verified) viszont nem jársz rosszul.
Igaz meggazdagodni sem fogsz. De hoz némi hasznot.
Mostmár egyenlőre én is ref nélkül csinálom, mert a maradék akkor hagyta abba,
amikor kezdett a rend helyreállni.
De ha lejár a tagságom megveszem újra.
sikerült már ezt kideríteni? egy másik oldalon rewardingways próbálkoztam vele,de ott semmi nem történ...több,mint fél órát hallgattam...ffookkaa11 írta:Az oldalon a Radio Loyalty (rádió hallgatás) után mit is keresünk, mennyit ír jóvá 1 ellenőrző kód beírásakor?
Igen én csak a PTCt említettem holott van ebben több is.én nem videózom ,se nem gridelek. amúgy én is ma kaptam fizut pár nap után kikéréstől.kavics13 írta:Viszont ha fut a videó, az még 7,7 cent
Plusz a grid, ahol majdnem minden nap nyerek
Így a 6$-os tagsággal megvan a napi 11-12 cent
Chrome-ot már nem használom PTC-re.ffookkaa11 írta:Amúgy nálam a Chrome is tökölődik
Mindíg a legfrissebbet. A mostani, ha minden igaz a 33.0.3 nevet viseli.ffookkaa11 írta:Pontosan melyik verziót használod firefox-ból?
A Chrome-ot meg valóban cseréld le a Maxthon-ra.doqxstudio írta:cseréld a Chrome-ot Maxthon-ra!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég