türűűűtemFRU5T írta:Hát nem tudom az ilyesmire vevők-e az emberek itt.noname474 írta:Ha valakit érdekelnek véletlenül!!!!!!!

türűűűtemFRU5T írta:Hát nem tudom az ilyesmire vevők-e az emberek itt.noname474 írta:Ha valakit érdekelnek véletlenül!!!!!!!
sima imacrobalek írta:noname474, milyen nyelven írtad ?
szóval?doqxstudio írta:amikor egy oldal elkezdi korlátozni a kifizetés kérését, akkor az a vég kezdete, mindegy mi az indok. láttunk már erre példát (thebux, nerdbux és most a probux), mind ugyanúgy végződött, fog végződni. ha nem tér vissza az ígért időpont után, akkor végképp biztosak lehetünk benne.babos77 írta:Lehet kikérni, csak nem minden percben amikor akartok, el kell csipni .
Ennyi az egész .
Nem fog behalni ez az oldal most szerintem még , van még benne idő.
Ezt hol olvastad? Az oldalon nem találtam ilyet.babos77 írta:most olvastam az admintol, hogy aug 11-töl minden kikerest teljesitenek, kezdve a legregebbitöl, es 12 nap mulva mar nem lesz pendingelö kifizetes, vagyis a többszaz feltorlodott kerelmet 12 nap alatt mind ki fogjak fizetni, utana meg mar instant lesz minden processzoron. AMD-n es Intel-en is..
Ezt írta az admin, lehetnek ám üres szavak is !
Szóval ez van .
Van kifizetés mindennap , pl tegnap 100 körül volt , majd meglátjuk milyen sorsra jut az oldal.
A baj ott van amikor egy admin már több oldalt is beindít .
És már vissza is rakta...kavics13 írta:..... és engedett kikérni (skrill)
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég