Én pontosan ezt tettem. Kíváncsi vagyok Jo mit felel majd...doqxstudio írta:azt javaslom, jegyezd föl mennyi BAP-od van és support ticket-ben visszakéred majd!

Én pontosan ezt tettem. Kíváncsi vagyok Jo mit felel majd...doqxstudio írta:azt javaslom, jegyezd föl mennyi BAP-od van és support ticket-ben visszakéred majd!
kösz a segítséget! A bapjaim megvannak, legalábbis nagyjából!doqxstudio írta:azt javaslom, jegyezd föl mennyi BAP-od van és support ticket-ben visszakéred majd!
Én ezt nem hiszem el az Adminnak. Ott az állítólagos nagy befektető meg folyton tele a számla pénzzel, aminek a kis részéből olyan oldalt csináltathatnának, ami megszólal. Inkább az lehet a gond, hogy ők is látják a lassulást, hogy kevesebb pénz áramlik be (így kevesebb is mehet ki, ami miatt szintén kevesebb jön be), és ilyenkor a logika azt diktálja, hogy ne kezdjenek az oldalba nagyobb összegeket beleölni).doqxstudio írta:A káosz egyre nagyobb az biztos, de csak azért, mert teljesen elvesznek a programozási feladatokban. Most is az a probléma, hogy bevezették a számlavezetési díjat, de ez sem működik jól, úgyhogy most emiatt szenvednek újra.
Sajnos emiatt a sok szenvedés miatt többen elpártolnak.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég