athos75 írta:Igen a DVTK kibabrált velünk, de öröm az ürömben hogy elverték őket!
Azt, hogy sportfogadásból nem lehet megélni azért cáfolnám egy kicsit! Kétféle fogadó van, az egyik heti 2-3 játszik nagy pénzel és aki 200ft meg 2-3000Ft játszik meg. Ahogy szokták mondani kis pénz kis foci nagy pénz nagy foci. És most a csodás szrt-t hagyjuk ki a képből! Fogadási lehetőségbe sokféle fogadást lehet tenni akár kimenetelre akár gólra vagy szögletr stb.ha heti egy meccset kiszedel a sok közül szezonba 2,5 gól felé és 1,50 felett oddsal 100ezres téttel akkor már van + 50 ropid és mindegy ki nyer ebben az esetben ugye és ha még hozzáteszem azt hogy +2 meccset kiszedel a kínálatból 1,5 gól felé ami 1,20-1,30 körül van akkor már megvan a heti 110ezer forint nyereményed ami havi 400 ropi. Szóval ha ebből valaki nem él meg akkor ne tegyen semmit! Tehát minnél kevesebb fogaás nagyobb pénzel annál kisseb az esélye a buktára!
Én elég sokat sportfogadtam focival. bet365-ön.még anno a tippmixszel. csak a saját tapasztalatom beszél

mindig lesz olyan banánhéj,amin előbb-utóbb elcsúszol. próbáltam kis pénzzel,nagy pénzzel mindeféle valószínűsígszámítást bevetettem. volt hosszabb időszalom,amikor fél napot azzal foglalkoztam minden nap ezzel. gondosan kiválasztottam a meccseket,sőőőőt még meccs közben is figyeltem és akkor rakosgattam,miután látszott elvileg,hogy melyik játszik jobb formában. Azt kell mondjam a helyzetek mennyisége csak egy a sok sok tényező közül,amit figyelembe kéne venni és bármi közbejöhet: kiállítás pld Meccs közben is óriásit változhat a meccs képe.
Elég sokszor néztem is a mérközlseket és sokszor nem hittem a szememnek ,hogy a játékosok még passzolni se tudtak egymásnak úgy remegett a lábuk. Volt,hogy kiállítottak egyet az egyik csapatból vagy kettőt és még kapura se lőttek szinte az emberelőnyben levők. Sőt kontrából még a másik veszélyeztetett.
Arról nem is beszélek,hogy meccs kezdés előtt fogadni egyenlő a lutrival.
nemrég azt csináltam,amiről írtam is,hogy nagyon valószínű tippeket raktam kis pénzzel és a nyereséget visszaforgattam. Jöttek a tippek 10,20,30 szor előfordult,hogy pár százból csináltam több tízezret nagyobb kockáztatás nélkül. Jól is működött egy ideig,amíg jött egy meglepetés. Nagy számok törvénye. Vagy egyszerűen elbizod magad ,már nem tudod felmérni a reális esélyt és belefutsz egy hibába. ezzel a módszerrel volt,hogy 1-2 hónapig szinte mindent megnyertem. De valószínűtlenül nagy kötélidegek kellnek hozzá,hogy mindig meg tud állni,hogy ne rakj meg olyat,ami egy kicsivel is rizikósabb. és ehhez minden egyes fogadásánál,amit arra érdemesnek tartasz ki kell elemezned a veszélyeket. hazai pálya,sérülések,a meccs fontossága,kupa vagy bajnoki, az év melyik szakaszában van a meccs , idény eleji forma esélyesebb csapatoknál,vagy épp a sok új játékos összeszokásának hiánya stb stb
nagy pénzzel ugyanez. Hiába mondod,hogy nagy pénz kis esély az okésabb. Tulajdonképpen ugyanaz mintha kis pénzzel tennéd meg a nagyobb oddsot. a valószínűség ki fog jönni,csak épp nagyobb időre kivetítve. Később fogsz bukni,de biztosan.