Ez nagyon fura, majd írd meg légyszi a fejleményeket.Hyacint írta:sziasztok
és ugye azt írják.hogy a pénzt visszatették az egyenlegemhez , csakhogy az egyenlegem lenullázodott !
már írtam nekik,várom mikor válaszolnak....

Ez nagyon fura, majd írd meg légyszi a fejleményeket.Hyacint írta:sziasztok
és ugye azt írják.hogy a pénzt visszatették az egyenlegemhez , csakhogy az egyenlegem lenullázodott !
semmi jót nem tudok írnihoparduc írta:Ez nagyon fura, majd írd meg légyszi a fejleményeket.Hyacint írta:sziasztok
SajnálomHyacint írta: szóval ezennel én abba is hagytam :S
gratulálok az újabb kifizetéshez
Gratula az eladáshoz.bogyozotyo írta:Gratula!
Pár napja eladtam az első kockámat! Minő sikerélmény!
30-35 penny körül csak a ptc részen. Kb. 200 linket tudok csak lekattintani naponta, az apró linkeket otthagytam.Jimbo75 írta:Nagyjából mennyit keresel vele egy nap, ha nem titok?
Ez az upgradelt tagsággal, ugye?hoparduc írta:30-35 penny körül csak a ptc részen. Kb. 200 linket tudok csak lekattintani naponta, az apró linkeket otthagytam.Jimbo75 írta:Nagyjából mennyit keresel vele egy nap, ha nem titok?
A kockákkal még nem volt időm foglalkozni, de megpróbálok időt szakítani rá.Ezzel is lehetne még +pénzt keresni.
Egyenlőre várakoznom kell a kikérésre is, a tagság vásárlásától számított 5. napon tudom majd igénybe venni.
Igen, ez a legmagasabb, Prémium+ tagsággal.Jimbo75 írta:
Ez az upgradelt tagsággal, ugye?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég