Eddig 10 általam is nagy téttel megfogadott tippemből 9 nyert.
(Írtam egy jó hosszú bevezetőt, csak sajnos a fórummotor volt olyan kedves, hogy mikor el akartam küldeni a posztot, kiléptetett, és elveszett az egész....

Elegem lett abból, hogy rengeteg helyen pénzt kérnek a megbízható tippekért (akárcsak egy nemrég nyílt topicban reklámozott oldal). Ezen szeretnék változtatni. A célom az, hogy azokat a tippeket, amiket én pénzért megveszek, azokat itt Ti ingyen megkapjátok. (Magamnak egyébként is megveszem őket, ezért nekem nem kerül semmibe itt megosztani.) Szeretnék másoknak is segíteni, hogy nyereségesen jöjjenek ki a sportfogadásból. A tippeimből szelvényeket állítok össze, amit én is megfogadok. A saját szelvényeimről képeket is fogok ide kitenni, de amegjátszott tétemet kitakarom. Bízhattok a tippjeimben, elég nagy téttel rakok minden szelvényt. Nekem elsősorban a nem a sportfogadásból van jövedelmem, pénzügyi forrásaim (almost) kimeríthetetlenek, ezért nekem még veszteséggel is megérné a sportfogadás, de így legalább még izgalmasabb a szurkolás.

Sajnos 100%-os tippeket senki sem tud adni, még én se, akármennyire is szeretném. Aki követte a VB eseményeit, az tudja, hogy a sportfogadás kiszámíthatatlan. Ha arra az eseményre és kimenetelre fogadtál, amire én, és veszítettél, sajnálom, de felelősséget nem vállalok. Engem ugyanúgy veszteség ért.
A túl kicsi és túl nagy oddsokkal érdemes vigyázni, mert előfordulhat, hogy nem azt tükrözik, hogy melyik a jobb illetve a rosszabb csapat vagy játékos, hanem arra is használhatják a fogadóirodák, hogy a "fogadási kedv"-et befolyásolják. Így elérhetik, hogy többen fogadjanak a gyengébbnek vélt csapatra.
Összefoglalva: itt fogok megosztani képeket a Tippmix szelvényeimről, és aki szeretné, az nyugodtan fogadhat a tippjeimre.
Akinek bármiféle kérdése lenne, vagy akár még nem ismerkedett meg a Tippmixxel, az nyugodtan kérdezhet. Igyekszem mindenkinek segíteni.