erzsibet50 írta:Hurrá megjött a kifizetésem Pay palra.Lehet dolgozni tovább , adott egy kis löketet.

erzsibet50 írta:Hurrá megjött a kifizetésem Pay palra.Lehet dolgozni tovább , adott egy kis löketet.
Jo (admin) teljesen más aggyal gondolkodik, mint egy átlag PTC-s. illetve úgy gondolja, ha már befektetsz valahova, akkor vedd magadnak a fáradtságot, h utánajárj az információknak.hoparduc írta:Örülök neki, hogy újra működik az oldalArra viszont még továbbra sem sikerült rájönnöm, hogy miért nincs az oldalnak saját fóruma. Ahol meg lehetne esetleg tárgyalni bármit, feltenni kifizetési bizonylatokat illetve megfelelő információkhoz jutnánk.
Mert az számomra kicsit furcsa, hogy blogokra, fb., bejegyzésekre hivatkozunk. A hírek hol innen, hol onnan érkeznek.
MÁR nem vagy ideges. az előző hozzászólásaid írása közben határozottan az voltál. bizonyára túl sokat kockáztattál. ne tedd! kezeld a kockázatot!hoparduc írta:Nem vagyok ideges,...
leírtad a saját véleményedet. igen.hoparduc írta:... nem vádolok senkit, én a Paid oldalán és a háttéroldalán tapasztaltakat foglaltam össze.
De biztosan én vagyok a hüle, elnézést kérek hogyha esetleg azt gondoljátok, hogy mindenkit szándékosan félrevezettem.![]()
Aki viszont egy kicsit is a dolgok mögé tud nézni, érti hogy miről írtam. Ennyi.
hoparduc írta:A topik gazda irányít, Ő itt a főnök.Én továbbra is visszaülök a sarokba.
Nem vagyok átlag PTC-s, elhiheted.doqxstudio írta:
Jo (admin) teljesen más aggyal gondolkodik, mint egy átlag PTC-s. illetve úgy gondolja, ha már befektetsz valahova, akkor vedd magadnak a fáradtságot, h utánajárj az információknak.
Visszaszívok mindent, megjött a kompenzációnoname474 írta:dejó most dobott egy 1$-t
kavics13 írta:Visszaszívok mindent, megjött a kompenzációnoname474 írta:dejó most dobott egy 1$-t
És utána még szép sorban 4, 3, 2 és 1 centesek
Még JÓ, hogy nem hazudikBoguli írta:Nálam is elszállt majd visszajött az oldal, a mini és mega upgrade is meg lett hosszabitva 14.-ig, több direktem is jelzett már hogy megkapták a korábbi kikéréseiket, Jo nem hazudott.
Örülök neki, én tegnap kértem ki és még most sincs a számlámon egyetlen cent sem.ferikekingus írta:http://tinypic.com/view.php?pic=2mrb8cn ... 7v8UkDlZyw
![]()
![]()
Na ezzel a vita lezárva egyórán belül kifizettet
Közben szakítottam rá egy kis időt, ezért bemásolom:Jimbo75 írta:Az a baj, hogy úgy érzem egy helyben topogok. Van 15k BAp-om, most vettem meg a 2. super usert-, az első 6USD-t hozott, de ugye le is zabálta a BAP-okat, mindig 1 USD-ért vettem 3100 BAP-ot, de most is csak 15k BAP körül vagyok, nem haladok, pénzt meg még egyáltalán nem tudtam kivenni.
korábban írtam, h a Mini Superuser-hez legalább 20K BAP-ot javaslok.Jimbo75 írta:Az a baj, hogy úgy érzem egy helyben topogok. Van 15k BAp-om, most vettem meg a 2. super usert-, az első 6USD-t hozott, de ugye le is zabálta a BAP-okat, mindig 1 USD-ért vettem 3100 BAP-ot, de most is csak 15k BAP körül vagyok, nem haladok, pénzt meg még egyáltalán nem tudtam kivenni.
Gratulálok a bizonylaton szereplő 2.32 dollár értékű kifizetésedhez.ferikekingus írta:Lehet nem kedveli a háborgókat és vádolókat!![]()
Elviekben mindegy mennyi BAP-od van, nem? Több BAP esetében úgyis arányosabban többet fog levonni, hiszen elvileg magasabb hirdetést is kapsz. Valaki már írta, hogy 300k BAp-nál is lezabálta az egyenlegét.doqxstudio írta:korábban írtam, h a Mini Superuser-hez legalább 20K BAP-ot javaslok.Jimbo75 írta:Az a baj, hogy úgy érzem egy helyben topogok. Van 15k BAp-om, most vettem meg a 2. super usert-, az első 6USD-t hozott, de ugye le is zabálta a BAP-okat, mindig 1 USD-ért vettem 3100 BAP-ot, de most is csak 15k BAP körül vagyok, nem haladok, pénzt meg még egyáltalán nem tudtam kivenni.
Na, de arányaiban többet is von le.doqxstudio írta:azért nem mindegy, mert több BAP-ra több pénzt hoz ugyanaz a $3-os tagság.
doqxstudio írta:látom nem érted.
$3-t fizetsz Te is a tagságért 15,000 BAP-al és én is 60,000 BAP-al vagy Boguli is 200,000 BAP-al.
a napi kereseted a BAP-od menyiségétől függ, sávosan oszt ki a rendszer adott BAP mennyiséghez hirdetéseket naponta. ha több a BAP-od, akkor az adott napon több a kereseted, ergo ha több a BAP-od, akkor 7 nap alatt többet fogsz keresni ugyanazzal a $3-os SuperUser Mini upgrade-el, ami szerintem $6-tól van kb. nullán a BAP veszteséget és a keresetet figyelembe véve.
tehát az előző saccom hibás, kell 40-50,000 BAP a nullszaldóhoz kb.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég