88bux (EvoScript) - MEGSZŰNT
Re: 88bux (EvoScript) 14/01 3 hónapja fizet
Szabályzat szerint max 5 munkanap.
Furcsa hír van. Állítólag visszakapták a paypaljukat, VISZONT a kikéréseket visszateszik az egynelegre,amit újra kikérhetnek 4-5-7 nap múlva. Egyúttal akciós tagságokat lehet venni,ami 1 hétig tart.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ma kikértem és ki is fizetett! Elég nagy a levonás mind az oldal és mind a paypal részéről. 4,6$-ból ennyi maradt:

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Gratulálok!
Most működik a PayPal az oldalon, és ez látszik a kifizetéseknél is:
http://www.88bux.com/?view=payment_proo ... y=DESC&p=1
Most működik a PayPal az oldalon, és ez látszik a kifizetéseknél is:
http://www.88bux.com/?view=payment_proo ... y=DESC&p=1
nemrég óta lehet az EMS rangsorban szavazni az oldalra,és már a második helyen van.
megjelent az autosurf funkció bár ennek értelmét nem nagyon látom (fizetsz hogy szörfölhesd a PTC reklámokat)
van traffic exchange / forgalomcsere. teljesen automatikusan megy 5 mp. ingyenesek 1 kreditet kapnak tagsággal ez több. kreditet is lehet venni rá,ha vki akarr...
megjelent az autosurf funkció bár ennek értelmét nem nagyon látom (fizetsz hogy szörfölhesd a PTC reklámokat)
van traffic exchange / forgalomcsere. teljesen automatikusan megy 5 mp. ingyenesek 1 kreditet kapnak tagsággal ez több. kreditet is lehet venni rá,ha vki akarr...
24 órán belül kifizetett. 4-ből maradt 3,28 (Paypal).
Bizonylatot kötelező kitenni az ottani fórumba.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Második kifizetés 1 nap alatt! (csak ez a nagy fee ne volna)

A standardoknak a bérelt ref-ek milyen átlagot csinálnak?
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nálam 1.5 és 3.1 között mozog, de a Neatclix-nél még ennél is jobb az átlag. Ott 2 fölött van az összes.tacsi írta:A standardoknak a bérelt ref-ek milyen átlagot csinálnak?

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Tegnap nálam felére csökkentek a ref kattok. 

Közel a vég? Teljesen nevetséges ref átlagok vannak, ez már csak az elmúlt 2 napban iszonyat adósság az Adminnak.
Néztem a proof menüt. Csak tegnap több,mint 1000$-t fizetett ki vagy még többet. A kifizetések még valósak,tehát nem érdemes még abbahagyni,de nyílván,aki teheti az miután eléri a minimumot kérje ki. Persze ez mnden más oldalnál is így van. Clickisa,Incentriánal is benyeltem,mert bíztam bennük és nem kértem ki....kár volt
Én is kértem ki tegnap, meg is kaptam. S a refeim is jól teljesítenek.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nálam speciel tegnap 15 ref 0 kattintást hozott össze, és ebből 5 már 11 napja semmit.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Most meg ez katasztrofális. 5 perce tölt hogy beléphessek. Ahogy látom már harmadik oldal is van, hát...
Új szerverre költöztetik, reméljük jobb lesz. De azért szólhattak volna. Vagy megtették?
Ismét PayPal vizsgálat van. Korábban már volt, akkor jól kijöttek belőle. Mondjuk szerintem az Admin három oldalának nem sok van már amúgy se hátra, de majd meglátjuk.
Re: 88bux (EvoScript) nem fizet?
Friss: jelenelg az oldal paypal számláját zárolták. már másodszor és úgy tünik ez most komolyabb ügy. A zárolás miatt másra sem tudnak fizetni,amíg onnan nem szabadul fel forrás.... 30 nap múlva újra felülvizsgálat lesz,addig nem fizet.
Üdv!
Másnak sem jön be a 88bux? Már próbálkozom egy ideje de a lap nem jeleníthető meg.
Másnak sem jön be a 88bux? Már próbálkozom egy ideje de a lap nem jeleníthető meg.
nekem már megy. kicsit lassan,de megy. én inkább arra hajlok,hogy ennek annyi,de azért még nem 100%. mindazonáltal inkább hirdetek rajta sztem.
korai volt az örömöm. van 2$-om össz. a legkisebb vásárolható PTC majd 3$. a fix meg majd 5$. ez sem túl jó jel.
korai volt az örömöm. van 2$-om össz. a legkisebb vásárolható PTC majd 3$. a fix meg majd 5$. ez sem túl jó jel.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Ennek az oldalnak is annyi, meg a társoldalaknak is (Neatclix, 88Clix).