Clikit.org - Csaló
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Re: Clikit.org
A fix reklámokon kívül minden adfocusos lett. Szerencsére fixből van a legtöbb.
Nekem legutóbb (ápr. 22-én) 11 napra fizetett.
Nekem legutóbb (ápr. 22-én) 11 napra fizetett.
Én is már 11 napja várok a kifizetésre, remélem megérkezdik nekem is a napokban.
Itt is PayPal limit van (az Admin nem is annyira aktív), és a fórumban megy a moderálás, ha valaki a fizetésre panaszkodik. Reméljük a legjobbakat, de azért csak óvatosan, ha valaki be akarna fektetni.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nemrég kezdtem bele tagságot és refet venni, de ezek szerint leállítom a további terjeszkedést, lássuk!
Részemről kuka.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Pár darab volt, de ez eddig kb a semmivel egyenlő.Admin írta:Ma már voltak kifizetések.
azt írja elindulnak a paypal kifizetések. lesz egy társtulaja is,akit állítólag ismerhetünk már máshonnan,egyelőre azonban még ez nem publikus.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Én ebben az oldalban is bízom, pedig már majdnem egy hónapja kértem ki a pénzemet és pendingben van.
Az admin legalább aktív.
Néha úgy érzem, mintha a paypal szándékosan akarna tönkretenni kisebb ptc oldalakat.
Az admin legalább aktív.
Néha úgy érzem, mintha a paypal szándékosan akarna tönkretenni kisebb ptc oldalakat.
Ma kaptam tőlük kifizetést PP-re. Nagyjából 20 napot pendingelt.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Grat! Ez nagyon jó hír!!!!!

Köszi 

kicsit nézegettem a paypal számláikat,csak az érdekesség miatt,csak az utóbbi 1 hónapban 5-6 féle paypal címet számoltam össze,amiről küldték
úgy látszik ez is egy megoldás

Van ám fejlemény. Nikolay (ex-silverclix admin) és Ralitsa lett a főnök, és a Prime Vision Networks Company nevű cég került az oldal mögé. Az új kikérések 5 napon belül, a régiek 30 napon belül lesznek fizetve.
Tehát egyelőre van remény a folytatásra, a többi majd elválik, hogy mennyire tett be nekik az elmúlt időszak, és mit fognak még változtatni.
Tehát egyelőre van remény a folytatásra, a többi majd elválik, hogy mennyire tett be nekik az elmúlt időszak, és mit fognak még változtatni.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Nagyon köszönöm az információt mindenki nevében. Egy kicsit már kezdtem aggódni...
Bíztam eddig is az oldalban, de azért aggasztó volt, hogy nem fizetett.
Bíztam eddig is az oldalban, de azért aggasztó volt, hogy nem fizetett.
Üdv!
Sajnos rossz hírem van, ma reggel be akartam lépni az oldalra hogy leklikkeljem a napi adagot, de egy Account Suspended fogadott, Support ticketet itt sem lehet kívülről írni, volt egy pendingelő kifizetésem... Nagy valószínűséggel vége az oldalnak mint a nerdbuxnak anno.
Sajnos rossz hírem van, ma reggel be akartam lépni az oldalra hogy leklikkeljem a napi adagot, de egy Account Suspended fogadott, Support ticketet itt sem lehet kívülről írni, volt egy pendingelő kifizetésem... Nagy valószínűséggel vége az oldalnak mint a nerdbuxnak anno.
Én az előbb vontam vissza kikérést és újra kikértem, most kattolom a 4 hirdetést..Kiváncsi vagyok tömeges lesz-e a kizárás..Eszem a kefét..
Volt már fórumban is pár panasz, hogy Account Suspended fogadta őket, ahogy látom pár ilyet már ki is törölt az admin...
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Van még remény az oldalban, tudtok valami új fejleményt?
May 25 az utolsó kifizetés?!?!
May 25 az utolsó kifizetés?!?!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ez már scam szerintem meg a nagy párja a clkiz4 is.
Így van, kifizetés nincs, csak a cenzúrázott fórum.patrasz írta:Ez már scam szerintem meg a nagy párja a clkiz4 is.
valami oka biztos,van hogy az összes admin,amelyik már nem tud fizetni nem ad ki egy hírt,arról,hogy ez a helyzet fiúk,hanem lezárja a fórumot nem kommunikál stb,pedig neki nem kerülne semmibe,hisz már nem tud fizetni. származik bármi előnye? pld még ki akarja menteni a paypal pénzét,vagy a hirdetéseire szeretne még refeket,hirdetéseket gyűjteni,akik még nem értesültek hogy az oldal nem fizet.
...
...
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Hát igen, teljes mértékben igazad van, valószínű ez az Admin sem volt annyira "Honest" és "Professional" mint ahogy azt szinte az összes mondja magáról. 2 oldal megint kilőve a repertoáromból, tanulok-tanulok-tanulok. Egyre több szabadidőm lesz ...
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Ma volt néhány paypal kifizetés. Lehet, hogy beindulnak?
Egyértelműen vége, Clikz4freakz napok óta elérhetetlen, de a lényeg hogy profittal szálltunk ki
.

Mintha megindultak volna a kifizetések.
https://europoil.com/?ref=arscar *** Europ Oil *** 7,7% / nap, 15 nap principal included.
https://investingfile.com/?ref=arscar *** investingfile *** 4,5% -6% /nap, 30 nap principal included.
https://investingfile.com/?ref=arscar *** investingfile *** 4,5% -6% /nap, 30 nap principal included.
Jun 24 2014 08:23:08 AM eviaclub 4.29
Fórum zárva. Máshol sem látok bizonylatot,és gondolom evia sem kapta meg a pénzét,mert már írta volna. Magyarul hamisak az adatok
Fórum zárva. Máshol sem látok bizonylatot,és gondolom evia sem kapta meg a pénzét,mert már írta volna. Magyarul hamisak az adatok