BUX538 (buxhost) 14/04/10 - MEGSZŰNT

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

BUX538 (buxhost) 14/04/10 - MEGSZŰNT

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Friss infó: az adminnak több korábbi csaló oldala volt a PTCI szerint,így óvatosan fektessen be mindenki,avagy inkább semmit. Hirdetni viszont lehet használni a magas kereset a kevés reklámból és a viszonylag olcsó hirdetési árak miatt.
https://www.facebook.com/notes/ptc-inve ... 7291896768

Általános infó.
Az admin 6 évre megvette a legdrágább buxhost licenset ,ami 1000$-ba került ! Állítása szerint 10 000$ van fizetésekre félretéve. Mondjuk ez utóbbi kicsit hihetetlen,viszont a licensz valóban ennyibe került neki. Itt tudod ellenőrizni hivatalosan is. https://www.buxhost.com/ptc/licensechecker írd be az oldal nevét.

Script: buxhost 2020 ig megvették a licenszet!!

Indulás / domain bejegyzés ideje / tulaj:

a domaint 2014/03/21-én jegyezték be 1 évre.
A tulaj adatai:

Kód: Egész kijelölése

Name: Patrick Jansen
Street: Kanaalstraat 227 0
City: Nijmegen
Postalcode: 6541 XK
Country: Netherlands 
A Fórumban 03/23 -án található az admin üdvözlő szövege. http://www.bux538.com/pages/acc/forum/posts/1/2 Azonban a hivatalos indulás 04/10 -én volt. Ennek is külön topicja van ( http://www.bux538.com/pages/acc/forum/posts/1/4 ) és érdekessége,hogy fel van sorolva az összes költség (licensztől kezdve a külcsínig) ,amit az oldalra fordítottak. További érdekesség és bizalmat erősítő,hogy a Fórum elérhető belépés nélkül is.

Kereset: Jelenleg (ez később változhat természetesen)
PTC: 4 darab 1centes garantált hirdetés és 4 darab tizedcentes Fix hirdetés található. 30 és 5 mp ese hosszúságúak és adfocusosak tehát kényszerített nézésűek. Ez összesen tehát 2.4 cent,viszont van Buxbonus is,amivel még további 2 centet kereshetünk. Ehhez 4 PTC és 20 Grid megtekintése szükséges.

Grid leírás: 25 lehetőség 10 centes nyereménnyel. Ma többen is nyertek . Sajna ez is adfocus-os a számláló 10mp-es. ( Apró segítség: Ha lenyomva tartjuk a CTRL-t és így kattintunk a kockákra,akkor legalább nem kell külön megnyitni és bezárni őket )
További kereseti lehetőségek: Microjobok (regisztrálás más oldalakra), Levelek olvasása (read e-mail) ezeket a buxhost e-mailünkre kaphatjuk,ezt külön kell regisztrálni és beírni a címünket, Fej vagy írás játék (nem ajánlom senkinek), Super rewards feladatok, Virool videók.

Kifizetés: 4$ Payzara és Egora jelenleg. OkPayre és Netellerre a jövőben lesz lehetőség,most még nem és Paypal egyáltalán nem lesz. Az admin el akarja kerülni azt,amit a Paypal problémák más oldalaknál okoznak.
Következő kifizetéshez muszáj a Fórumba is kirakni a bizonylatot. A regisztrációs e-mailnek egyeznie kell a kifizetéshez használt bank e-mail címével.
Kínai, vietnámi és tajvani felhasználók csak tagsággal kérhetnek ki pénzt és a refjeikből 25%-nál nem lehet több a saját országukból származó.

Befizetés lehetséges mind a 4 fenti bankról. Payzanal 60 cent plusz 3%, Egopaynél 50 cent és 3% a levonás befizetés esetén OKPay és neteller esetében nincs elvileg.
Account balanceból (Főgyenlegből ) Akár már 1 centet is átvihetünk a Purchase balnceba (Vásárlási egyenleg)

Reklámfrissítés ideje éjfélkor.

Refjutalék: 10% vagyis 0.05 cent direkt esetében és 40% 0.2 cent bérelt referáltak esetében. Ingyenesként 4 hirdetést kell megnézni a jutalékhoz. Tagsággal ez emelkedik.

Referáltak maximális száma: 100 direktünk és 200 béreltünk lehet ingyenesként

Ingyenesként 20 cent a bérleti díj.

Hirdetni 2$ 1000 klikktől lehet.

Tagságtábla:

Kép

Belépés,regisztráció:

http://www.bux538.com/?ref=xenosz2

Kép
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2014.06.11. 08:57-kor.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: BUX538 (buxhost) 14/04/10 Payza,EGO szép igényes oldal

a fél centesek egy centesek lettek,így alapból 4 hirdetésből 4 cent van plusz még pár 0.1 centes is van. Buxbonus-szal még 2 cent megy a PB-be. A minimum továbbra is 4$, kifizetés van,bár elég ritkás.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: BUX538 (buxhost) 14/04/10 6 éves licensz!!! 4reklám 4 c

Friss infó: Az admin 6 évre megvette a legdrágább buxhost licenset ,ami 1000$-ba került ! Állítása szerint 10 000$ van fizetésekre félretéve. Mondjuk ez utóbbi kicsit hihetetlen,viszont a licensz valóban ennyibe került neki. Itt tudod ellenőrizni hivatalosan is. https://www.buxhost.com/ptc/licensechecker írd be az oldal nevét.

Napi 4 reklám 4 cent plusz az apró a kereset meg a buxbonusz 2 centje 20 grid 4 reklámból. Napi 4 reklámért meg lehet próbálni sztem. Továbbá megjelentek a havi tagságok is. 4$ tól lehet venni. A táblázatot frissítem.
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: idlig »

Korábban már néztem, pofás egy oldal, főleg hogy buxhost (bár megjegyezném, hogy az utóbbi időben fejlődött a script, több új funkció is van (offers, task, botok)
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: idlig »

Valaki minimum közelben van? Egész hónapban volt egy darab kifizetés, miközben 5 centet ad naponta, és 600 új tag érkezik per nap. Valami itt nem kóser.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

valószínű okok.
- Magas minimum még tagság esetén is,csak a legdrágább tagsággal alacsonyabb (2$)
- Kevesen vettek tagságot még. Itt látható,hogy a legtöbb direkttel rendelkezők közül mindössze ketten!!!!! rendelkeznek tagsággal. Abból is csak egy vette meg a legdrágábbat. http://www.bux538.com/pages/acc/contests
- nem frissítettem még a atgságtáblát,de megint nem elérhető a havi tagság. A legolcsóbb 30$ körül van.
- Friss oldal ,csak 1 hónapja nyitott és későn fedezték fel még. Nem csodálom,hogy a manapság uralkodó dömping közepette egyre kevésbé van idejük a kattolóknak új oldalakat felvenni (Én is így vagyok ezzel)
- A standard hirdetések értéke egy ideig csak fél cent volt,csak nemrég lett több.
- Ingyenesként a refjutalék nagyon kevés

Ami nekem is furcsa,hogy a valós taglétszám nem látható és nem vagyok benne biztos,hogy a napi 600 tagos bövűlés is valódi-e?

Igaz,hogy én kihaygtam pár napot,de még 1 dollárom sincs. Igaz gyakorlatilag csak 1 aktív refem van....

panaszt nem látok

Fórum nem moderált
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

köszi a figyelmeztetést. elég méretes listája van a scam oldalainak,én csak azt furcsálom,hogy mégis kiadott 1000$-t a licenszre,de lehet ez is a csalás része....

a kereset továbbra is jó 4 cent hirdetés,de néha ez változik van ,mikor kevesebb. a buxbonusszal eérhető 2 centtel így napi 6 cent van. hirdetni 1.5$ per 1000 klikk és 1$ /naptól lehet,ami nem olyan rossz. Benevezek egy 1 napos hirdetésre nemsokára.kiváncsi leszek hány katt jön rá.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: BUX538 (buxhost) 14/04/10

buxbonushoz most már egy forum post is kell,viszont 5 centre emelkedett.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Csak ma 25 centet!!! ér a buxbonus. Elég durva. Nem is tudom mit gondoljak,kicsit soknak tünik.

Kifizetés az oldalon nagyon kevés ebben a hónapban mindössze 7 darab,viszont 1 volt tegnap is,ami azt jelenti,hogy még fizet valszeg.

A főoldalon már jelölve van a taglétszám is,ami eddig nem volt feltüntetve.3753 fő Túl kevésnek tünik,ahhoz képest milyen régi az oldal és milyen jól fizet. Korábban a napi taglétszámgyarapodás adatai is manpuláltak voltak és úgy érzem ez is az.

Most már megpróbálom elérni a minimumot a bixbonusból befolyó pénzt meg hirdetem. Most indítottam el egy egynapos fixet,ami 1$-ba kerül . Ez a 0.1 centes kategória. Egyből aktiválta.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

A fixem 1 nap alatt kemény 600 találatot hozott az oldalamra nem hozott refferáltat. Úgy tünik az oldal nem túl népszerű.
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: FRU5T »

Mióta nem működik?
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat: