PaidVerts
Re: PaidVerts
Hogy átvinni hogy lehet azt én sem tudom, de a csomagok vételekor felkinálja a lehetőséget, hogy a paypal balance-ból fizessünk. Tehát nem a számlánkról, hanem abból az összegből, amit korábban a PV-ből a Paypal Balance-ba tettünk át. Igy tudjuk felhasználni a visszavont kikérést csomagvásárlásra, vagy ha gyűjtöttünk azóta, akkor azt is hozzátehetjük ehhez az összeghez.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Köszi a segítséget hurrá sikerült
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
beindultak a PayPal kifizetések (hamarosan jön a Payza is). egyenlőre manuálisan folynak és a nagyobb kifizetéseket teljesítik, a kisebb kifizetések kérőitől türelmet kérnek, 1800+ kérelem halmozódott fel. 

Végre!!!!
Ez volt ma reggel a legjobb email amit kaptam!!!

Ez volt ma reggel a legjobb email amit kaptam!!!

Na nekem össz-vissz 6 pontom van...eljátszotam mind a 10000pontom
... 

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
A Payza kifzetések egy hét múlva kezdődnek el. PayPal-nál a minimum 5$ lett, és a pendinges kikérések elvileg visszakerültek a főegyenlegre. Gyakorlatilag nálam eltűnt a rendszerben, mert ezzel az összeggel nem enged semmit csinálni, mintha ott se lenne.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Dettó! Balancban jelzi az összeget, de nem lehet csinálni vele semmit. Fasza! 

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én még nem vagyok tagja ennek az oldalnak, érdemes még ide regizni?
Ref nélkül mennyi a napi kereset?, vagy ref nélkül felesleges is elkezdeni.

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
elméletileg újra ki kellene, h tudjátok kérni a pénzt.
az $5-os PP minimummal kapcsolatban azt írta Jo a mai hírekben, h mivel még nem engedélyezte a PP a csoportos kifizetéseket, ezért $5-ra emelték a minimumot, ezzel lecsökkentve a kikérések (nem a kikért pénz) mennyiségét/darabszámát, h manuálisan eljárva ne legyen függő kifzetés.
amint a csoportos kifizetést engedélyezi a PP, visszacsökkentik $1-ra a minimumot.
valószínűleg ez így is lesz.
az $5-os PP minimummal kapcsolatban azt írta Jo a mai hírekben, h mivel még nem engedélyezte a PP a csoportos kifizetéseket, ezért $5-ra emelték a minimumot, ezzel lecsökkentve a kikérések (nem a kikért pénz) mennyiségét/darabszámát, h manuálisan eljárva ne legyen függő kifzetés.
amint a csoportos kifizetést engedélyezi a PP, visszacsökkentik $1-ra a minimumot.
valószínűleg ez így is lesz.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én nem tudom kikérni pedig azzal már meglenne az 5$ felett , mégsem érzékeli. Max ha a maradékot áteszem paypalra talán akkor. Ha nem jön be, akkor dobom is az oldalt a fenébe.

Na így már sikerült.

Na így már sikerült.

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:

nem érzek kapkodást Jo kommunikációjában, őszintének tűnik és gyorsan reagál a problémákra.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
szerintem igen, refek nélkül is. 10,000-en kattintják az oldalt (ami nem a regisztráltak számát jelenti).hoparduc írta:Én még nem vagyok tagja ennek az oldalnak, érdemes még ide regizni?![]()
nem tudom, mennyi a kezdő kereset, de biztosan megvan pár cent, ami sztenderd. ha visszaáll az $1-os kifizetési minimum, akkor az nagyon jó.
viszont azt vedd figyelembe, h ahogy aktívvá válsz, úgy fog egyre több hirdetést adni, tehát 5-10 napig érdemes tesztelned!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Gratula és remélem hogy beindulnak a kifizetések mert egy jó oldalnak látom idáig

ezt reggel kaptam

ezt reggel kaptam
Nálam ez a No.1 oldal még mindig, stabil pénzforrás, bár az elmúlt hetek eléggé megviselték a direkt referáltjaimat, sokan csalódottan elhagyták az oldalt, mert nem tudtak vele napi fél $-t szerezni...Majd a többi oldalukon biztosan sikerül.. 

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az a baj hogy sok rendszer nincs benne. Össze-vissza fizetnek,(egyszerre kértem ki nagyjából kavics 13-al és még semmi fizetés nincs) nálam ma egy reklám sincs, és összesen 2db 50 pontos jött, az eddigi 8 db helyett! 

Nálam megjött a 8 Bonus ad, és a szokásos 4 nagyobb, 8 kisebb értékű reklám, nem tudom mi lehet ott a gond..

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
én is csak 2 db 50 BAP-os hirdetést kaptam ma, de hosszas döglődés után végre jött egy 93 centes hirdetés.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nekem egy 14 centes!
údoqxstudio írta:én is csak 2 db 50 BAP-os hirdetést kaptam ma, de hosszas döglődés után végre jött egy 93 centes hirdetés.
Fillérre ugyanezt kaptam
End of the story
És én is...kavics13 írta:údoqxstudio írta:én is csak 2 db 50 BAP-os hirdetést kaptam ma, de hosszas döglődés után végre jött egy 93 centes hirdetés.
Fillérre ugyanezt kaptam

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Megint csak 2db 50 bapos jött/ Ez azért gáz a 400 bap helyett 100 jön, a napi adót meg levonja! Trükköznek a fiúk! 

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Nekem is csak a 2db 50BAP-os jött. Ami ugye rögtön elmegy a 2 micro packra, plusz a napi 'adó', meg a hirdetések utáni levonás... Gyakorlatilag minél aktívabb vagyok, annál kevesebb a BAP-om..
Nekem is csak a 2db 50BAP-os jött. Ami ugye rögtön elmegy a 2 micro packra, plusz a napi 'adó', meg a hirdetések utáni levonás... Gyakorlatilag minél aktívabb vagyok, annál kevesebb a BAP-om..
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ez így ebben a formában természetesen nem igaz. 
vásárolni kell hirdetést és toborozni, ezt díjazza a rendszer.

vásárolni kell hirdetést és toborozni, ezt díjazza a rendszer.
A vásárlással meg a pénzem nem gyűlik. Habár feljebb olvastam valakitől, hogy mióta vett hirdetést, sokkal több hirdetést kap. Én ezt fordított előjellel tapasztaltam sajnos. Előtte 20 cent fölött jött, azóta alatta teljesítek.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat: