Nekem majd 6 egység ül a számlámon, amiből 1 hét után tudunk újabb 3 egységet kikérni.
Az Adminnal azóta nem beszéltem, én mindkét oldalát úgy kattolom hogy a nagy értékűeket lekattintom, s meglássuk mi lesz az eredménye. Én Nektek is ezt javasolom, ill. itt még az adgrid lekattintását!
Biztatónak azt tudom mondani, hogy ha már most kiakart volna lépni ebből a dologból, megtehette volna, nem kellett volna azért fizetnie, hogy az oldalát ismét elérhetővé tegye. Ha meg ezt megtette, akkor nem hinném hogy 1 kifizetés után lépne le. Azt hogy pl. 2 hónap múlva továbblép, az benne lehet, de szerintem hogy most lelép, annak kicsi a valószínűsége.
Az oldal Terms-ben a következő áll: "(3) There will be only 1 payout request per week and only one payout request in que at a time.Any one putting a request in less then one week or more then one request it will be cancelled.You must wait one week after payout to request a new payout 1st and 2nd time it happens payout request will be cancelled and email sent out explaining why your request was cancelled 3rd time it happens your account will be suspended for 30 days no exceptions!!!!!"
... azaz a kifizetést követően 1 hetet várni kell a következő összeg kikérésével!!!
Nem tudom mit tesz majd, de az oldal szabályzatában ez áll. Én leghamarabb 10.-én fogom kikérni az összeget, nehogy véletlenül bele tudjon ebbe kötni.
Szia!
Ma megérkezett a pénz!
Az utóbbi pár nap egész biztató! Pedig pesszimista vagyok!
Elgondolkodom egy újabb tagdíjon!
Melyik a másik oldala? Az is alakul?
Köszi
Ez sajnos a ptc oldalak kb. 95%-ra igaz, azon oldalakra ahol tulajdonkep nem tudod hogy a penzed 1 nap, 1 het, 1 honap mulva kapod meg. Lasd az en peldam, ojooo-n mar 100 napja varom a penzem, na az kriminalis!
Itt meg jobb a helyzet eskuszom, itt legalabb valaszt kapok az admintol, es olyan valaszt amit tart is, ellenben az ojooo-s igergetesekkel.
Hasznaljatok az oldalt amig lehet, s amig fizet!!!
Kifizetett (4x), megkockáztattam még egy havi tagságot, épp lejárt. Még nem írta jóvá, bár ez múltkor is így volt. Ahogy a dolgok állnak 3$ a havi tagság és ezen idő alatt 2x lehet kikérni pénzt, ha tartja ezt az ütemet az admin. Így 2*2,9$ = 5,8$ lehet vele keresni -3$, tehát 2,8$ a tiszta profit.