Nos próbálom tömören összefoglalni a történteket!
2013 október 23-án regisztráltam a Hunbuxlightba .
Akkor még nem ismeretem annyira az oldalt de belevágtam.
Szépen külső befizetésekkel építettem fel a saját profilomat, akkor még nem volt az akciózás bevezetve így épitgettem egészen január végéig (pontos dátumokat csak akkor tennék ki ha ezt megkövetelné bárki is. Az akkori rendszerben még benne volt a mega tagság is és én azt is vettem, de az adminnal rájöttünk , hogy a mega tagság nem jó, az törölve is lett. Tehát én nagyon jóban voltam az adminnal , ne értsétek félre csak az üzleti részre gondolok.
A mega tagság árából reffre forditotta az elköltött pénzt.
80 dollárokat lehetett kikérni , de az én egyenlegem meghaladta mindig azt és nem tudtam , hogy simán enged így is kikérni .
Tehát a 80 dollár feletti pénzeket reff hosszabításra költöttem el, majd 100 dollárt kétszer is . Igy is szépen volt profit . Minden tagságot és full reffes lépcsőt megmásztunk az adminnal (minden tiszteletem az övé volt akkor ,mert megtett mindent az én és ő érdekében is . Aztán szépen elkezdtem kikérni a pénzeket és az akciót is kiaknáztam az ő kérésére ,mert azt írta , hogy használjam ki . Aztán február elején jött egy beállitás és az akkori full 3000 reff hozott napi 15 dollárt, miután állitottak a progin már csak 12 dollár volt a napi kereset . Ha nem akciosan vásárolt valaki akkor épp nullszaldósan jött ki vagy épp minuszban. Tehát vegyünk egy példát : 1000 reffre akció nélkül elköltöttem 120 dollárt és 6 dollárt a tagságra , ebben a formában az 1000 reff hozott napi 4 dollárt ami most is így van , de nem tudhatom mert ki lettem tiltva (erről később) 126 dollár költséggel és napi 4 dollár keresettel egy hónabpan jött 120 dollár , minusz 6 dollár volt ebben a formában. Aztán már én is kiaknáztam az akciót és ami kifizetést kaptam vissza raktam ismét akcióba és nyomultam tovább a Hbl-en . Mivel full tagságom volt és 3000 reffem mindig így a pénzt sose tudtam mind kikérni ,mert 3000 reff hozott havonta 360 dollárt, de mindig költöttem és forgattam vissza a pénzt , sőt belső egyenlegből is vásároltam. Tehát az egyenlegem szépen növekedett ,mert nem tudtam ennyi pénzt kikérni sose. Minden le volt beszélve az adminnal és korrektül is vislelkedett velem szemben , azt hittem ilyen rendes admin csak a mesébe van és vakon is biztam benne. MÁRCIUSBAN mondtam neki , hogy ki fogom üriteni az egyenlegem és a profitból csak 3 havis reffket veszek és újra befektetek, Ő meg azt hitte , hogy le fogok lépni a profittal szó szerint, pedig meg sem fordult a fejemben. Voltak privát vitáink is , de mindig megoldottuk és néha nekem volt igazam, nem tudom most mit gondol majd erről , biztos lesz véleménye majd . Húsvétra elértem hogy a 630 dolláros befektetésem megtérült és maradt az egyenlegen 273 dollár és még egy hétre való 500 reffem is . Ekkor jött a levél hogy egyezkedjünk a profiton. Azt írtam neki , hogy majd kedd után mert husvét van és nem érek rá. Erre jött a válasz , hogy mit képzelek én , törlöm a profilod . És tényleg törölte a profilom a pénzemmel együtt. Fenyegetések és egyebek tömkellege következett, meg h megkeres stb stb , tudja hol lakom és nekem végem, mert megyek ki körlevélben és ugysem hisznek majd nekem az emberek. A dupla regisztrációt amit itt szajkóztak nekem, hogy csaltam az sem ebben a formában történt ,mert szóltam az adminnak , hogy csinálok egy reget ,mert valaki beregizett hozzám és nem látom sehol. Tehát a reg törölve lett gyorsan és 72 óra múlva a rendszer kitiltott, amit az Admin el is intézett nekem még aznap amikor tiltva lettem. Tehát ha csaltam volna akkor nem állitja vissza az egyenlegem. Ennyi a kis történet csak és le lehet vonni a következtetést. Melyik ptc oldal kér bárkitől olyat , hogy egyezkedjünk a profiton? Kedves Admin akkor , most jöhet aa te verziód is , de szerintem semmi értelme nem lenne a vitának. Én sehol nem sároztam be a Hbl-t és csak néhány direktemnek mondtam el a sztoryt is . Persze a fészbok oldalon is megjelentettem és valaki gyosrsan áthurcolta a hbl portálra, ahol ribancnak és csalónak és hadd ne soroljam minek neveztek. sajnos senki nem értett meg engem ,és nem is tudtam vitába szállni sem ,mert töröltek onnan is , Az Admin a profiljáról is tiltott , és pont az ellenkezőjét állitotta , de ez sem volt igaz, a fészbuk portálon fotoimmal bizonygatta az igazát , de itt már pár emberben megmozdult valami, hogy nemcsak a az Admin igaza lehet , mert ugye nekem nem volt szavam se,. Pár nap mulva megkértem , hogy szedje le a fotoimat mert személyi jogsétést követett el. Így leszedett mindent rolam ami ki volt rakva . Úgyhogy maradtam egy törléssel és a 273 dolláros fiokkal amit törölt. Nos kedves ADMIN ! Most be is fejezem a témát és semmiféle jogi lépéseket nem gondolok,mert nekem az a 273 dollár nem ér annyit , hogy besározzam a nevem, a te dolgod hogy innen már hogy mosod tisztára magad és majd kik hisznek neked és nekem. Pro és kontra jöhet , de további vitába nem bocsátkoznék ,mert semmi értelme nem lenne . Dugi fórumokon meg nem irtam semmit sem ,mert az nem az én asztalom. Egy kicsit fáj , hogy át lettem verve , de ez nem az én problémám. További jó fórumozást.
Kedves Moderátor bizom benne hogy nem követtem el szabály sértést és ez az üzenet nem lesz törölve .
Ezzel tisztára mostam magam . Remélem nem provokál senki semmit tőlem,mert fotokkal bármit alá tudok támasztani .
Szép estét !