ZombieClix - MEGSZŰNT

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

ZombieClix - MEGSZŰNT

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

2014.02.05-én indult az oldal.
nem vagyok 100%-ig biztos, de gyanús, h megbízható az admin: Abdulrahman Hawari Kép. van egy sejtésem, h miért nem szólt a CTP-s haveroknak az indulásról, de ha csalás, akkor az admin nagyon jól ismeri a legjobb CTP programokat.

szóval kezdeti Nerdbux rendszerű oldal ez.
18 db $0,001-es hirdetés.
refjutalék free-ként 50%
kikérés free-ként: $4

ha velem tartasz, kattints ide (gyári banner még nincs):
Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doqxstudio 2014.02.08. 16:31-kor.
Kép
kisfickoo
Aktív tag
Aktív tag
Kapcsolat:

Re: ZombieClix - megbízható admin CTP tájékról?

Hozzászólás Szerző: kisfickoo »

Én már tolom, mint a lopott biciklit :good:
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Ki ez a fickó egyébként? Mitől tünik megbízhatónak?
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

xenosz - nem csinált korábban semmit, nem tudom, tőkeerős-e, de többször láttam hirdetni dolgokat, felvállalja az arcát, elérhető CTP-n. számomra ez többet jelent, mint egy noname admin. lehet, h csak annyi lesz, mint PtcBuxHungary, de eleve a szkript meg a dizájn jobb. :)

megnéztem találomra 2 hirdetett programot és mind a kettőnél Abdulrahman Hawari-t írja referrer-nek. nem gondolom, h valaki elkezdene egy PTC-n mást ajánlgatni.
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Köszönöm a választ. Valóban sokkal bizalomkeltöbb,ha névvel ,képpel vállalja magát és a jelek szerint nem is kezdő. Ellenben ez még nem jelent számomra garanciát,hogy jól is fogja csinálni, persze.. az előbb elmondottak alapján sokkal inkább érdemes próbálkozni egy ilyen oldallal,mint máshol,ahol semmit nem tudunk a tulajról :)
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

én is így gondolom. garancia persze nincs semmire. csak annyi vélelmezhető, h nem eleve csalás szándékával indult. :)
Kép
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: idlig »

Kezdek belefulladni, annyi oldal van, ezt még bevállalom.
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Abdulrahman Hawari oldalai:
http://www.sinbadptc.com
http://fatbeartraffic.com

Egyiken sincs fórum, a sinbadptc-n utoljára 10 napja volt kifizetés. Ha valaki konkrétabbat tud ezekről, akkor kérném, hogy írja be, csak ezért nem akarok plusz két regisztrációt.
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

köszi az infót!
ezek alapján kuka a ZombieClix is, az Alexa rangjuk 200,000+ és 1,000,000, bár ZombieClix-en van fórum...
Kép
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

Méghozzá már induláskor ott volt a magyar fórum is :)
Viszont a hirdetési árakat még mindig nem sikerült rendbe raknia....
End of the story
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

idlig írta:Abdulrahman Hawari oldalai:
http://www.sinbadptc.com
http://fatbeartraffic.com

Egyiken sincs fórum, a sinbadptc-n utoljára 10 napja volt kifizetés. Ha valaki konkrétabbat tud ezekről, akkor kérném, hogy írja be, csak ezért nem akarok plusz két regisztrációt.
Sinbadptc!

Dec végén indult buxhost. A blogban azt írja a bizonylat,csak akkor látszik,ha fel van töltve,így elképzelhető,hogy van több is. Továbbá azt írja 4$ minimum. Ez is magas ,hogy sok legyen belőle. Viszont,hogy nem látszanak a hirdetések és valóban nincs fórum ez negatív. Azt nem tudom TE oldal esetében mennyire természetes,hogy nincs fórum.

Én azt javaslom a legjobb közvetlenül az adminnal beszélni ezekről a Zombie fórumban.

Ebben a topicban nem valami szószátyár pld.:) Megkérdezték,hogy valóban ő az-e a képen és adjon valami elérhetőséget és hogy érdemes-e befektetni az oldalba. http://zombieclix.com/forum.php?topic=8

Mindössze annyit válaszolt,hogy teszteljék le az oldalt és fektessenek be késöbb. Ez alapján nem túl lelkes :)
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

a kukát úgy értettem, h nem csaló (Sinbad PTC-n 1000 user van, nem nyomta föl 10,000-re), de nem biztos, h tudja rendesen üzemeltetni (hirdetni, stb) az oldalt, úgy tűnik.

viszont az a hozzászólása nekem szimpi. :) mit mondhatott volna? ;)
Kép
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

Ezeken az oldalakon biztosan fent van saját képpel:
clicktrackprofit.com
http://www.apsense.com
http://www.code4gold.com
Vagy saját névvel, vagy cashu nickkel
End of the story
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Viszont a kép alapján megtaláltam egy online üzleti social network oldalon. Ez pozitív. http://www.apsense.com/user/clicksocialex

Azt írja 2011 óta van a piacon.
I like to share everyone ideas and I like to meet with new people. I am very honest what am doing. My name is Abdulrahman Hawari and I am business owner since 2011. I have more ideas about online Marketing and I can help people to success with hard work and easy steps.
Néhány plus kép is található róla:

Itt madarakat etet Londonban :D: http://www.apsense.com/viewphoto/112709-601940
itt még valószínüleg nem online üzletel :D http://www.apsense.com/viewphoto/112711-253636
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

doqxstudio írta:a kukát úgy értettem, h nem csaló (Sinbad PTC-n 1000 user van, nem nyomta föl 10,000-re), de nem biztos, h tudja rendesen üzemeltetni (hirdetni, stb) az oldalt, úgy tűnik.

viszont az a hozzászólása nekem szimpi. :) mit mondhatott volna? ;)
Lehet nekem magasak az elvárásaim,de szimpatikusabb lett volna,ha felvázolja miért nyitott oldalt,mi a célja,honnan jött ki is ő valójában. Ezekről nem ejtett szót csupán beírta,hogy sziasztok :) Nem újonc a szakmában,de nem feltétenül érezni most rajta,hogy lelkes lenne,ami azért jobban esett volna.Nehéz eldönteni,hogy egy csendes profi vagy egy próbálkozó amatör :)

Nem tudom korábban voltak-e oldala / oldalai,de egyik sem idősebb 3 hónapnál ezek közül,így a megbízhatóság számomra nem áll fenn.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Közben találtam egy fórumbejegyzést amiben saját oldalát reklámozza még 2013 májusából: http://www.moneymakergroup.com/Click-So ... 46024.html

Az oldal már nem létezik. Az oldal FB lapja alapján Októberben volt utoljára aktív.

https://www.facebook.com/ClickSocialExchangefan
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

na aludtam rá egyet, lehet még belőle valami, úgyhogy hirdetem. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doqxstudio 2014.02.07. 20:36-kor.
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Valóban egy új oldalnál sosem egyszerű megjósolni mi lesz belőle. A legjobb ha megvárjuk,míg kikristályosodnak a dolgok.
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Saját, csak a fejlécből lett levágva, de legalább a mérete normális. Addig lehet jól hirdetni, amíg nincs még rendes banner.

Kép

Megpróbálom kattintani legalább csak úgy nagyjából, hogy Doqxstudio hamarabb elérje a minimumot. :aw:
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Milyen bizonyítékod van,hogy csak bizonyos embereknek fizet? csupa 0.1 centes hirdetéssel rendelkező oldalon és 4$ minimumnál ilyen ritka fizetés talán érthető is lenne..
viktorxx83
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: viktorxx83 »

Megnéztem a kifizetési bizonylatokat, és megállapítottam, hogy egy embernek sikerült fizetnie eddig kétszer közel egy
hónap után, úgy, hogy állítólag 1806 tagja van az oldalnak. Ennél még a SCAM oldalak is jobban, és gyakrabban fizetnek.
Szóval ezt az oldalt nem tudom ajánlani senkinek sem, ha ilyen lassan lehet vele haladni, és még ennyi idő után is csak
ennyi kifizetés látható.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Elég különösnek tünik ez igaz,de ha megnézed a keresetet,akkor előfordulhat. Nekem is volt olyan oldalam,ahol az első fizetéseket én kaptam csak,mert kevés tag volt nekem meg sok refem. Kérdezd meg kisfickót,hogy hány reffje van,mert valszeg neki elég sok van és más nem áldozott az oldalra ennyit. Sokan el sem kezdték látva a kicsi bevételt.
Panaszok sincsenek fórumban pld. Más fórumon sem találtam jelet erre. Egyszerűen csak nem jó a kereset és nagy a minimum.

Regisztrálva vagy az oldalon?
viktorxx83
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Nem vagyok regisztrálva az oldalon, mert láttam, hogy milyen rossz feltételek vannak (lehetetlen küldetésnek tűnt már akkor is egyhamar elérni a minimumot). Nincs értelme szerintem olyan oldalakkal az időt tölteni, ahol nagyon alacsony a kereset, és ráadásul magas a kifizetési minimum. Így is nagyon sok oldal van a piacon, szóval szelektálni kell az oldalak között. Szóval ha a kereset alacsony, akkor legalább a kifizetési minimum is alacsony legyen, és ha a kereset jó, akkor még elviselhető egy kicsit magasabb kifizetési minimum. Az pedig a legjobb, ha a kereset nagyon jó, és a kifizetési minimum pedig alacsony. Persze, ha egy ilyen oldalon (ZombieClix) van az embernek sok aktív refje, akkor lehet vele az időt tölteni, de kevés reffel, meg refek nélkül nincsen sok értelme.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

sőt,van hogy a jó kereset és a viszonylag alacsony minimum sem garancia.most is zárt be pár ilyen,ahol a 2$-os minimum ellenére sem sikerült elérnem azt. Ki tudja mi a Zombieclix adminjának a szándéka.Letörni nem fog a keze a sok kifizetés miatt :D Kifogni,hogy mely oldal lesz stabil abszolút a lutri kategória kivéve,ha már van az adminnak valami megbízhatő előélete.
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

szerintem nem SCAM, hanem a xenosz által felvázolt elmélet működik, még keveseknek sikerült elérni a kifizetési minimumot.

naponta 2,5 cent saját kereset nem mondható rossznak, a kikérés viszonylag magas.

szerintem is szelektálni kell, de a szelektáció alapja, hogy az oldal fizessen végül. és azoknál az oldalaknál, ahol az admin felvállalja magát ez valószínűbb.
Kép
viktorxx83
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

A kifizetési minimum $4 ingyenes tagként. Egy átlagfelhasználó egyedül a napi átlag 2,5 centtel számolva, cirka 160 nap alatt, azaz valamivel több, mint 5 hónap alatt elérheti ezt a minimumot, és lehet, hogy már Zombi lesz a végén a felhasználó, az Admin, vagy éppen az oldal. Szóval az oldal neve nagyon találó. Lehet, hogy fizet végül, ha addig nem megy csődbe, mert az látszik, hogy nem nagyon nő a tagsága, ami azt jelenti, hogy nem lett annyira népszerű főleg a magas minimum kifizetés miatt. Az általánosságban igaz, hogy jó ha látható, és név szerint ismerhető az Admin, de azért ez sem jelent 100% garanciát.
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

viktorxx83: egy kicsit túlbuzgó vagy néha. Ne vedd zokon.

Scam vagy nem scam, közelítsük meg máshonnan. Milyen jövője lehet egy olyan oldalnak, ami 20 nap alatt 1 embernek tudott fizetni? Kisfickoo majd 50$-ért vett tagságot, eddig kifizetett neki az Admin kb 5$-t. Közel 200 refje van, és keres naponta 10 centet... Sok Admin stabilitás címszó alatt életképtelenné teszi az oldalát, vagy csak ő sem tudja, hogy igazából mit is akar.
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

igazad van idlig. van még mit tanulnom a PTC-kről és ebből is látszik, h milyen nehéz jó programot létrehozni és/vagy találni.
át kell értékelnem (újra) a dolgokat.

az admin szempontjából ésszerű ez az életképtelenség, mert bizonyára kapott jó pár regisztrációt nagyon jó programokra, amiket hirdet! ;)
Kép
Válasz küldése