MAGYAR!!! -> FXPROFITNET.com

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
bestfmc
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 165
Csatlakozott: 2011.07.12. 18:24

MAGYAR!!! -> FXPROFITNET.com

Hozzászólás Szerző: bestfmc »

Sziasztok!
Szeretném bemutatni egy viszonylag még új magyar lehetőséget ígéretesnek tűnik!
Nekem is ajánlották de amit írtak az megfogott :)



"
Mennyit lehet nálunk keresni?

Ez döntő mértékben attól függ, hogy mennyi munkát és pénzt teszel a cégünkbe. Több helyről keletkezhet jövedelmed. Megtakarításaid hozamából, általad behozott tagok eszköz-forgalmából 2 szintig és de nem utolsósorban a mátrixból.

Miután kiépül alattad a 7*3-es mátrix, és minden tag teljesíti a feltételeket. havonta 4000-5000 USD mátrix-jutalékra számíthatsz.

Csak ez több mint 1 millió Ft havi jövedelem.

Sok MLM rendszerben látunk már hasonlóan szép jövedelemígéretet, de nem valósult meg. Nézzük meg, hogy mi miatt hiúsult ez meg és a mi rendszerünk hogyan küszöböli ki ezeket a hibákat.



1. Más rendszerek: Rendszeres havi befizetést igényel, havidíj vagy vásárlás formájában. Azok az emberek előbb utóbb abbahagyják, akiknek nem jön vissza jutalék formájában, mert nem akarnak több pénzt költeni. Ezt követően a többi tagok közül is egyre többen lesznek olyanok akiknek nem jön vissza, és így egyre többen leállnak. Végül csak azok maradnak meg akiknek tényleg pénzkereseti ígéret nélkül is megvásárolnák az adott terméket vagy szolgáltatást. Ha nem piacképes a cég terméke vagy szolgáltatása, akkor a tejes leépülés várható.

Mi rendszerünk: Nem igényel rendszeres havi befizetést. Partnercégünknél saját névre szóló számlát kell nyitni, melyen minimum 50 USD-t kell elhelyezni. Majd legkésőbb 3 éven belül 1000 USD-re növelni. A pénz megtakarításként funkcionál. Biztonságos mert a pénzhez az adott tag fér csak hozzá.

2.Más rendszerek: Sok tag nem épít hálózatot, hanem azt várja, hogy mások dolgozzanak helyette. Egyfajta szerencsejátéknak tekinti a rendszert. Csatlakozik fizet be valamennyi pénzt és azt várja, hogy mások munkájából meggazdagodik. Ez az esetek többségében nem működik. A mártix akkor hatékony ha legalább mindenki hoz be 3 embert.
Mi rendszerünk: A mi rendszerünkbe elvárás, hogy annak aki mártix jövedelemből akar részesülni, hozzon be 3 év alatt legalább 3 embert, aki szintén teljesíti ugyanezeket a feltételeket. A kieső embereket pótolni kell.
3.Más rendszerek: Sok pozíció inaktívvá válik és ezek bennmaradtak a mátrixba vagy üresen marad a helyük és lerontják a mártix hatékonyságát.
Mi rendszerünk: Aki nem teljesíti az előző pontokban leírtakat eltávolításra kerül a mátrixból, így ezt követően mátrixjövedelemből nem részesülhet. Helye nem marad üresen, hanem az alatta lévő legtöbb megtakarítással rendelkező struktúra csúszik fel. A másik 2 struktúra, (ha van) ebbe a struktúrába kerül elhelyezésre a soron következő helyre. "

Nézd végig érdemes :): Bemutató prezentációjuk: http://bemutato.fxprofitnet.com/


Regisztrációs link: http://fxprofitnet.com/?id=509
Kép
bestfmc
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 165
Csatlakozott: 2011.07.12. 18:24

Re: MAGYAR!!! -> FXPROFITNET.com

Hozzászólás Szerző: bestfmc »

:D :good: :good: :D

"Kedves tagok!

A hétvége során felkerült a webirodába az a dokumentum, mely lépésről-lépésre bemutatja, hogyan tudod megnyitni megtakarítási számládat.

Ezzel tulajdonképen elindultunk élesbe, melyet ebben a hírlevélben jelentjük be.

Mindenki menjen be a webirodájába az Információk menübe, töltse le ezt a pdf dokumentumot és ez alapján kezdje el megnyitni megtakarítási számláját.

Üdvözlettel:
FxProfitNet ügyfélszolgálat"
Kép
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég