Az Admin korábbi oldalai:
Paid-Bux.info
ProfiBux.com
ExcellentBux.net
http://www.ptc-investigation.com/quickbuxnet.aspx
QuickBux (scam admin)
Re: QuickBux (scam admin)
Hello!
Tud valaki újabb infót esetleg az oldalról? Én elkezdtem kattintgatni és nagyon ígeretesnek tűnik, már-már túlságosan is..
118 db kattnál járok $1.093-ral ami $0.0093 kattintásonként, ilyen aránya egyik oldalamnak sincs, pl az ojooo.com-on 454 kattnál járok $1.377-ral, ami csak $0.003 kattonként..
van akinek fizetett már a quickbux? vagy nem ér vele foglalkozni az admin korábbi oldalai miatt?
Tud valaki újabb infót esetleg az oldalról? Én elkezdtem kattintgatni és nagyon ígeretesnek tűnik, már-már túlságosan is..
118 db kattnál járok $1.093-ral ami $0.0093 kattintásonként, ilyen aránya egyik oldalamnak sincs, pl az ojooo.com-on 454 kattnál járok $1.377-ral, ami csak $0.003 kattonként..
van akinek fizetett már a quickbux? vagy nem ér vele foglalkozni az admin korábbi oldalai miatt?
Re: QuickBux (scam admin)
Én nem vacakolnék vele. Korábban is csinált olyat az Admin, hogy fizetett, majd rányomott a dispute gombra, így a PayPal visszavette a kifizetést. Persze akinek van kedve, ideje, az kísérletezhet vele, csak ne érjen senkit váratlanul.blagezz írta:Hello!